Ești la vârsta la care o fată se combină oricum foarte ușor. Dacă ești grăsuț schimbă acest lucru, începe să faci mișcare și exerciții cardio pentru tonifiere. Pentru mușchi e puțin cam devreme, dar ai nevoie să scapi de factorii care te împiedică să devii mai atractiv. Mai ales, sportul te va scăpa de timiditate și închiderea de sine.
Acum, nu pot să îmi dau cu părerea dacă te place sau nu, dar empatizează cu tine, se simte confortabil în prezența ta. Poți începe prin a-i spune că te-ai simțit bine în momentul acela, poți aduce complimente și ușor-ușor vei transforma această prietenie într-o relație. Ignoră prietenii, nu trăiești cu ei în casă. Prietenii la 14 ani sunt imaturi și n-au avut o fată în viața lor, nu știu de ce-ți pasă așa mult. Comportă-te natural, până și felul timid e apreciat de unele fete, în schimbul celor tupeiști. Nu stătea cu tine degeaba, ești de treabă și nu vreun șmecher care încearcă s-o agațe arogant.
Ți-aș da tie raspunsul câștigător dar macar sa mai dea cineva macar un raspuns
E în regulă, nu am nevoie, sper să te ajute. Mult succes.
Melsi mult
Probabil te place, oricum la vârsta asta totu e doar pentru experiență și din curiozitate, nu te gândi că gata, te și căsătorești cu ea Dacă stați 1-2 luni e bine.
Stiu asta nu sunt absurd ca alti
ale0409 întreabă: