Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Eu sunt în plasament și mama mi-a zis ca doar după terminarea liceului pot pleca de la ea, fac 19 ani în clasa a 12, vreau sa știu dacă e adevărat a zis ca să dat lege noua dar eu nu cred
Am făcut și eu o reîncărcare și am pus un nr greșit ce pot sa fac sa primesc înapoi creditul
Salut! Azi, doamna secretară a venit să ne anunțe că urmează să se instaleze camere de supraveghere în clase și că părinții trebuie să semneze un acord pentru a- și da consimțământul. ...? (mai mult)
Am renuntat la ochelari de alaltaieri si inca tot nu vad ca si cu ei, voi vedea cu timpul sau? Sau tot asa voi vedea mereu?
Cum procedez ca nimeni sa nu-mi poata distribui postarile!
Bună ziua, băiatul meu face 18 ani la sfârșitul lunii octombrie. Întrebarea mea este se poate înscrie singur la facultate sau trebuie sa îl însoțească un părinte? Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Buna seara,am o intrebare,mi s-a spus de mai multe ori ca vorbesc in somn (aproximativ in fiecare seara) puteti sa imi spuneti care stiti,de ce vorbesc, cauza?, si cum as putea sa remediez?
Buna ziua, sunt divorțat de 7 ani și am o fata de 13 ani care locuiește de la 6 ani cu mama ei la o distanta de 100 km in alt oraș. De un an mama ei mă abordat deoarece nu poate face perioadei adolescentine...? (mai mult)
Vinerea de a trecut eram la stația de autobuz și un baiat de la liceul meu de la altă clasa a zis ia uite- l pe ala vrea sa mă bată. Menționez ca le- a zis la niște băieți romi și apoi au venit...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum se sparge prezervativul, se rupe pana la jumatea penisului sau chiar mai jos? Doar ce am inceput viata sexuala si am tot auzit tot felul de povesti
Bună, sunt in Italia si iubitul meu e pakistanez, ( relație de 4 luni) vorbim in engleza sa ne înțelegem.Tin la iubitul meu și îmi doresc din tot sufletul ca relația noastră să meargă bine,...? (mai mult)
Buna, cum pot lua legătura cu cineva care este închis în Germania? Cum il pot contacta telefonic sau sa il vizitez, daca nu se poate, macar sa ii trimit scrisori as dori, va rog, m- ar ajuta enorm...? (mai mult)
Buna! Imi poate spune cineva detalii despre solar? Ce simți cand esti in acele raze? Cate min e recomandat sa stai? Trebuie sa fii epilata inainte de procedura? Astazi este inchis la solarul unde...? (mai mult)
Bună, de ceva timp mă doare în piept mai ales în zona stângă și în partea de sus a spatelui. câteodată simt înțepături, presiuni și nu știu o durere ca o gheara așa ..pe lângă asta simt...? (mai mult)
Buna TPU! Am un cont la banca Transilvania dar in lei vreau sa pot transfera bani la cineva in euro. Cum procedez? Trebuie sa merg la ei?
Buna.O intrebare mai mult pentru adolescenti: cum treceti peste criticile din partea celorlalti si peste barfele pe la spate? De mica am fost o persoana deseori criticata, ba pentru ca eram o fire mai...? (mai mult)
Chiar e asa ca daca nu ai claritate mentala iti pot fi afectate emotiile si chiar sa nu le poti schita bine?
Ai voie sa arunci gume de mestecat de la balcon sa vad daca pot sa nimeresc o masina sau e ilegal? sau sa ma filmez cum mestec guma si scuip de la balcon gume de mestecat este ilegal sau nu?
Daca dau drumul la masina de spalat si la un moment dat se opreste si scrie E02 ce e? De la ce adica? E de la masina sau? E stricata?
Daca ai un calculator performant cum poti face bani online? Ce abilitati se cauta? Ce sarcini se dau pentru a primi bani. Vreau ceva serios si decent.
Vreau si eu un top 10 siteuri pe care le frecventati cel mai des.
Din ce comunitati online faceti parte?
