| TheLastDevil a întrebat:

1.Va este frica de moarte?
2. Daca DA de ce?
3. Daca NU de ce?
4. Daca casa var lua foc si a-ti fi doar cu mama si cu prietena/prietenul si nu a-ti putea salva decat pe unul dintre ei pe cine a-ti salva?
5. Dar daca a-ti avea 2 copii un baiat si o fata si nu a-ti putea salva decat unul dintre ei pe cine a-ti salva?
6. V-au pus pe gand intrebarile de mai sus?

Dau funda pentru cel mai frumos si argumentat rapsuns!(Scuzatima daca vau intristat intrebarile.)

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

Nu imi este frica de moarte pentru ca nu ma gandesc prea des la asta. Ceva imi spune ca voi avea o moarte usoara(rapida)fara nici un gram de durere, ca prin urmare nu cred ca voi apuca anii batranetii...cand voi zace la pat (chiar nu vreau asta) thinking
Daca as fi cu mama si cu prietenul (la fel,daca as fi cu tata si cu prietenul)cu siguranta mi-as salva parintii, nu de alta, dar am trecut prin mult prea multe lucruri alaturi de ei ca sa le dau cu piciorul intr-o astfel de situatie.Pe langa asta ar fi ceva de genul: No offense, but my mother was here, for me, first! nu merita o astfel de moarte.
Daca as avea doi copii (mi se pare imposibil din moment ce mie nu prea imi plac copii...si sunt sigura ca e si vice versa)totusi daca as avea doi copii nestiind pe cine ar trebui sa salvez m-as panica si am sfarsi toti trei arsi precum niste sobolani.Chiar nu as putea alege intre ei pentru ca inainte de a fi baiat sau fata, ambii sunt copii si stiu ca ma va mustra constiinta pentru tot restul vietii. Sper sa nu fiu pusa niciodata in situatia asta.Din ce am spus pana acum putem deduce cu usurinta faptul ca la prieten as renunta mai repede laughing
Da,m-au pus pe ganduri, ma gandesc cum as putea evita o astfel de situatie...cel mai probabil: fara prieten, fara copii thinking

1 răspuns:
| PustoaicacuochiiCaprui a răspuns:

Buna

1. Nu.
2. Pentru ca intr-un final toata lumea moare, si cand iti este sortit atunci mori.
3. Pe mama mea, nu-mi pasa de prietena/prietenul, mama este cea mai importanta fiinta, pot sa imi fac prietena/prieten cand vreau ca sunt multi, dar doar una e mama.
4. Nu as salva pe niciunul, pentru ca daca as salva pe cineva, voi avea pe constiinta moartea celuilalt.
5. Nu, deloc. Sunt niste intrebari adevarate, niste intrebari despre viata.