1.Imi place sa citesc. Avand in vedere ce citesc, e o meserie destul de costisitoare
2.Nimic,dar fix nimic as face.As intreba chiar suparata:"Cat maaa? Atat de mult?"
3.Nu vreau sa mint pe nimeni si cu atat mai putin pe mine.Normal ca n-as ramane la acelasi nivel social
4."Prima femeie care a facut clatite pe Marte este o romanca. Ea le-a impartit cu martienii si au facut schimb de retete de bucatarie"
Da ai mai pus o intrebare de genu ce am face daca am mai avea 6 luni de trait... uh chiar vrei sa mori infine
1.As merge la cinema in fie care zi
2.Nici nu se pune problema
3.Sigur ca da
4. top 10 international (muzica)
1. Sa fiu mereu frumoasa:X
2. As incerca sa indrept niste lucruri, sa fc ce nu am facut pana acum
3. Cred ca da.
4. Nu am idee nu m-am gandit niciodata la chesti asta.
[frumoase toate intrebarile, sunt niste chestii la care nu te-ai gandit niciodata].
1:Cred ca BUNGEE JUMPING
2:As face toate lucrurile pe care nu le-am putut face.
3:da, nu cred ca banii m-ar schimba
4refer sa nu scrie nimic, nu imi place sa fiu in centrul atentiei
1)sa ascult muz! daca n-ar mai fii muz viata ar fi trista
2)nimic? in ultinul an as merge undeva intr-o vacanta departe cu toti prietenii mei!
3)da
4)titlul ar fi: "sotia lui JustinBieber"
1. Sa ascult muzica.
2. Asi trai viata din plin
3. da, as continua sa fac ce fac in prezent.
4. "Cea mai mare fana Cinema Bizarre"
1. Sa imi fac prietenii sa rada
2. Nu stiu, ce am facut si pana acum. Cand stiu ca este imposibil sa aflu asa ceva nu m-as imagina intr-o astfel de situatie, si nu cred ca as face ceva " cool " sa raman cu amintiri frumose ( daca ar mai fi amintiri ).
3. Da
4. Singura persoana care ii poate lua locul lui Einstein.
Pentru 2 tot ce nu am facut pana acum la 3 da as face ce fac si acum trebuie sa termin scoala acum iar cu cat va bani as face ceva caritabil
Lotte_4915 întreabă: