Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Cum e cel mai bine sa te aperi de cainii care sunt cu oile?
Mi-am adăugat câteva colege pe snap m-au adăugat și ele dar totuși nu fac focuri cu mine..Doar eu trimit
Am simularile pe 11 si 12 dec la mate si rom si nici nu stiu mai nimic la sub 3 la mate is praf cu geometria are careva idei de unde pot face o recapitulare? iar la rom tot asa cu timpurile si ex 7, ...? (mai mult)
Se fac livrari azi si maine?
Hei, sunt la facultate FSAS Unibuc și m- am înscris la modul psihopedagogic, m- am dus de câte ori la curs si seminar și nu mi- a mai plăcut și nu m- am dus să îmi confirm locul, oare am ...? (mai mult)
Deci din mai multe motive anul trecut am început să mă urăsc și așa am ajuns să mă tai pe maini. Profesorii au văzut și au dat la poliție, după la psiholog și am ieșit cu bine din toată...? (mai mult)
Ce credeti ca distruge tineretul in ziua de azi?
Buna, TPU! Aceasta este o postare serioasă, deci sper sa fie luată in serios. Am vazut un utilizator cu o problema asemănătoare cu a mea. Însă fata respectiva își postase intrebarea și era activa...? (mai mult)
Sunt clasa 11 a, am inteles ca la 20 absente se scade not la purtare, am 28 de absente dar sunt si de la inceputu lui noiembrie, luni oare se mai poate sa le motiveze diriga? Este suparata in ultimu...? (mai mult)
Sun nervoasa.De ce de fiecare data cand imi place si mie de un baiat ala nu simte nimic pentru mine.De ex imi place de unul dar a aparut o fata si par sa se inteleaga bine.Asa mi s- a intamplat mereu a...? (mai mult)
Facem Secret Santa la scoala si fac cadou unui baiat. Am avut o limita de pret si nu stiu daca am ales bine. I- am cumparat un set cu deodorant, parfum etc (de firma ADIDAS) si o ciocolata Milka. Ce credeti?...? (mai mult)
Buna TPU! As vrea sa dorm la iubitul meu Maine seara, am vorbit Deja cu mama despre asta a zis ca o sa vorbeasca cu tata, Dar nu Crede ca este de acord. L am prezentat Deja parintilor Mei si se cunosc...? (mai mult)
Bunaa..azi am făcut Secret Santa la școală și mi- a picat un băiat ..ideea e că eu as vrea sa- i iau un set adidas cu gel de dus, deodorant și apă de parfum... plus ceva pe lângă.ce credeti ...? (mai mult)
Buna ziua, eram pe holul scoli si am strigat la profesorul de consiliere pedofilul, diringita mea m- a luat m- a tras de urechi si mi- a zis sa imi cer scuze. Mi- am cerut dupa cateva zile mi- a facut...? (mai mult)
Buna. Îmi place informatica și chimia.(sunt ok și cu matematica si dacă e nevoie pot sa învăț și fizică)La ce facultăți aș putea merge/ ce meserie as putea sa urmez?
Bună TPU, eu sunt în clasa a 10- a la profilul științele naturii si mi- am dat seama ca pentru mine ar fi mai potrivit profilul de mate info pentru ca as vrea sa merg in domeniul IT la facultate și...? (mai mult)
Https://youtu.be/StR61pQOfG0?feature=shared E adevarat? Ati patit si voi?
Am visat ca eram cu o fata. Arata ca in desenele animate. Era slaba, parul scurt si capul mai mare. Ne tot plimbam cu metroul si urma sa merg la ea acasa. In cartierul ei... dar eu eram din Bucuresti ...? (mai mult)
Buna fratziori! Am venit si eu cu o intrebare+ am nevoie de raspuns rapid: am o prietena de 13 ani a carei zi de nastere urmeaza. Din pacate, i s- a spart o teava in casa, iar mare parte din bani pe...? (mai mult)
Am facut greseala sa intru intr- un gang la varsta de 9 ani si am facut chestii pe care nu poate cineva sa creada ca un copil le poate face. Acum am 14 ani si nu stiu cum sa ies din asa ceva avand in vedere...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa va împărtășesc o părere, sufar de ceva vreme din cauza ca paritii mei se cearta foarte des pe niște subiecte minore, iar eu nu as vrea sa se desparta deoarece eu țin foarte...? (mai mult)
Buna seara! Daca contul meu a fost exclus de pe tinder, mai pot sa imi fac alt cont? Sau ce as putea face ca sa imi fac alt cont
Hei, tot referitor la acel bullying pe care și l- a luat victima, pe 22 Nov. a depus plângerea, pe 23 a făcut certificat medico- legal și l- a pus la dosarul penal celor doi. O fată a spus că ...? (mai mult)
Ce înseamnă când cineva ia pastile pentru overdose?
Salut, Am diplomă de tehnician dentar din Italia și certificatul pentru a lucra ca tehnician dentar, și anul viitor ma gândeam să mă întorc în România la București, este și faptul ca ...? (mai mult)
La noi in clasa se face iar secret santa, ca in fiecare an. Mie nu prea imi place chestia asta cu cadourile pentru că am colegi destul de rai, barfitori si nasoli, care urasc pe cei care isi vad de...? (mai mult)
Anul asta m- am transferat intr- o noua clasa și nimeni nu ma baga în seama ba chiar m- au vorbit de rău unele persoane de acolo.Ce sa fac? Nu mai rezist efectiv stau în banca mea nu vb cu nimeni, ...? (mai mult)
Daca eu am 16 ani și iubitul meu are 21 și vreau să mă mult la el și ai mei nu sunt de acord. El ar putea face pușcărie?
Daca numele meu din buletin este scris cu diacritice fiind român, pe PayPal pot pune diactrice la nume? Daca nu pot pune mă va afecta in sensul rau când trebuie sa trimit un act celor de la PayPal...? (mai mult)
Salut, as avea o intrebare medicamentul Cebrium este pentru copii de sub 18 ani? Am intre 14-18 ani si sunt curios daca il pot lua, Cam am nevoie de el
Pot sa ma constip de la ceai granule?☹️☹️
Bunaa, imi place si mie de un baiat si tot incerc sa tin contact vizual cu el dar mereu isi ia ochii, credeti ca e rusinos sau doar nu ma place
Bună, TPU Ei bine aș vrea să mă ajutați cu un sfat, Cumnata mea din partea la frate- meu locuiește la mine în casă, la început a fost ok însă acum a început să mă vorbească de rău prin...? (mai mult)
Salut, TPU! De ce trapperi au un festival al lor si manelistii nu?
Când e momentul in care realizezi ca iubesti pe cineva?
Mă ajutați va rog cu ceva, Bonda de oaie miroase?
Buna TPU, exista ceva pe piata ceva pentru tigarile electronice. ceva ulei"natural"pentru cele reincarcabile? Mersi
Ce însemna given name dați exemple pls
Ce înseamnă given name și last name? Care e prenume și care e nume de familie?
Salut, sunt student la ASE, am pierdut legitimatia de transport, cine cunoaste si ma poate ajuta, sunt nevoit sa dau un anunt ca am pierdut legitimatia pentru a mi se oferi alta, stie undeva unde ...? (mai mult)
Un pahar de suc seara la masa sau un pahar de vin rosu?
Buna TPU! Am si eu nevoie de cateva sugestii si pareri pentru ce i as putea lua cadou iubitului meu:3 Implineste 20 de ani cam in perioada craciunului, iar tot de ziua lui implinim si 6 luni de relatie...? (mai mult)
Am dat comandă de pe Shein și azi mi-a trimis curierul mesaj că comanda va fi livrata astăzi cu Nr AWB și pinul. N-am primit nimic până la ora actuala. Ce se întâmpla?
Heyaa, am revenit cu o întrebare noua. Dacă sunt în clasa a 11- a, aș putea scoate diploma de 12 clase și să plec din liceul ăsta? Liceul ăsta e plin de golănii și mârlănii. Și dacă pot...? (mai mult)
TPU cum poate ajunge un baietel in timp de un an un barbat?
De la permanent pot sa chelesc?
Ce inseamna daca iti mai apar in galerie la telefon poze pe care nu le ai facut tu? Ca de exemplu am si acum o poza din 19 noiembrie cum eram pe reddit, dar nu eu am facut poza... De ce o am atunci? Nu...? (mai mult)
Vă rog să- mi spuneți în Republica Moldova dacă trec clasa 9, dar mama mea doreste să mă ia în Polonia fară a termina clasa 9- a, este posibil? sau e obligatoriu să termin clasa 9 apoi pot...? (mai mult)
Hey TPU! Trebuie sa invat la psihologie ca ne asculta pe toti si profa este o descreierata si ne pune sa invatam cuvant cu cuvant 11 pagini, este 12:00 AM si nu stiu ce pana mea sa fac. HELP
Am nevoie de cineva cu care sa pot vorbi despre pubertate (am 13 ani)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!