| mickeye a întrebat:

1. Ce părere aveți despre manele și maneliști?
2. De ce sunt maneliștii așa de proști? Dar nu oricum, ci proști de bubuie.
3. Ați interzice manelele?
4. Ce părere aveți de denumirile maneliștilor? De exemplu, Salam.Cum să te numești Salam și să ai succes? În România se poate. Mâine,poimâine se va lansa alt manelist de succes care s-ar putea numi Parizer,Lebăr,Pateu sau,de ce nu,Șuncă Presată?
Sloganul meu este:
Dacă idolul tău e unul care se numește Salam, atunci împușcă-te!
5. De ce maneliștii sunt nesimțiți și ascultă muzică la maxim, să audă toată lumea ce opere de artă ascultă ei?
6. Ar trebui maneliștii eutanasiați sau măcar castrați? Dacă nu vor fi sterilizai și se vor înmulți, în câțiva ani România s-ar putea numi Idiocracy.
7. De ce maneliștii te înjură ca la ușa cortului pe Youtube dacă spui că nu-ți plac manelele și spui că manelele sunt nașpa? Și te fac rocker satanist. E de înțeles, nu-i prea duce capul.De aceea nu mă pun la mintea lor.Deși mă îndoiesc că au minte.
8. Maneliștii au creier? Știu că arată ca niște oameni dar au comportament de primate inevoluate.

Am locuit până acum în București,dar și în Pitești,Buzău și cam peste tot, maneliștii sunt la fel. Vorbesc la fel.Se comportă la fel.Își fac freza la fel.Parcă toți sunt făcuți la indigo.Au aceleași pasiuni: mașinile puternice, femeile și..cam atât.Și numai despre asta discută.
Bineînțeles,am fost în toată țara și aceeași poveste.
Ce credeți,manelele i-au prostit pe români sau românii erau proști și înainte de apariția manelelor?
Eu cred că românii erau proști și înainte, altfel nu le-ar fi plăcut manelele.

Răspuns Câştigător
| ZK a răspuns:

1.Jeguri.
2.Sunt o specie rară înzestrată cu prostie.Chiar nu ştiu secretul prosriei lor.
3.Cu siguranţă.Şi aş da pedepse la cei care ascultă.
4.Tre' să ai nume de "şukar" ca să ai succes la jegurile alea.
5.Eee,să vadă lumea ce gusturi rafinate au ei.
6.Eutanasiaţi cel puţin! Ar trebui să aibă o moarte lentă şi dureroasă.
7.Se simt jigniţi şi se oftică.
8.Ce se află în căpăţânile alea e o enigmă, cel puţin pentru mine.
Românii erau proşti dinainte, altfel cum ar fi înflorit jegurile astea peste tot?

3 răspunsuri:
| MariaChrii a răspuns:

Like un mare si big LIKE for all

| mada1820 a răspuns:

Fiecare asculta un gen diferit de muzica,daca tie iti place un gen de muzica asta nu inseamna ca la toata lumea trebuie sa-i placa acelasi gen,cat despre cei care asculta manele si injura asta tine si de educatia lor,nu toata lumea este la fel,cel mai bine este sa-i ignori, daca asculti manele nu inseamna ca esti prost cocalar sau mai stiu eu ce, la fel se intampla si cu cei care asculta muzica rock nu inseamna ca sunt satanisti ca se taie sau alte porcarii, depinde de fiecare persoana in parte. Fiecare om are gusturile si placerile lui, nu trebuie sa ne luam de nimeni doar pentru ca nu asculta acelasi gen de muzica ca noi.