Hey:* Crede-ma am fost in acceasi dilema. 1) sti ca te place din comportamentul lui cu tine, daca se da asa pe langa tine, daca vorbeste frumos cu tine... 2) si eu i-am trimis persoanei de care imi place tot cea ce am simtit pentru el[prostia mea] i-am scris cand era offline si nici mie nu mi-a raspuns fiind intr-o dilema uriasa si intr-o zi nemaiputand astepta l-am intrebat asa mai discret daca a citit ce i-am scris in urma cu cateva zile iar el mi-a zis ca nu citeste acele mesaje pe care le primeste cand e offline asa ca am inceput iar si i-am zis in fata tot ce simt pentru el a reactionat super ok si dulce din pacate pentru mine raspunsul nu era unul tocmai bun... dar de atunci ne intelegem si mai bine. 3) poate ca este timid dar nu cred ca nu ti-ar raspunde si daca ar fi timid adica pana la urma trebuie sa iti zica ce simte pentru tine sau poate ca s-a intamplat acelasi lucru care mi s-a intamplat si mie poate nu ti-a citi mesajul si nu stie ce simti pentru el asa ca sfatul meu este sa ii spui in fata ce simti pentru el poate ca si lui ii place de tine si apoi o sa iti zica si el ce simte pentru tine 4) intrebarea asta nu am inteleso adica daca il iubesti ti la el mai mult ca al oricine si nu te dai batuta pentru nimic in lume asta inseamna dragoste adevarata ok succes
Buna!
♥ Iti dai seama ca te place din comportamentul lui, vorbele lui etc...
♥♥ Probabil ca nu a stiut ce sa raspunda...incearca sa fii discreta si sa fii sincera cu el deoarece persoana aia va crede ca vrei sa iti bati joc
♥♥♥ Tine minte si baietii sunt timizi deoarece le este frica sa nu fie raniti
♥♥♥♥ Se observa adica daca prieteni lui iti spun ca vorbeste despre tine sau cand se uita la tine...
Bye bye sper ca te-am ajutat!