Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna seara! Am intrat intr- o situatie foarte foarte complicata. Am 14 ani sunt minora si am facut greseala pe care multe fete o fac. Vorbeam cu un baiat pe o aplicatie si el mi- a spus ca are 15 ani, ...? (mai mult)
Ce solutii exista sa nu mai fii skinny cu burta? Sa fii doar skinny? Sa nu mai iasa burta in relief cand nu o tin supta.
Am și eu o întrebare, praful de pușcă dintr-o petardă mica e mai "slab" fata de praful de pușcă dintr-o petardă mare?
Dacă țin regim am voie sa mănânc ceai cu gem pe pâine?
Salut…am o colega foarte turbata in clasa, pe toti pareste si nu le suporta pe colegele mele nicicum, desi are iubit cu ea in liceu si ii tare in gura de cand ii cu el…ii spuseseram unei colege sa...? (mai mult)
Buna. Am o problema, stiti ca v- am spus ca am rol intr- o piesa de teatru de Craciun? Azi am avut repetitie, iar profesoara vrea sa facem piesa peste doua saptamani, adica joi. Problema e ca ai mei ar...? (mai mult)
Salutări, vreau să vă întreb de ce scrie pe messenger You are now connected on Facebook daca eu n- am vorbit niciodată cu persoana aceea și nici la prieteni nu am avut- o, i s- a întâmplat cuiva?...? (mai mult)
Buna, știu ca e o întrebare absurdă, dar consilierul scolar te ajuta doar cu probleme legate de școală sau te poate ajuta si cu probleme personale de acasă? Nu reușesc sa ma mai înțeleg cu părinții,...? (mai mult)
Salut, știe cineva ceva despre compania: NEW CASTING PHOTO FOR ALL IN ADVERTISING S.R.L, acum in perioada anului 2023? Acestia se afla pe strada Ion Brezoianu 14 Bucuresti. Mi- a fost ceruta taxa de...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12-a! Eu deja am inceput meditatii la Mate! Trebuie sa fac si la Romana si la Bio?
Sunt baiat. Am 21 ani merg spre 22 de ani si am o față de copil! La fizic sunt ok dar la fata arat de vreo 16- 17, chiar și 15 ani sad! Imi displace asta. Am impresia ca nu am sa arat niciodata...? (mai mult)
Unde e g spot, cum activez?
Sunt în clasa a 8, colegul meu de bancă la ore îmi tot pune mana pe picior, mă ciupe ce înseamnă asta? Nu-i place de mine
Hei, am împlinit recent 16 ani. Vreau sa știu dacă mai pot creste încă 4 cm pana la 180, tata are 178. Este prima oară când intru pe aplicația aceasta și mi s- a părut interesantă....? (mai mult)
Bună! Trebuie să prezint buletinul (de cetațean român) dacă vreau să merg cu trenul in Ungaria (sau alte țării UE)? Poate un adoleșcent de 14 ani să ia bilete pe buletinul propriu? Mulțumesc...? (mai mult)
Daca un coleg mi- a facut cadou anul trecut de secret santa, doar o vacă de pluș, ce să inteleg? Ca si- a batut joc de mine? Ca a facut la misto? Ca nu ma suporta? Voi ca fete cum ati reactiona ...? (mai mult)
Cum se pune ca ton de apel o melodie descărcată pe iPhone 14?
Salut tuturor! Am și eu o mica problema cu care mă confrunt de ceva timp.Am 14 ani, problema este că mulți colegi de la mine din clasa rad de mine, fiindcă în trecut am fost la un spital de neopsihiatrie...? (mai mult)
Salut, am o intrebare legata de tatuaje. Daca sunt sau nu admise in licee (cazul meu - clasa a XII- a) si sub ce premize. Din cate am inteles si am cautat nu exista nicio prevedere legala ce contravine...? (mai mult)
Ce să fac dacă mama nu mă lasă să petrec revelionul cu iubitul meu deși avem 1 an și 3 luni de relație și nu mă prea lasă să ies cu el și când ies cu el vine și sora mea cu mine?
Salut…as vrea un sfat. Am avut fizica ultima ora si am stat si o venit doamna la noi, o vb si s- a dus pana undeva eu si cativa colegi am fugit acasa si am auzit ca ne- o scazut punctul la purtare ...? (mai mult)
Sunt clasa a 11 a si sunt fata, am 17 ani jumate nu am iubit si n am avut niciodata, de curand un coleg imi tot face avansuri si incearca sa vorbeasca cu mine, nu stiam daca s o iau de buna asa ca am...? (mai mult)
Mai toti ma considera ciudata si unii spun si ca am o familie ciudata. Stiu ca veti zice ca trebuie sa- mi pese de parerile oamenilor dar cam toata lumea asta spune si acum incep sa cred si eu. As vrea...? (mai mult)
Buna.Deci am fost intr- o excursie 2 zile cu niste fosti colegi din generala si am aflat ca un coleg pe care l- am placut si eu ma place.Prietenul lui mi- a spus asta de doua ori.Vizitam o gradina botanica...? (mai mult)
HEI! Cum pot invata eseul romanului "ION" de 5 pagini in 4 ore? Vreau raspunsuri serioase! Multumesc anticipat!
