| IdealShade a întrebat:

1.Cand vedeti un baiat, conteaza mai mult cum arata la fata sau cat de facut e?
2. Daca va place un baiat, faceti primul pas sau asteptati sa-l faca el?
3.Preferati un baiat cu multi bani in locul unuia destept, frumos, dar mai saracutz?
4.De cat timp e nevoie intr-o relatie ca sa va culcati cu el?
5.Va plac baietii care o tzin numai in petreceri?
6.La ce varsta vreti sa va casatoritzi?
7. Daca ar veni un baiat cu mult mai frumos, cu mult mai multi bani, si care s-ar dovedi mult mai destept ca prietenu vostru. daca ar veni si v-ar intreba daca vreti sa fiti impreuna, ati accepta?
8.Va plac baietii f tupeisti sau cei care isi vad de treaba lor?
9.Manelisti/Rapperi/Rockeri/Ascultatori de muzica usoara/Ascultatori de muzica de toate genurile?

4 răspunsuri:
| Bibiiubesteciocolata a răspuns:

1. 51% cum arata la fata, 49% fizicul
2.Astept sa-l faca el
3.Categoric nu!
4.Nu conteaza timpul, ci cat de bine il cunosc si cat de pregatita sunt ca sa fac asta
5.Relativ da.Acum depinde ce inseamna numai in petreceri.Nu vreau un baiat care sa fie beat mort de dimineata pana seara, dar nici unul care sa nu-l scoti din casa nici cu macaraua
6.Nuj...dupa ce termin facultatea, cred.Dar in principiu atunci cand simt ca il iubesc indeajuns sa fac pasul asta.
7.Cu siguranta nu!
8.Nuj daca tupeist e cuvantul potrivit, vreau un baiat amuzant care sa nu aiba toate tiglele pe casa, sa facem tot felul de nebunii impreunalaughing)
9.Ascultator de muzica usoara

| PurityBecameBlasfemy a răspuns:

Conteza si fata si corpul (nu imi plac baietii slabi de tot)
fac primul pas...mie nu imi e frica.ca voi de pe TPU
prefer un tip mai saracut
2-3 zile
nu ma deranjeaza doar sa nu se dea la altele
nu ma gandesc la asta
nu.raman cu cine iubesc
ceva intre tupeisti si cei care isi vad de treaba
normalisti si houseri

| SweetAnca a răspuns:

1. Pentru mine conteaza ambele lucruri foarte mult.
2. Astept sa il faca el, asa o sa imi dau seama daca ma place sau nu.winking
3. Prefer unul destept, frumos.
4. Atunci cand ma simt pregatita
5. Pur si simplu ii ador :X:X
6. Cred ca 25-26 de ani, acum depinde si cand va sosi alesul big grin
7. NU, in nici un caz.
8. Tupeisti, mi se pare mult, mult mai interesant big grin
9. Ascultatori de muzica de toate genurile big grin

| xoxoxD a răspuns:

1.Cum arataa` la fatsaa`love struck [Dar daca` se poate ambelee` metodee` nu e nici o supararee`laughing)]
2.Sa facaa` el:p
3. Daca baiatu` akela cu` bani e` mai frumos decat` cel mai sarakuts` l`as alege pe el. Daca cel mai sarakuts` e mai frumos pe el l`as alegee`:p
4.Trebuiee` s`l kunojti atat cat` crezi uh. Daca ti se pare ca l`ai cunoscut cat` trebuie` poti s te kulki cu` elhappy
5.Da. Nu`mi plac baietii` care stau toata ziua in casa si care sa fie speriat de lume`happy.Imi place sa fie cat` mai de gaskaa`love struck
6.Deokamdata nu stiu`tlaughing).Dar in orice` kaz dupa` 20 d anihee hee)
7.Nu. Nu as accepta. Daca ti la baiatu` acela nici uh nu cred ca ai accepta sa mergi cu celalalthappy
8.Sa fie la loku` lui...De ex: Sa nu merg in oras si el sa se bage cu` altelee` in seama`. Atunki...oh go on
9.Ascultatori de muzica ushoaraa`love struck

Funditapuppy dog eyes?