1)gasesti la bani astia cani gen cea mai buna mama sau cel mai bine tata sau cel mai cel nu stiu ce... daca te referi pentru parintzi, pentru prieteni gasesti de asemenea in functie de nevoia fiecaruia
20nu mai stiu acum dar anul recut am dat eu 5 ron ep o hartie de impachetat cred ca avea 1 metru pe un metru era destul de mare
3)mananci sarmane si daca iti mai raman iti dau si adresa mea sa imi mai trimiti si mie ca numai cand ma gandesc mie pofta=p~ (glumesc evident) oriqm or sa fie multi pe net in ziua de craciun si a tv sunt programe acceptabile sau poti iesi cu prieteni la o terasa undeva sau sa chemi cativa pe la tine
4)Pregatiri financiare mai mult ca dai ai bani le iei pe toate (si astea trebuie sa le faci din timp)
Salut! la Greenpeace poti gasi cadouri ieftine si ecologice: http://www.greenpeace.org/romania/shop. hartia de impachetat - costa, depinde ce calitate vrei (hartie colorata, mai groasa, mai lucioasa, etc.) In ziua de Craciun poti sa chemi alti prieteni pe la tine, sa mergeti la colindat, sa va plimbati prin oras, sa va uitati la un film, sa jucati carti, remmy, etc. :-) la 4 chiar nu am ce sa raspund :)) ma pregatesc cu rabdare doar.
patrizia696 întreabă: