1.sincer nu e prea normal
2.nu poti.adica daca folosesti medicamente sau ceva sa ti se opreasca cresterea s-ar putea sa ramai mica si de inaltime si sa nu te dezvolti. Dar poti incerca sa porti pantofi in care sa nu para asa mari
3.Eu la balerini port 37-38, l-a cizme 38, la sandale 37-38 si la shoes 38-39 Fundita?
Si eu aveam asa cand eram de varsta ta.si tot asa am si acum(18 ani)
Nu cred ca o sa treci de 40.Cred ca depinde si de inaltime.Eu eram printre cei mai inaltiin generala
Am o colega care la 12 ani poarte 42-43.
Stai linistita, nu este absolut nimic neobisnuit sau nemaivazut, ai un picior normal, nu este exagerat de mare, daca purtai 44-45... atunci chiar aveai motive de ingrijorare, dar asa nu.
Nu stiu daca o sa-ti mai creasca, cred ca nu, sau cel putin nu foarte mult dar nu este absolut niciun motiv sa te ingrijorezi.
Doamne ce intrebare pai hai sati zic da mi se pare normal sa porti 39-40 la picior deoarece esti in crestere mai mult de 43 nu o sati mai creasca si daca chiar vrei sa nu iti mai creasca ramai cu nr 40 ca sa nu iti mai creasca daca e nr mic nu mai creste te chinui da o sa mearga da are rost? nu cred bafta
Pai nu ai cum "sa opresti" pentru ca nu iti va mai creste mult poate chiar de loc, si eu sunt fata si crdema ca la 11 ani am 39 la picior dar mite la varsta ta o sa las urme de gigantii ca in desene animate
anonim_4396 întreabă: