| Bya132 a întrebat:

Micuțul @JustinBieber, este foarte sigur pe el. crede că eu nu voi posta mesajul trimis de el xD așa că îl fac și public, și arăt că a și fost trimis către admin.

1.Mesajul http://i.imgur.com/nx3dM.png
2.Mesajul către admin http://i.imgur.com/S7gpM.png

Aștept să mă și criticați, pentru că simt că merit :-?, dar am făcut asta în ambiție xD

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
32 răspunsuri:
| Bya132 explică:

Este editată oh go on

| Bya132 explică:

Vă mulțumesc pentru toate "comentariile date" big hug

| Bya132 explică:

Fi-ți atenți mesajul lui fake, este scris fără diacritice;) unu la mână, doi, uitați mesajul de la ora 9:32, la care mesajul lui arată că a fost trimis: http://i.imgur.com/DJmWx.png. acesta a fost mesajul meu către el, trimis la 9:32, doamne...se dă singur de gol.

| Bya132 explică:

@coolgirl, ...citește răspunsurile ei, este o fată care are userul Justin Bieber, ce mare șmecherie?
Și nu ne mai lua pe noi cu oameni buni, că nu suntem happy

| MiHaI a răspuns:

E ok si justin bieber iesi in mm de rapan american

| Bizzareq1 a răspuns:

Așa fată, fii tupeistă

| Bizzareq1 a răspuns:

Gata,nu vă mai certați

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Bine ai facut
sper sa fie suspendata

| LolNope a răspuns:

Felicitari!

*se aprind artificii mai ceva ca la New York de 4 iulie*

Sincer, de ce sa te critic?

Te dau ca exemplu pozitiv la urmasii urmasilor urmasilor mei(cand o sa existe happy )

| AliceInMordor a răspuns:

Bv fata.

| CristiVssMămăligă a răspuns:

Pff...Iarasi incepeti cu JB? Mai lasati-ma dracu' cu ratatul asta.JB in stanga JB in dreapta...

| CristiVssMămăligă a răspuns:

Ce ii dati atata atentie unui copil retard-mintal care are fantezii cu Justin Biberon? Si JustinBieber... Piei de pe site ca noi nu iubim gay'ul ala cu frizura de ca.cat happy Piei †Satana†!

| Bylok a răspuns:

Ati ajuns in cel mai rau hal sad
Respect pentru @Bya132 pentru ca nu se lasa calcata in picioare.
@JustinBieber de ce nu arati ca esti fata finuta si nu iei toate comentariile in seama?
Suntem Toti Pentru Unu, se presupune ca ar trebui sa fim ca niste frati...lasati cearta! daca nu va suportati atunci nu va mai bagati in seama! observ ca multa lume se cearta de la o vreme sad

| BOOBZen a răspuns:

Uhhhh,o cearta, ce palpitant

| Genius21 a răspuns:

I'm proud girl...
You did a nice job!

| DeeDee a răspuns:

@JustinBieber, normal ca esti fan-GIRL, un baiat nu s-ar cobori in asemenea hal incat sa adopte acest user name

| Zøєy a răspuns:

Mda...Pai eu va reamintesc totusi ca suntem la T/A.N-oi fi eu momentan cu "glume in mine" dar incetati cu certurile astea banale...

| Tania a răspuns:

Acest justin este un cretin la fel cum este si cel oroginal.

| Kate21 a răspuns:

Nu avem de ce sa te criticam.

| BloodPrison a răspuns:

Merita fata aceea, este cam rautacioasa

| bomboana99 a răspuns:

Sunte`ti chiar prosti! Hai ma, chiar asa? Va certati ca niste copchi de 2 ani? justin adica "fato" nu te mai obosi cu astia. Lasa-i sa zica ce vor ei.