| PerfectAngel a întrebat:

1. Este normal ca unele persoane sa nu vorbeasca cu tine pentru ca esti mai putin "documentat " (vorbind de scoala) ca ei? Ce e asa de special sa fi C. M. D (cel mai destept )?
2. Este normal ca pana la 18 ani sa nu-mi apara cosuri decat 2-3 pe la 12 ani? thinking (sunt destul de dezvoltata, dar nu am cosuri deloc si nu am avut niciodata! decat cand am intrat in pubertate, 2-3 care nu se observau doar daca puneai mana)

Răspuns Câştigător
| jolie_9206 a răspuns:

1 O persoana desteapta vorbeste cu orice persoana, este o mare diferenta din a te crede destept si a fi destept. Daca esti mai putin documentat fata de scoala, nu inseamna ca in viata de zi cu zi nu esti inteligenta.Mie mi se pare stupid din partea acelor persoane.Sa nu te simti niciodata prost ca unele persoane stiu maimulte.E vorba ca sunt obligati dar nu se pot descurca in viata decat la scoala.
2 Este foarte normal. Unii copii au sebumul gras, altele nu.Eu zic sa fi mandra ca nu ai cosuri si nu te astepta ca la 18 ani sa iti apara.nu iti va aparea, acesta este tenul tau.

2 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

1.Vezi tu, termenul de "deşteaptă" este relativ. O peroană se poate considera deşteaptă doar pentru că socoteşte că deţine un volum foarte mare de informaţii. Altă persoană se consideră inteligentă pentru că are un vocabular foarte dezvoltat şi foloseşte un limbaj academic de fiecare dată când poartă o discuţie cu cineva. Şi ca să-ţi răspund la întrebare; nu, nu este normal. Trebuie să le acordăm atenţie tuturor celor din jurul nostru, indiferent de pregătirea pe care o au. Cel mai deştept nu există, întotdeauna va exista unul mai deştept ca el, în sensul că are anumite aptitudini pe care celălalt care se apreciază ca fiind cel mai deştept, nu le are.
2.Da, este perfect normal şi ar trebui să te bucuri de asta.
O zi frumoasă!

| bubuu_3320 a răspuns:

1. d faza cu scl ...pfff e chiar aiurea, fiecare este destept in felul lui, j pana l urma n este nimeni perfect, j aceea pers n este mai "desteapta" decat altcnvawinking parerea mea este ca acele pers care s cred destepte, sunt chiar ...increzute, j fara "pic " de minte, vb lu` ramo : O persoana desteapta vorbeste cu orice persoana, este o mare diferenta din a te crede destept si a fi desteptwinking,
2. eu zic s t bucuri ca n ai cosuriwinking, s fi mandra, advwinking" acesta este tenul` tau "
sper ca te-am putut ajuta; D
pusii;*