Daca lipsa de claritate mentala duce si la emotii mai slabe inseamna ca de asta si eu nu prea pot sa schitez emotii samd? Ca nu am claritate mentala? ca daca nu schitezi emotiile asa cum trebuie sau deloc...? (mai mult)
Trebuie sa merg la meditatii 6 ore la romana si nu vreau, ce pot face? nu pot sa stau atat de mult
Salutare! Am nevoie urgenta de un raspuns. Are ceva daca ies pe afara si am pe fata pimple patch? Mi- am pus acum o ora sau doua si trebuie sa merg pana in oras si nu stiu ce sa fac. Credeti ca o sa se...? (mai mult)
O masina de gavrat otel ori metal imi recomandati? vreau sa fac cniste gobo pentru sedinte foto
Ce jocuri îmi recomandați cu por@o sa joc pe Google?
Buna! i- am spus mamei de iubitul meu, si a zis doar ca "la varsta asta prieten?" si o pune pe sor mea mai mare sa vb cu mine sa ma faca sa termin cu, , prostiile" inf, nu vad ca o intereseaza. Cand...? (mai mult)
Cum să am părul până la fund în 2 luni? Îl am mediu și vreau până la fund. Ajută uleiul de ricin și rozmarin?
Deci vreau sa înțeleg 4 lucruri: 1 dacă tatăl meu se ia mereu de mine ma face slab și îmi zice mereu ca trebuie sa mananc și sa iau în greutate și ma forțează de multe ori sa mananc, vorbește...? (mai mult)
La cate raporturi se sterge un videoclip pe tik tok?
Salut,îmi puteți da un sfat cum să pun în greutate, am 1.87 și 67kg și am 3-4 mese pe zi și tot nu pun în greutate
Ce ați alege între un cf moto 850 xc și un can am outlander 800 varianta g1?
Bună! Am un prieten care nu vreau sa ii spun numele dar începe cu F numele lui și sunt prieten cu el de 1 an si parintii mei îl adorau si accepta prietenia cu el, iar de la începutul anului 2025 ...? (mai mult)
Deci nu stiu cum sa zic dar sunt chestii care le vad asa nu stiu cum, intr- un fel care ma supara. Adica ca de exemplu si cand vad pe cineva cu bluza in dungi cu alb si negru, deci nu stiu cum sa zic,...? (mai mult)
Ma simt din ce in ce mai urata pe zi ce trece,nu stiu toti se rusineaza cu mine, ce sa fac?
Bună, verisoara mea are dizabilități grave şi un tânăr de 18 ani nu o lasa în pace, o ameninţă si face multe va rog din suflet. Eu nu pot sa dau de el ca m- a blocat dacă vrea cineva sa ma ...? (mai mult)
Mama imi tot asculta convorbirile la telefin si nu o mai suport mereu ma intreaba ce s- a intamplat si efectiv e atat de bagacioasa si pur si simplu nu o mai suport, ies afara ma pune sa ii trimit poze...? (mai mult)
Am nevoie de sustinere! Pentru cititorii tineri! Aruncati, va rog un ochi pe contul meu de Wattpad si lasati o recenzie. Vreau sa public o carte si am nevoie de mai multe opinii. https://www.wattpad.com/story/392204370?utm_source=android&utm_medium=link&utm_content=share_writing&wp_page=create&wp_
Bună seara, vreau să împărtășesc cu voi următoarele regrete. Acum 7 ani am renunțat la liceu și regret enorm decizia pe care am făcut- o, și vreau să mă reîntorc din nou pentru a finaliza...? (mai mult)
Daca ai comandat ceva si iti trimite curierul mesaj ca iti aduce comanda si nu iti aduce si iti da mesaj si ziua urmatoare ca iti aduce si tot nu iti aduce asta ce inseamna? Poate fi teapa?
Salut TPU! E adevarat ca motoarele pe diesel te duc la riscul de explozie? Mi- am luat recent o Mazda 2 1.4 diesel... Am mai vazut cazuri, desi am auzit ca sunt mai rezistente motoarele pe diesel...astept...? (mai mult)
Cum aplic hair oil pe păr? După ma mai spăl pe păr sau îl las așa? Help
Cum pot sa dau retur pe shein? Unde duc produsele?
Buna ziu. Are cineva abonament Netflix minim? Oare merita? Am avut premium dar am renunțat fiindcă nu am prea avut Timp de el.
BUNAAAAA! Guys, I need help, like de two days ma gandesc la acest preot DACA Este casatorit sau nu si nu stiu DACA Mai pot astepta pana duniminica viitoare! Ce sa fac?!? Gen pare SF chestia asta pentru...? (mai mult)
Profilul de Instagram avantaje_bijou urmareste profilul de Instagram yasminuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nuamcucinesavb123 întreabă:
Sawarekh întreabă:
DonEduardo întreabă:
Andrei2524 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!