Da' ia scuteste-ne tu pe noi cu intrebari din categoria "incerc sa-mi tai venele dar nu stiu pe ce directie". In primul rand nu esti un adult, asa ca nu te ajuta, in al doilea rand mai bine intrii in coma alcoolica, poate dupa iti dai seama cata prostie zace in capul ala (indoiala mare totusi), in al treilea rand trage un ochi afara, lumea moare si tie iti vine sa te pieptana. Ia si bea pana iti crapa ochii, cui ii pasa? Tie ti se rupe, noua ni se rupe (am conjugat corect?).
Sa ard in iad? Comparativ cu Romania si populatia majoritara e o alternativa pe care mi-o doresc. Parca de acolo am venit, nu?
Si ca tot veni vorba, am 27 de ani!
Sa te scutim de sfaturi? Fato si eu am avut probleme si tot n-am baut. Dupa ce ca ai probleme iti mai faci cu bautura? Nu merita.Iti dau un alt sfat.Ca sa treci peste anumite momente incearca sa faci multe lucruri sa iti ocupe timpul si sa nu te mai gandesti la acele momente grele.Si in timp le vei uita.Alcoolu nu te va ajuta la nimic. Vei ajunge la spital si pe viitor vei avea si probleme de sanatate.
"Da' ia scuteste-ne tu pe noi cu intrebari din categoria "incerc sa-mi tai venele dar nu stiu pe ce directie". In primul rand nu esti un adult, asa ca nu te ajuta, in al doilea rand mai bine intrii in coma alcoolica, poate dupa iti dai seama cata prostie zace in capul ala (indoiala mare totusi), in al treilea rand trage un ochi afara, lumea moare si tie iti vine sa te pieptana. Ia si bea pana iti crapa ochii, cui ii pasa? Tie ti se rupe, noua ni se rupe (am conjugat corect?)."
-------------------------------------
1) daca nici la 24 de ani nu esti adult atunci spune-mi tu ce esti
2) idiotu copiilor nu te pune nimeni sa raspunzi la intrebari
3)nu ti-am cerut sa ma judeci e problema mea, eu doar am pus o intrebare, la care dau funda, caci, cu asta se ocupa site-ul, nu vrei sa ajuti atunci plimba ursu, infectule,
4) sper sa arzi in iad, :*
anonim_4396 întreabă: