anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1. Cati bani primiti la scoala in afara de pachetel sau si pentru pachetel.
2. Ati primit carti noi sau din cele vechi?

Răspuns Câştigător
| karra a răspuns:

Vreau sa spun ca eu stau cate 7 ore pe zi la scoala si ma descurc cu doi covrigi si o cafea .mama nu imi da pachetel deoarece stie ca nu-mi place si imi da in jur de 3 lei dar mie personal imi ajunge happy

12 răspunsuri:
| rrrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

2roni, cu pachetel.Nu am primit carti noi.

| babyangel a răspuns:

Sunt intr-a 11 si cartile mi le-am cumparat, iar bani de scoala primesc cam 35-40 lei pe saptamana(nu-mi iau pachetel de acasa)...happy

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna
sunt clasa a6-a...si pachetzel de acasa nu-mi i-au.
imi da' 5 lei pe ziwinking
kiss

xoxo

| JustMeFlory a răspuns:

Nu imi iau nimic de acasa.In general imi da 10-15 ron pe zi, dar nu ii cheltuiesc pe toti decat cand imi e prea foame!:d
Carti nu am primit, sunt nevoita sa mi le cumpar(sunt a 11 a). Oricum sunt multe cheltuieli la mijloc!oh go on

| Marry:X a răspuns:

Buna. 1. 5-10 leibig grin fara pachetelhee hee si 2. toate noi:X.Pa pa

| Silvia a răspuns:

In jur de 5 lei zilnic... uneori mai mult...si cartile au fost si noi si vechi...big grin

| lola a răspuns:

Pai nu primesc bani pentru scoala, ma descurc cu alocatia si cand nu mai am bani imi pun un senvici de acasa.Sau fac chetalaughing
Carti nu am primit.Trebuie sa-mi cumpar. Dar o sa-mi xeroxez cateva ca ies mai ieftinbig grin

| arysa a răspuns:

Cartile le-am cumparat pentru ca sunt a 11-a iar banii..parintii imi dau cam cat cer; de obicei 3 lei pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

3 sau 5 lei si pachetel.
N-am primit carti pentru ca le-am cumparat eu, sunt clasa a 11-a

| Raiden a răspuns:

1) 5 lei.
2) Si noi si vechi.

| costyn162 a răspuns:

In jur de 5 lei...

| anonim_3952 a răspuns:

Sincer cam 15 ron pe zi )... pachetel never... Cartile le-am cumaparat si pealea s-au dus o groaza de banilaughing...

Întrebări similare