| AndreeaMyHa a întrebat:

1)Cum este viata unor detinuti pe viata?
2)Voi ce ati face daca ati fi pusi in situatia asta?

Răspuns Câştigător
| heartslow a răspuns:

Pai, nu are prea multe activitati, doarme, mananca, se uita la televizor duminica, joaca fotbal, face sală... Nu e foarte interesant, poti citii Ultimele ore ale unui condamnat la moarte de Victor Hugo, e mult mai interesant decat viata unui detinut la moarte!winking

3 răspunsuri:
| Claustrophobic a răspuns:

Nu am de unde să ştiu cu exactitate cum este, dar presupun că au o viaţă foarte tristă. Dacă aş fi pusă în situaţia asta, probabil aş înnebuni total. Gândul de a nu comunica cu cei din jur m-ar duce la disperare.

| Liviu a răspuns:

Cei care sunt pe viata au unele 'avantaje' fata de cei care fac doar cativa ani. Spre exemplu ala care e pe viata, ce poate sa ii faca mai mult daca omoara pe cineva sau abuzeaza? Deja e pe viata. Poate il muta din regim deschs, in inchis.Adica nu il mai scoate afara din celula o data cu ceilalti.i se da 'gardian propriu' sastea cu ochii pe el, mai multa asprime si etc.

| MarianWLF a răspuns:

Nici nu vreau sa ma gandesc, Doamne fereste sa ajungi acolo, am un unchi care mai are 1 an si iese dupa 11 ani in care a stat inchis, mi-a spus ca ii vine sa treaca prin pereti sa simta libertatea, sa nu mai vada ciment si paturi de fier zi de zi, nu ai vrea sa ajungi acolo plus ca daca nu ai spate toti isi bat joc de tine.
E greu acolo mai bine stam cuminti.