Care este jucăria ta preferată?
Unde pota sa gasesc si eu un side cu un test de genu: cat de inalt o sa cresti? funda!
Heloow! Am auzit ca exista un site unde poti introduce idi`ul de mess si aceasta este sters pe veci...stie careva site`ul? funda primului raspuns corect
Pentru tine, viaţa înseamnă...
Cum să nu-l iubești? http://i.imgur.com/5gF2T.jpg
O tânăra oarba după multe tratamente si incercari nereusite isi face o operație la ochi si poate vedea din nou. Dupa ce iese din spital pleaca acasa cu trenul însa în timpul călătoriei se arunca...? (mai mult)
Siiiii...De ce vedeta f. e. i. s. b. u. c. o. a. s. a esti indragostit? >:)
Care aveti un site de unde sa descarc episoadele de la in puii mei de exemplu cele dupa 6 noiembrie in format 3gp/mp4 sa la pun pe telefon.Mersi atnicipat dau vunda+ce vreti voi:*
Un vânător ochește cu arma și trage. Dupa cateva secunde isi da seama ce greșeală a făcut. Câteva minute mai târziu a murit. Ce s-a întâmplat?
Într-o dimineata un afacerist iese in graba din birou sa mearga la o întâlnire in alt oras, dar pe drumul spre aeroport isi aminteste ca a uitat niște hărți la birou. Se întoarce repede, isi ia...? (mai mult)
Ghicitoare. ce e mare si nu-i mica? este boala venerica
What ya gonna do When the whiskey ain't working no more? Life don't feel like before What ya gonna do? What ya gonna do When the ride ain't climbing no more? Nobody's beatin' down your door What...? (mai mult)
Cu ce te-ai spalat aseara pe cap?
Care este bancul tau preferat? Cel mai tare castiga funda!
O cheama Snorlax si e... fată? http://www.youtube.com/watch?v=gEze15JYa3I&feature=related
Mere sau pere? Dedicatie pentru Bogdanux : http://www.TPU.ro/trivia-amuzante/ce-alegi-x-adevar-sau-provocare-dragoste-sau-sarutare/ ... I'd want to see your face now:))
Ok guys, un tip dubios m-a convins să mă întorc la crâșma asta, pentru că mi-a dat dependență timp de câteva luni. Deci ce s-a mai întâmplat nou?
Http://www.TPU.ro/trivia-amuzante/de-data-asta-am-dat-o-in-bara-http-i-imgur-com-5h17h-jpg/ =)) Dar eu am fost cu mama, si vorbea cu o femeie dar zice mama. Aoleu ce copil urat. Dar femeia aia...? (mai mult)
De ce mergi desculţ? ಠ_ಠ
De ce mă ignori? Nu mă mai iubeşti? :(
Daca T/A ar fi amuzanta acum, ce-ai face?
Ce alegi?!:X...Adevar sau Provocare, Dragoste sau Sarutare?
Ce Bei tu acolo?
Tu pe ce stai cand stai pe net?
Balenele au buric ?
Ce are Schwartzeneger foarte mare, Brad Pitt mic şi Madonna deloc? Funda cel mai corect si intreg raspuns.
În sala de operaţie, chirurgul striga la asistent: - Anestezie! - De-a noastră, sau de import? - De import! - De import s-a terminat... - Atunci, de-a noastră! - Nani, nani... Cum? (mai mult)
Cum imi pot convinge parintii sa imi ia un telefon nou... avand in vedere ca am pierdut deja cateva :D Funda!
Puţifer? Suspendat? Cine e de vina:|:|?
I say disco, You say party: Disco, Disco ?
De data asta am dat-o în bară... http://i.imgur.com/5H17H.jpg
Ce ai ma' pe tricou?! Funda la cel mai amuzant raspuns :*
Filmulete scurte si amuzante va rog... da sa fie. un dialog intre 2. 3 persoane:)MS:)
Va rog frumos, spuneti-mi niste povesti amuzante.(P. S:daca dau funda la prima persoana nu este ca mi-a placut raspunsul)
Si voi tot asa faceti? http://i.imgur.com/1ZIG6.png
De ce mă...(mai mult)
Pentru intrebarea de mai sus. cum adica daca ar fi sa se faca un film despre viata ta care ar fi rolul principal? aa cainele... e vb despre mine dar pun cainele ca rol principal... pfff, sau poate ca? (mai mult)
Dragă TăPăU:Dacă vreau sa fiu marcată pe viaţă chiar nu e necesar să vă băgati voi(colegii îs destul) but dă fuq iz wroăng hier? Adică găăys nu mi se pare normal să puneţi poze cu oameni...? (mai mult)
Întrebări întrebătoare: 1.De unde avea Vlad Ţepeş cizmele? 2. Câte zile de naştere are un om de 60 de ani? 3.Cum se spune: pene de vulpe ÎN pălărie sau PE pălărie? Întrebările sunt...? (mai mult)
Un candidat la căsătorie îi cere părerea unui preot - O cunoaşteţi, e divină Şi aş dori să fie a mea. - Nu ştii dacă e virgină? Crede... Şi nu cerceta. Amuzant?
Nu înțeleg de ce toți vor o dragoste ca în filme! - Filmul, de obicei durează doar 2 ore.
Ce se intampla daca o iluminista iti blocheaza calculatorul in ora de compuri`?
Spune ceva mega ciudat care sa nu aiba legatura cu nimic
Daca ai afla ca persoana de care iti place tie te place si te-ai tezi ca numai ti si el ati ramas pe lume ce ati face?
Sotul uneia e omorat. Dupa cativa ani ea se căsătorește iar. Odată când făcea curat în casa a găsit un obiect, și imediat și-a dat seama ca actualul sot este cel care l-a ucis pe primul. Ce...? (mai mult)
Am facut o mare descoperire pe care vreau sa v-o impartasesc! Deci, cu totii stiti robinetul acela albastru, care daca i-l invurti curge apa rece. Dar, ce am descoperit e ca daca invurti robinetul...? (mai mult)
O femeie se duce la hotel în Germania, ia o camera, se duce și isi cara bagajele, se încuie singura in camera, încuie toate geamurile, usile si nu mai iese. Dupa 3 zile aia de la hotel au văzut...? (mai mult)
Ce ai face daca s-ar opri timpul (totul sa se blocheze) pentru o saptamana?
Http://www.TPU.ro/utilizator/eykn ?/:)
Într-o noapte, Ion și Maria stăteau in camera lor, Ion se uita la televizor, iar Maria citea o carte. Se întrerupea curentul, Ion se duce sa se culce iar Maria continua sa citească cartea... Cum? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
EuAncAanca întreabă:
Georgescu993 întreabă:
Cesafacembinesinoi întreabă:
AirSensei întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?