Deci stiu doar cum sa faci coins, flow si gems...
pentru coins trebuie sa faci misiuni si spargand flow
pentru flow trebuie sa faci misiuni si sa bagi in fiecare zi dupa ora 10 doar o data pe zi acolo unde vorbesti cu ceilalti urmatoarele coduri: test-mode 42(apoi apesi enter) si imediat:cryptobiologist(apoi enter)
pentru gems intri pe siteul http://www.ourgemcodes.com/ si intr-o parte iti apar weekly code si monthly code dai copy apoi de duci la ourworld la settings si iti apare un chenar unde scrie ceva de genu coupon code acolo dai paste si fiecare cod are cate 10 gems sper ca te-am ajutat si daca vrei sa ma adaugi la prieteni pe ourworld ma cheama AdorableAngel252
Salut! eu stiu sa-ti spun cum sa faci bani si diamante pe lady popular. ca sa faci bani poti sa te joci jocuri sau sa faci provocari cu bani si iti da si iubitul iar diamante poti sa le cumperi sau poti castiga uneori la mister(dar castigi putine cam vreo 2 sau 3) si mai castigi 200 de diamante cand implinesti 100 zile de joc(nu e nevoie sa intri in fiecare zi). gata sper ca te-am ajutat! apropo eu ma numesc Demy 705 pe lady popular si sunt nivel 18 imi spui cum te cheama pe tine pe lady popular? poate maI vorbim.Pa pa!
Buna! Eu stiu sa-ti spun cum sa faci bani si diamante pe lady popular. ca sa faci bani poti sa te joci jocuri sau sa faci provocari cu bani si iti da si iubitul iar diamante poti sa le cumperi sau poti castiga uneori la mister(dar castigi putine cam vreo 2 sau 3) si mai castigi 200 de diamante cand implinesti 100 zile de joc(nu e nevoie sa intri in fiecare zi). gata sper ca te-am ajutat! apropo eu ma numesc InnaMiku pe lady popular si sunt nivel 5 imi spui cum te cheama pe tine pe lady popular? poate maI vorbim.Pa pa!
Dolari la lady fhasion arena trebuie sa joci provocari, sa muncesti, sa joci jpcuri cu banii
Pai stiu doar la ourworld poti face gems`uri cand dai pe roomuri sohopuri etc arata reclame si scre da cklick pe play si primesti 3 gems`uri
flow`l il faci prin miscari de dans etc si prin a te juca iar coinsuri faci cand faci flow si consumi pe alea rtata aia baloane de sapun etc
Cand unul dintre prietenii tai se inregistreaza in joc, vei primi un dolar imediat
De fiecare data cand vreunul dintre prietenii tai avanseaza in nivel, tu vei primi mai multi dolari
Daca prietenii recrutati de tine cumpara diamante, tu vei primi 10% de la ele ca premiu
Daca prietenul tau va recruta mai multe persoane, tu vei primi ca premiu 1% de la diamantele cumparate de ei
..totul este sa iti faci prieteni in joc de exemplu mergi la cei care au mai multi bani in joc sau mergi la cei care sunt la un nivel mai mare si il adaugi ca prieten si il ai ca si prieten in joc
Sper sa iti fie de ajutor
AlexutzaDragutza întreabă:
misauratcuviata întreabă: