Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua, stie cineva dacă ca minor ai voie sa fumezi in Austria? Am cautat pe net dar nu am găsit nimic.
Salut! Ce sa fac daca ma gandesc la sex, am polutii nocturne uneori?
Idei cadouri secret santa pentru băieți?
Buna seara, sunt prietena fetei care are contul..deci e in regula sa am relatie cu 2 baieti diferiti? Mie imi place de amandoi si ma gandeam ca daca unul se desparte de mine raman cu celalalt, de aflat...? (mai mult)
Bună! Vreau să vă întreb dacă brățările din seturi de la juicy couture care le găsiți în Carrefour oxidează?
Cum poți deveni un it-ist? Care este minimul mediilor și a notelor de la bacalaureat? Informează-mă.
Buna, deci de ceva timp incep sa ma doara sanii cand vreau sa dorm pe burta sau cand ii strang, imi puteti spune va rog ce inseamna asta?
La cate absente se anulează bursa de merit? Și la cate absente se scade nota la purtare și cu cate puncte? La liceu De re-seteaza absențele de la modul la modul sau nu?
1. Buna, am smegma si nu stiu cum sa o spal, la atingerea penisului cu preputul tras ma deranjeaza. 2. Cum o spal fara sa ma doara? Si am si penisul mai umflat la baza. Ce poate fi? 3. Pot avea cancer...? (mai mult)
Buna. Sunt la UBB litere Ro/Eng an 1 și nu știu ce să fac. Efectiv îmi vine să mă las de facultate din cauza că am foarte multe suprapuneri și nu am timp când să mă duc la unele cursuri mai...? (mai mult)
Buna, am si eu o mica problemă, pe 29 luna trecută trebuia sa-mi vina menstruatia dar nu mi-a venit, țin să menționez că este prima dată când imi întârzie, vreau sa aflu mai multe detalii
Salut. De ce mereu in perioada sarbatorilor ma simt trista si deprimata? De vreo 2- 3 ani nu mai simt spiritul Craciunului mai deloc, nu mai am feeling- urile alea si parca nu imi mai place nici sa mai...? (mai mult)
Hei. Revin cam cu aceeasi intrebare. Credeti ca as sufeti de depersonalizare/derealizare, nu ma simt reala in mare parte a timpului si nu stiu dar cand ies cu cineva afara de exemplu cand vorbesc ceva...? (mai mult)
Ce parere aveti ca din berbec sunt peste? Ma simt foarte bine in aceasta zodie parca mi s-au schimbat situatiile in viata si ideile
Cand te speli in zona intima, trebuie neaparat sters si capul penisului? sau poate fi lasat si umed?
Buna, am o intrebare, am deja 14 ani si nu mi-a venit ciclul, imi puteti da va rog niste sfaturi? Cum potgrabi ciclul? Nu prea mi se pare normal
Daca faci o baie cu gheata pentru 5 minute exista riscul sa racesti sau sa faci hipotermie?
Hei TPU! Dupa o absenta de aproape 2 ani, revin cu o noua intrebare. Am 17, sunt baiat si sunt gay. De vreun an m- am apropiat de un coleg si am devenit prieteni buni, dar de vreo 5 luni imi place...? (mai mult)
Buna, sunt baiat si am 14 ani. Ma doare sanul stang, la atingere. Sfarcul ma doare mai exact. Daca pui mana acolo simti ceva umflat. Ce poate fi? Pot trata acasa? Este normal?
Unde pot gasi arhive de stiri, PRO TV si orice alt canal? Dar sa fie in format video sau inregistrate de la TV! DAU FUNDA!
De ce tiktok ul romanesc a inceput sa fie atat de toxic? Multi adolescenti, mai ales fete/adolescente se iau de multe aspecte fizice, a altor fete. De exemplu, sunt multe care sunt crescute in puf și...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de niste sfaturi. Am fost afara cu niste prieteni și am fumat, iar când o prietena a ajuns acasă au simțit- o părinții ei. Ea le- a spus că am fost afara și ne- am așezat și...? (mai mult)
Ce îmi lipsește oare sa am mai mulți prieteni? Sunt de treaba dar poate puțin copilăros uneori. Când chem unele cunoștințe afara mă refuză mereu..Sau scriu"O sa vedem" și nu mai zic nimic după....? (mai mult)
Salut, am 16 ani, și a început să mi crească barbă mai sus de mărul lui Adam, la voi de unde a început să crească?
Salut TPU! Ce pot să îi cumpăr unui coleg de Secret Santa sub 50-70 de lei? Dau fundiță la răspunsul cu cele mai multe sugestii:D
Salut TPU mi- am dat cu super glue din greseala dar in secunda 2 mi- am dat cu apa calda, acum nu mai am nimic, vad bine, dar simt ceva si ma ustura la ochiul stâng, ar trebui sa ma duc la un doctor?...? (mai mult)
Nu inteleg de ce este atata rautate, eu sunt genul de persoana miloasa, prietenoasa, sufletista, comica etc., si tot sunt nebagata in seama si data la o parte, ajut pe cei care sunt egoisti, sau...? (mai mult)
Am o mica faza gen efectiv nu mai imi suport parintii mereu trebuie sa ma compare cu altii si imi zic ca o sa ajung maturatoare pe strazi daca nu invat de fi mereu ma cred mai jos decat toti
Dacă pici traseul cat costa reprogramea? Eu am înțeles că 150 dar am înțeles că trebuie fac câteva ore obligatori nu știți care trebuie la A1?
Bună ziua, sunt în clasa a- VIII- a, și anul acesta pe 24 și 26 iunie voi da examenul de evaluare națională. Problema este că eu nu știu absolut nimic la matematică și la română, nu mai ...? (mai mult)
Va plac fetele cu aparat dentar mai mult decat cele fara?
Ce părere aveți despre k-pop?
E okay ca profesorii din scola mea sa loveasca elevii cu pumnul in burtă și cu palme peste față?
De ce toți din aceasta platformă cînd pui o întrebare in care ai nevoie de un sfat ca lumea ei raspund așa de parca ar fi cine stie ce, cîta răutate in această lume.P.S La mulți ani România ...? (mai mult)
Buna vreau sa ma ajutați cum sa fac o persoana sa ma uite și sa ma lase i am tot explicat mi-am pus tot neamul sa îi spună sa ma lase și tot nu o face
Am și eu o întrebare, dacă am 16 ani și sunt în plasament am nevoie de acordul tutorelui să mă cunun la stat?
Buna. am o mare problema am făcut o greșeală mare de ex vorbeam cu un baiat ca relație e mult spus nu ne- am văzut niciodată. și am vorbit ceva timp pana ma făcut sa i trimit nud uri bineînțeles...? (mai mult)
Salut, am si eu nevoie de un sfat. Acum un an am întâlnit o fata cu care am vorbit vreo luna apoi undeva la mare s- a băgat împreuna cu un băiat si apoi s- au despărțit si nu am mai vorbit pana...? (mai mult)
Buna TPU, cum scap de frica de injectii (ace)? Sa nu va aud cu nu te uiti acolo!???? Doar cand te duci la spital si miroase a spital vezi doctorii imbrcati cu halate, vezi oamenii cu probleme, vezi ...? (mai mult)
Buna TPU Duminică plec într- o excursie de 3 zile, dar nu cunosc pe nimeni. Par timidă la început, dar după ce ma împrietenesc cu cineva sunt cu totul alta persoana. Ce aș putea să fac să...? (mai mult)
Buna seraaa TPU, bun, eu iubesc o femeie care se vede ca nu ma place. Am incercat sa ma bag in seama cu ea, dar, pentru ea arat ca o mumie ???? si nu vreau sa renunt la ea. Ceva vraja aveti? (Sa nu...? (mai mult)
Bună! Sunt foarte confuză...plac o fată, nu înțeleg cum s- a întâmplat. Vreau să scap de aceste sentimente :) deoarece sunt creștină ortodoxă și e păcat... Au venit involuntar aceste sentimente,...? (mai mult)
Am vorbit cu robotul de pe snap si ne am inteles ca maine pe la ora asta sa ne jucam un joc online, ce credeti ne vom intalni sau a zis doar asa si nu il voi intalni?:)
Buna. Am o teama/frica cand trebuie sa ies cu cineva mai ales daca iesim doar noi 2 si nu suntem mai multi intr- un grup. Nu stiu, dar efectiv din cauza asta o si rau in bara si nu reusesc sa imi fac ...? (mai mult)
Care e media minimă cu care pot intra la Alecsandri (Bacău)? Profil: filologie
Buna! Vreau sa ma apuc sa invat sa citesc in tarot, ma ajutati va rog cu niste recomandari de pachete? Si eventual cum ar trebui sa ma apuc sa invat? Multumesc
E vreun film horror care v- a traumatizat cand erati mici? Multumiri unchiului meu care m- a lasat sa vad Resident Evil(2002) cand aveam 5- 6 ani si au trebuit sa cheme popa acasa pentru ca imi era frica...? (mai mult)
Mai pot scapa de parul des de pe corp
Ce inseamna cand visez ca cineva imi spune ca un baiat are sentimente fata de mine Adica am visat ca o doctorita mi- a spus sa nu mi mai ascund sentimentele si ca prietenul meu cel mai bun ma place si...? (mai mult)
Cum e cel mai bine sa te aperi de cainii care sunt cu oile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!