| spaikizz a întrebat:

1.Sunt pe clasa a5-a si am destul de mult par pe picioare. Dar, mami nu prea ma lasa sa ma epilez. Voi ce ziceti? Voua v-a crescut perul mai mult daca v-ati epilat de mici? Mersi.
2. Ce jocuri de carti stiti si explicatia.
3. Ce faceti pe timpul vacantei?

Răspuns Câştigător
| LostInDreams a răspuns:

Buna ratusco! la intrebarea 1 iti zic ca eu m-am epilat tot cam in perioada in care te aflii tu acum(adica in vara de dupa clasa a 6 a) cu crema depilatoare elea.nu mi-a crescut mai mare, pur si simplu a crescut cu timpul la aceeasi marime care era, nu s-a intamplat nimic special, important inainte sa te epilezi e sa iti dai mai intai intr-o zona mica sa vezi daca nu esti alergica si cum reactioneaza pielea ta.La intrebarea 2.singurul joc pe care il stiu e macaolaughing anume -se imparte la fieare jucator cate 5 carti, apoi se pune restul cartilor jos cu fata in jos doar una cu fata in sus langa teancul respectiv.primul jucator pune o carte asemanatoare celeia de jos(de ex:daca jos e carte inima rosie jucatorul pune tot inima rosie). jocul continua asa pana ce un coleg ramane doar cu o carte in mana.atunci spune macao, cand o pune jos si pe ultima a castigat.intreabai pe colegii tai ce mai trebuie sa stii pentru ca e multicel de scris.La 3)eu in vacanta vreau sa imi fac curat in camera, adica sa arunc toate hartiile si biletelele ascunse pe sub pat, sa curat bine covorul, camera in general, sa ma pun la punct cu scoala, o sa stau si la calculator, vreau neaparat sa sar mult coarda si sa ma plimb, sport in general, vreau sa slabesc cateva kg pentru ca m-am cam ingrasat anul astabig grin, o sa merg 1 saptamana pe la mare, cateva zile pe la bunici, pe la munte, seminarele de la scoala si asta e vacanta mea.imi dai si mie o fundita?batting eyelashes

6 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Eu nu m-a epilat de mica pe picioare, prima data m-am epilat in clasa a 7-a, ca nu aveam mult par. Multe colege se epilau de prin a 5-a ca aveau par inestic si nah. Acuma depinde daca ai doar niste puf nu are rost sa te epilezi, dar daca ai mult si mai e si inchis la culoare ar cam trebui ca arata nasol.
Eu stiu sa joc cruce, septica, uno.
In vacanta o sa plec in tabara la mare, in ungaria, la munte, la bunicamea si in rest o sa pierd vremea pe afara si prin malltongue

| Tourniquet a răspuns:

1. Eu sunt clasa a-4-a, si am un par foarte mare pe picioare, des si negru si am rugat-o pe mama sa ma lase sa ma epilez deoarece eu nu purtam decat pantaloni lungi, m-am epilat cu crema de ras. happy
2. Stiu sa joc macao, popa prostu' laughing, septica, tabinet, rent, wist.
3. Dooooooorm, lenevesc, stau la soare, ma distrez si stau numai pe afara pana la ora 23-24 love struck.

Pa`:]

| Alex_2741 a răspuns:

happy pai e normal ca o data ce te epilezi sa iti creasca mai mult par pe picioarehappy asta daca iti dai cu BIG-u cel mai recomandat este sa te epilezi cu ceara calda sau cu Aparat de epilat happy. acestea 2 iti raresc parul de pe picioare pentru ca ti-l smulge din radacina happy. Succes

| yoyo_7345 a răspuns:

Sincer daca te epilezi de pe acum va fi grav...asta sa mai cresti...

timpul vacantei fa-ti-l pe plac deoarece o viata ai...mergi si tu la un concert fa ceea ce iti placewinking

| donnatella a răspuns:

1. In legatura cu epilatul cred ca ar trebui sa ai o discutie cu mama ta in care sa ii spui ca te simti incomod din cauza parului si daca alte prietene din clasa ta se epileaza este un bun mod sa ii spui ca si colegele tale fac asta big hug Mama ta iti vrea doar binele pentru ca odata ce te-ai epilat trebuie sa o faci mereu deoarece parul nu va mai fi niciodata asa fin ca cel naturalwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

You the day and felicitari