| Anonim124635 a întrebat:

1. Acum 1 zi am fost la onomastica unei prietene si a venit amica prietenei mele si am plecat la o plimbare. Cand au facut ele niste poze ea ma tot chema sa fac poze cu ea si am facut pana cand pe la ultima fotografie m-a luat in brate. Nu stiu ce sa fac. De cand a facut acel gest am inceput sa imi placa de ea. Problema este ca nu ma mai pot întâlni cu ea deoarece locuiește mai departe de orasul nostru. Ce sa fac, oare sa incerc sa imi iau gândul de la ea sau ce sa fac? Mi-a fost rusine sa ma bag in seama cu ea pentru ca sunt o fire mai timidă și nu stiu cum o sa fie daca prietenii noștri comuni ar afla.
2. Oare ii place putin de mine de a facut cateva gesturi? Am venit sa va cer ajutorul pentru ca vreau sa imi dau seama daca simte ceva pentru mine. Aacum o sa va zic cate ceva din ce a facut: m-a luat in brate cand am facut pozele, m-a intrebat daca vreau gumă si pe celălalt baiat nu, cand am vrut sa fac o poza cu un prieten s-a oferit sa imi tina geaca si a luat-o pe ea.
Nu stiu cred, ca se purta doar politicos cu mine.
3. (aceasta intrebare este pentru fete) daca ati avea de exemplu 14 ani ati vrea un iubit mai mic ca voi de exemplu de 13 ani?
Nu stiu daca am șanse cu ea deoarece sunt mai plinuț (gras) dar nu cu mult. Am ochi albaștri spre turcoaz, am parul castaniu, cred ca sunt inalt am 1 metru si 70. Nu am cosuri si pistrui si cam atat.

Răspuns Câştigător
| Trustmotorcy a răspuns:

Ești la vârsta la care o fată se combină oricum foarte ușor. Dacă ești grăsuț schimbă acest lucru, începe să faci mișcare și exerciții cardio pentru tonifiere. Pentru mușchi e puțin cam devreme, dar ai nevoie să scapi de factorii care te împiedică să devii mai atractiv. Mai ales, sportul te va scăpa de timiditate și închiderea de sine.

Acum, nu pot să îmi dau cu părerea dacă te place sau nu, dar empatizează cu tine, se simte confortabil în prezența ta. Poți începe prin a-i spune că te-ai simțit bine în momentul acela, poți aduce complimente și ușor-ușor vei transforma această prietenie într-o relație. Ignoră prietenii, nu trăiești cu ei în casă. Prietenii la 14 ani sunt imaturi și n-au avut o fată în viața lor, nu știu de ce-ți pasă așa mult. Comportă-te natural, până și felul timid e apreciat de unele fete, în schimbul celor tupeiști. Nu stătea cu tine degeaba, ești de treabă și nu vreun șmecher care încearcă s-o agațe arogant.

| Anonim124635 explică (pentru Trustmotorcy):

Ți-aș da tie raspunsul câștigător dar macar sa mai dea cineva macar un raspuns

| Trustmotorcy a răspuns (pentru Anonim124635):

E în regulă, nu am nevoie, sper să te ajute. Mult succes.

| Anonim124635 explică (pentru Trustmotorcy):

Melsi mult

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil te place, oricum la vârsta asta totu e doar pentru experiență și din curiozitate, nu te gândi că gata, te și căsătorești cu ea laughing Dacă stați 1-2 luni e bine.

| Anonim124635 explică (pentru Adry05):

Stiu asta nu sunt absurd ca alti rolling on the floor