Bună TPU! Stiu ca o sa sune ciudat, dar... Dacă un băiat spune că te place prin mesaje, oare chiar așa e? Noi ne cunoaștem de ceva timp și a zis ca acum si- a făcut curaj sa- mi spună dar timid...? (mai mult)
Salut.Am un ps 4 și nu arata tot ecranul. Am căutat multe tutoriale pe YouTube dar nu am găsit nimic
Hei TPU! Am 17, sunt baiat si sunt gay. De câteva luni îmi place de un băiat, nu știu dacă el e gay sau bisexual. Mă înțeleg foarte bine cu el, mă face să zâmbesc, de câte ori sunt cu ...? (mai mult)
Pot bubui petardele dacă nu sunt depozitate corect? Fără a le da foc
Bună! Credeți că voi reuși să am un viitor dacă dau la litere? Sunt în clasa a 12- a și nu știu ce să fac, unde să mă duc.îmi place mult să citesc, îmi place să mă documentez cu privire...? (mai mult)
Bună seara. Vreau sa va cer o părere. (Sunt clasa a9a) Pentru secret santa i- am luat unei fete un set de lumânărele parfumate care miros bestial miros a scorțișoară și ceva fructe specifice Crăciunului,...? (mai mult)
Salut! Caut o fata single aproape de varsta mea (21) cu care sa conversez! Unde pot sa gasesc o astfel de fata? Am terminat scoala, nu sunt la faculta, nu prea am prieteni..nu gasesc!
Cum ma impac cu fostul cu care nu mai vb de 1 luna? Spuneti- mi cum sa fac sa- l conving sa ne impacam pentru ca ne- am certat si vreau sa stiu ce- i pot spune ca sa- l pun pe ganduri sa se intoarca, ...? (mai mult)
Salut…de ceva timp din cauza liceului cedez phsic rau M- am certat cu o colega m- a impins am ridicat tonul la ea ne- am calmat etc…nu stiu dc ma simt atat de singur si simt ca toata lumea ma ignora...? (mai mult)
Hei TPU! Buna dimineata! Am si eu o intrebare pentru voi.Eu, la liceu as vrea sa merg la pedagogic dar parintii spun sa merg la chimic deoarece pot sa dau la orice facultate daca ma duc la chimic.As...? (mai mult)
Buna dimineata tuturor! Buna TPU! Am o mica nelamurire...as vrea sa nu gandesc asa dar tot nu ma pot abtine sa va intreb. Am o prietena foarte buna, mergem cam peste tot impreuna, la scoala stam...? (mai mult)
Buna! Am 16 ani, sunt baiat si am undeva la 175-176 si 66 de kg si pana acum am crescut intr-un ritm destul de lent. Pana pe la ce inaltime pot ajunge pana pe la 19-20 de ani. Tata are 1.85
Buna, cum pot atrage atentia unui baiat? Stam in acelasi oras dar la scoli diferite. Ii place muzica rock din ce am observat si are un stil mai gothic
Buna seara TPU! Ce cadou sa ii iau de Secret Santa unui coleg (baiat, fotbalist, slab la invatatura si tare de gura) pe care nu il suporta nimeni? Vreau ceva amuzant.
Buna, imi place de un baiat si ne urmarim reciproc, nu am vorbit pana acum cu acesta dar imi apreciaza mereu storyurile. E ciudat daca l- am bagat la close si am pus un story cu mine ca sa fac "primul...? (mai mult)
Hei TPU! Ma puteți ajuta cu o idee de cadou de secret santa pentru un coleg pasionat de gaming și totodată și fotbal? Menționez ca e adolescent, iar bugetul este 50-70 de lei.
As vrea sa ma apuc de fotbal. A inceput sa imi placa din ce vad pe la meciuri si parca ma intereseaza subiectul. Plus de asta poate asa mai scap si de depresia mea si in fine mai multe probleme care ma...? (mai mult)
Salut,credeti ca imi poate iesi media generala 9-9.30 daca am doi de 4 si un 3? Multumesc!
Salut,as vreau sa stiu si eu daca am sanse sa am o nota intre 9-9.30 Din pacate am 2 note de 4 si un 3.
Am o problema. De fapt, am mai multe. Dar in fine. Conteaza varsta? Am 14 ani si- s fata. Oameni buni, eu pur si simplu nu stiu sa ma port. Mi- e frica de oameni, nu ma simt bine printre ei, sunt...? (mai mult)
Poti sa te ingrasi daca bei zilnic o cafea cu 2 pliculete de zahar? Fara sa mai si mananci ceva dulce
Suntem doua colege ce vrem sa plecam de la ultimele ore, ce scuză am putea inventa ca să putem pleca?
Bună ziua. Ieri m- a întrebat mama ce cadou vr de crăciun/mos Nicolae Nu am știut ce sa- i zic. Am 15 aproape 16 ani. Ce as putea sa- i zic dacă o sa ma mai întrebe. Vr sa precizez faptul ca nu...? (mai mult)
Buna dragilor! Buna TPU! Am si eu o intrebare pentru voi. As vrea sa fiu cunoscuta in scoala mea si asta intr- un mod placut :) Adica nu sa nu vrea nimeni sa stea cu mine, ba din contra. La...? (mai mult)
Vreau și eu idei de cadou de secret santa pentru o fată urgenttt. Menționez că fata se machiază la liceu uneori și că se da cu ruj. Idei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.