Găseşti aici o mulţime de trucuri cu cărţi. explicate.
http://trucuricarti.blogspot.com/
Iei un pachet cu cărţi şi îl baţi în faţa privitorilor.
Dintru început ţin să te anunţ că e foarte important ca să baţi cîrţile cu faţa la tine ( dar destul de discret ca să nu vadă acest lucru şi privitorii, şi baţi pînă reuşeşti să vezi bine ultima carte), în aşa fel încît atunci cînd ai terminat de bătut cărţile tu să vezi şi să ştii care este ultima carte din pachet( considerînd că prima este cea care nu se vede.) Apoi, aşezi pachetul pe o masă ( Cartea pe care o ştii va fi la fundul pachetului, cu faţa în jos, pe masă).
Să zicem că este Asul de pică.
Din pachetul pus pe masă iei de două ori cîte un număr de cărţi, formînd astfel trei pachete. Cel pus iniţial cu faţa în jos rămîne acolo unde l-ai pus.
Acel pachet va fi în stînga ta. Apoi încă unul la dreapta lui şi încă unul şi mai la dreapta.
Anunţi pe privitori că de la fundul fiecărui pachet ( deci cel din contact cu masa ) vei scoate următoarele cărţi: ( Şi începi de la dreapta).
- Deci, din acest prim pachet voi scoate Asul de pică!
Tragi cartea, o vezi numai tu, o păstrezi în mînă şi anunţi :
- Din acest pachet voi scoate dama de cupă? De fapt, la momentul cînd faci acest anunţ tu o ai deja în mînă ( ai scos-o de la fundul primului pachet).
Te uiţi la cartea nou scoasă şi anunţi( la al treilea pachet)
- Şi de aici voi scoate 10 de treflă. ( Chiar dacă tu scoţi asul de pică ).
Acum ai în mînă trei cărţi. Te uiţi la ele, şi mai faci un anunţ:
-Am spus deci : asul de pică, dama de cupă şi 10 de treflă. Mai baţi o dată cărţile( cele trei cărţi din mînă) şi apoi arăţi, rar, cîte una cele trei cărţi anunţate.
Totul este ca atunci cînd faci toată treaba să nu se afle nimeni în spatele tău!
Pentru încă o alta caută răspunsurile utilizatorului corolav.
Cauta pe net.am eu un cd si sunt foarte multe trucuri si la urma iti explica cum sa le faci.e de la doxi
Poti gasi pe aceste site-uri videoclipuri si la urma cu explicatie
www.DLI.ro
http://trucuricarti.blogspot.com/
funda?
Berneanu_Catal'n_Mihai_1990 întreabă:
metin199 întreabă:
DaciaRomania întreabă: