Fi-ți atenți mesajul lui fake, este scris fără diacritice;) unu la mână, doi, uitați mesajul de la ora 9:32, la care mesajul lui arată că a fost trimis: http://i.imgur.com/DJmWx.png. acesta a fost mesajul meu către el, trimis la 9:32, doamne...se dă singur de gol.
@coolgirl, ...citește răspunsurile ei, este o fată care are userul Justin Bieber, ce mare șmecherie?
Și nu ne mai lua pe noi cu oameni buni, că nu suntem
Felicitari!
*se aprind artificii mai ceva ca la New York de 4 iulie*
Sincer, de ce sa te critic?
Te dau ca exemplu pozitiv la urmasii urmasilor urmasilor mei(cand o sa existe )
Pff...Iarasi incepeti cu JB? Mai lasati-ma dracu' cu ratatul asta.JB in stanga JB in dreapta...
Ce ii dati atata atentie unui copil retard-mintal care are fantezii cu Justin Biberon? Si JustinBieber... Piei de pe site ca noi nu iubim gay'ul ala cu frizura de ca.cat Piei †Satana†!
Ati ajuns in cel mai rau hal
Respect pentru @Bya132 pentru ca nu se lasa calcata in picioare.
@JustinBieber de ce nu arati ca esti fata finuta si nu iei toate comentariile in seama?
Suntem Toti Pentru Unu, se presupune ca ar trebui sa fim ca niste frati...lasati cearta! daca nu va suportati atunci nu va mai bagati in seama! observ ca multa lume se cearta de la o vreme
@JustinBieber, normal ca esti fan-GIRL, un baiat nu s-ar cobori in asemenea hal incat sa adopte acest user name
Mda...Pai eu va reamintesc totusi ca suntem la T/A.N-oi fi eu momentan cu "glume in mine" dar incetati cu certurile astea banale...
Sunte`ti chiar prosti! Hai ma, chiar asa? Va certati ca niste copchi de 2 ani? justin adica "fato" nu te mai obosi cu astia. Lasa-i sa zica ce vor ei.
ShadoW_1795 întreabă: