Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Salut toti studentii, sunt in primul an si nu stiu cu ce sa meeg la cursuri sti am nevoie de caiet ori foi cu pix. Dar nu as merge cu un ghiozdan. Puteti sa imi recomandati cu ce as putea sa merg la ...? (mai mult)
Hei tu. Aveti vreo idee de ce de 2 3 ani nu mai simt deloc pofta de mâncare? Adica mă scol la 8 și îmi e foame d-abia la 11 îmi vine așa o durere de burtă și foame.Pareri?
Hei tpu.De 5 zile eu respir greu.Acum de 2 zile m- a durut în gat și stranut imi curge nasul si după ce curge nasul se infunda.Am luat fel și fel de pastile tantum verde spray pentru gat si biseptol...? (mai mult)
Voi ce parere aveti de chestia asta, e ok sau ar fi mai bine sa nu se intample niciodata? Adica ma refer ca esti prin oras si asa si na, ai chef sa o faci cu cineva si deci sa ii dai bani ca sa o faceti,...? (mai mult)
Salut TPU! Caut un clip mai vechi de 10 ani: 2 cocalari într- un BMW, probabil pe Anglia, unul dintre ei zice "depășește uăi ca ai BMW" și la primul semafor cred ca vine cel depășit care era...? (mai mult)
Tpu.ro, , am citit exact ce banuiam dar nu eram sigur eu cred și am impresia că am anxietate socială pentru că îmi este frică să agăț fete în realitate pe care nu le cunosc din cauza frici mele...? (mai mult)
Dacă faptul ca nu ai postat persoana iubită pe rețelele de socializare demonstrează ca de fapt nu vă iubiți, nu respectați și nu vă vreți unul lângă celălalt? Pun această întrebare deoarece...? (mai mult)
Sunt oameni care iubesc desi nu au "fluturi in stomac"? Daca da, ce au in schimb acei oameni? Cum e la acei oameni adica? Sau e imposibil sa iubeasca fara acele emotii care se cheama fluturi in...? (mai mult)
Dacă un băiat stă cu spatele si când vede că treci își întorcea capul și se uită fix in ochi tai ce înseamnă?
Salutare, considerati ca este o greseala ca baiat sa ai repere pe Instagram din vacante, sau este neatractiv pentru femei?
Ce inseamna cand iti arata ca se instaleaza pe telefon aplicatii pe care le ai deja? Ca mi-a aratat pana acum la whatsapp Facebook si messenger, de ce?
Buna am si eu o mica intrebarea de aproximativ 6 luni astept sa mi se reactiveze contul de Amazon flex pentru ca mi- a fost inchis pe motiv ca nu am sunat la depozit sa anunt ca, clientul nu este acasa...? (mai mult)
Bună sunt împreună cu iubita mea de 1 an și o lună, și mă deranjează ca încă nici măcar nu le- a zis părinților ei cine este iubitul ei, și cu cine umblă Și cu prietenii când este...? (mai mult)
Salut, am aproape 15 ani și sunt clasa a 8-a și mă gândeam să intru la liceul sportiv și vreau să aflu cu ce medie se intră fiindcă pe google zice că se intră cu 7,
Cum procedati dupa ce ati avut intalnire cu cineva, totul a decurs bine doar ca a doua zi unul dintre cei doi nu mai da nici un semn desi intra constant pe relele de socializare?
Pot afla daca prietena mea face chat
Salut, știe cineva ce salar are un impegat de miscare?
Bună seara! sunt din Iași și nu știu ce sa aleg din a ma angaja sau a ma reînscrie la liceu voi ce sfat îmi dați?
Heyyy, am nevoie de sfaturi. Sunt a 8 a, saptamâna asta am dat simulare județeană. Și efectiv nu știu cum să- mi controlez anxietatea. La ambele probe am fost panicată, abia țineam stiloul în...? (mai mult)
Prietena mea si- a facut un iubit. Problema e ca e crizat si nebun. Se oftica ca ea poarta sclipici la ochi la festivaluri. Si mai are o problema cu o alta prietena care a tinut- o de mana pe fata respectiva...? (mai mult)
Daca te ard ochii cand fumezi inseamna ca nu fumezi bine sau?
Ce acte (cred că asta I termenul corect) trebuie pentru bursa de rezilinta? Sunt eleva pe clasa a VIII- a și am un diriginte mai neinformativ. Doresc să fac un dosar pentru bursa, dar nu știu ce trebuie...? (mai mult)
Ce se intampla daca te apuci iar de fumat dupa 4 luni de pauză?
Salut! Sunt clasa a 11- a si nu prea stiu ce vreau sa urmez in viata. Am o obsesie pentru bani, dar nu prea stiu unde as putea sa- i fac. Sunt pe profilul bio- chimie, iar toata lumea ma influenteaza...? (mai mult)
Ma simt destul de singura,nu prea am prieteni,as dori dacă se poate sa vorbim puțin in privat,cineva,oricine,despre orice, am doar o pasa proasta, vreau sa zâmbesc.
Dacă sunt major știu ca îmi pot face singur o cerere de motivare a absentelor. Totuși întrebarea mea este dacă o scriu eu de mână se acceptă sau trebuie sa folosesc un model oficial și dacă ...? (mai mult)
Saluut! Vreau in vacanta de iarna sa imi vopsesc cateva suvite si varfurile parului cu albastru de metil. Eu am parul castaniu. Credeti ca se va vedea ok culoarea? Cam asa as vrea sa ma vopsesc, insa...? (mai mult)
Vi se pare normal ca un profesor sa ii dea o palma tare unui elev peste fata din cauza ca este navetist si a intarizat la ora(fara sa il primeasca la ora)
Hello, hello TPU! Ce parere aveti despre persoanele care sunt mai lipicoase la primul date(te tine de mana, te i-a in brate, mici tachinari, pupicuri)?
In general e sau poate fi si asta un semn ca o fata place un baiat sau invers? Adica daca uneori in loc sa dea mesaj aleg sa sune. Adica de obicei cam despre ce e vorba cand se intampla asta? In cele mai...? (mai mult)
Buna, am 17 ani, am sâni extremi de mici, nici cupa A nu cred ca o am. Ciclu mi- a venit de la 11 ani, viata sexuala mi- am început- o de la 15 aproape, 16 ani chiar dacă era prea devreme, port...? (mai mult)
Am 17 și am o întrebare sunt gay. Dacă mă mansturbez pe filme por#o cu gay, dar după ce o fac nu mă simt deloc bine, adică nu sunt fericit că am făcut chestia asta și că m- am uitat la acele...? (mai mult)
Salut TPU, am 16 ani și am fost recent diagnosticata cu o formă rară de cancer( limfom cu celulă mare T) iar astăzi am luat pentru prima dată citostatice.Din fericire este localizat la coloană ...? (mai mult)
Hey gașca, am 18 ani și am trecut prin multe și am suferit mult și m-am maturizat destul de devreme, e de bine?
Daca am dat cu bigul pe puful de pe fața, și la cioc, (mai aveam și niște fire negre) va crește par negru in loc de puf? Am 14 ani
Bună ziua! În urma cu o luna am fest la un control la medicul cardiolog, am probleme destul de grave cu inima și merg periodic. Sunt eleva și mi- aș dori sa îmi fac bursa medicală doar că în ...? (mai mult)
Buna tuturor! De ce o persoana care nu mai vrea sa păstreze legătura, tot vede ceea ce postez pe rețelele de socializare? Poate sa însemne ca ii este dor sau doar ca e curioasă?
Sunt clasa a 12 a, abia am început scl de o sapt și doua zile și deja nu o mai suport. Vreau sa termin odată anul asta...Si nu mai știu ce sa mai fac, abia e septembrie pana în 6 iunie mai e o ...? (mai mult)
Am o întrebare, sunt singura, am 18 ani sunt majora, dar vreau sa- mi fac o iubita și nu știu cum și mi- a plăcut de o fata. Era cu mine în clasa dar ea nu m- a plăcut, mi- a fost greu sa o ...? (mai mult)
Ce este un lingau(la liceu) Adică cum se comporta, ce face și cum sa eviți sa fii unul Eu sunt în liceu și învăț foarte bine, am avut premiu 1 și am ajutat diriginta și pe șefa clasei...? (mai mult)
Bună, azi am ieșit și eu cu un băiat care îl cunosc de pe Instagram, a fost ok, am vorbit, nu prea aveam asa subiecte, mi- a plătit el sucul, și mda, m- a condus până la microbuz ca eram...? (mai mult)
Pe mine nu ma atrag fetele de vârsta mea, am 17 ani si prefer ca fata sa fie mai mică cu 1 2 ani.Am impresia ca o fata de varsta mea este mult mai matură decât mine.
Am 17 ani si vreau o iubita, care ar putea fi varsta ei minimă si maxima?
Buna! As vrea sa stiu toate detaliile despre balul bobocilor. Ce probe sunt pentru miss, ca sa intri in concurs, ce probe sunt sa iesi miss boboc, ce trebuie sa faci cu partenerul. Si cum sa castigi...? (mai mult)
Sunt singurul om care a fost lăsat de parinti, crescut de comuniști violenți, alcoolici etc? Total singur. Mereu singur. (Si ca fată am ales muncă de la 15 ani ) Iar acum ce ar strica dacă am...? (mai mult)
Bună ziua, am fost la interviu pentru student helper. (Am dat și un test in scris) Am primit un răspuns pe e- mail ca am fost acceptată. Problema este că nu am reușit să menționez la primul ...? (mai mult)
Bună, sunt fata și am 17 ani, aproape 18. Am o problemă, nu mă mai înțeleg cu ai mei și am trecut prin multe, mai ales cu un băiat din urmă…și am cunoscut un băiat dar înainte mama îmi...? (mai mult)
Dacă o fata de 14 ani ii face propuneri sexuale unui băiat de 17 ani, se mai considera ca fiind ilegal dacă intretin raporturi sexuale?
Ce părere aveți despre absorbante ENROUSH? Sunt bune, le-ați încercat?
Ce fac daca îmi place un băiat? PS: sunt clasa a 8 a
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!