Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Vă rog să- mi spuneți în Republica Moldova dacă trec clasa 9, dar mama mea doreste să mă ia în Polonia fară a termina clasa 9- a, este posibil? sau e obligatoriu să termin clasa 9 apoi pot...? (mai mult)
Hey TPU! Trebuie sa invat la psihologie ca ne asculta pe toti si profa este o descreierata si ne pune sa invatam cuvant cu cuvant 11 pagini, este 12:00 AM si nu stiu ce pana mea sa fac. HELP
Am nevoie de cineva cu care sa pot vorbi despre pubertate (am 13 ani)
Salut TPU! Am 13 ani si ca oricarui baiat mi- a crescut par la subrat si mi- e jena sa stau la bustul gol pe langa mama si chiar pe plaja caci mi- e frica ca imi vede mama parul de la subrat.Cum fac sa...? (mai mult)
Salut tpu.Am 13 ani, am intrat la pubertate si ca oricarui baiat mi-a crescut si mie o mustacioara de fecior.Ar trebui sa o dau jos si cum?
Este obligatoriu ca un elev sa participe la înscrierea la liceu sau e Ok doar sa meargă un părinte?
E mult 1500 de lei pentru 2 articole vestimentare mai exact niste adidași Nike Air Force 1 Mid (140 de euro)? și o geaca de piele la 150 de euro totalul fiind de 300€... aștept niste păreri, nu...? (mai mult)
Hello. Cum reusesc unii sa fie inconjurati de atatia oameni si sa aiba o viata asa faina, ocupata, in balanta, iar la altii am observat ca sunt mai singuri, chiar daca nu vor asta? De ce se intampla...? (mai mult)
Bună! O fată și- a luat bătaie cu brutalitate într- un autocar. La cap si- a luat pumni picioare și genunchi iar la burtă și- a luat picioare. Acelei fete violente și la un băiat (pentru că ...? (mai mult)
Bună ziua, de câteva luni bune tot primesc apeluri cu număr privat si aproape zilnic, e atât de enervant si nu am nici un chef sa răspund, azi am primit 5 apele cu număr ascuns iar la al 5 apel...? (mai mult)
Salut! Cand se merge cu steaua anul acesta?
Bună TPU! Aș dori un sfat de la voi. Eu îmi pot decalota penisul în stare erectă uneori mai greu alteori mai ușor dar când îl decalotez prepuțul parcă strange capul cumva. Este fimoza sau ceva...? (mai mult)
Salut, am 13 ani, mama mea a murit de covid și de când a murit a murit și sufletul meu, ce sa fac?
Daca mă pregătesc doar la matematica și dau admiterea la facultatea de informatica și intru e de ajuns? Adică mă vor învăța ei informatica de la 0? Sau trebuie sa știu și informatică, sa fac...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani, 1.80 și port la picior 45. As vrea sa ma apuc de fotbal dar nu știu dacă m- ar încurcă faptul ca am tălpile mari sau m- ar avantaja. Ce părere aveți? Este bine sa ma apuc de...? (mai mult)
Buna ziua, TPU..cred că toți ați trecut prin perioada adolescentina ..fix in perioada asta sunt eu și aș vrea să va cer un sfat.Imi place mult de tot de un băiat, îl visez și noaptea atât de...? (mai mult)
De ce mi se invinetesc mainile de la frig si ce trebuie sa fac ca sa nu se mai intample asta?
Sunt diplomele de la facultățile de informatica recunoscute în toată UE? Chiar și de la facultățile mai slabe?
I- am spart ochelarii unui coleg la ora de sport. Am jucat fotbal, am vrut sa centrez mingea catre un coechipier de al meu, iar el fiind pe mine, a incercat sa blocheze mingea, dar mingea a fost asa...? (mai mult)
Salut guys, ce credeti, eu fiind nefumator de tigari normale, nici nu vreau sa ma apuc pentru ca nu sunt bune nici pentru sanatate dar nici financiar, dar parca as mai vrea uneori sa mai fumez un cui...? (mai mult)
Credeti ca Andrew Tate ar mai fi asa smecher daca baieti ca Nutu Camataru sau Costel Corduneanu s-ar pune pe el?
Salut, am o nelamurire. Am fost cazat intr- un camin, si anume A4 Belvedere, si dupa redistribuire am fost cazat in Belvedere A8, doar ca nu am ridicat contractul de cazare, si mi- au fost anulate...? (mai mult)
Daca ai nota 8 la purtare din cauza unei altercatii cu un alt baiat din alta clasa(, , bataie") mai poti merge la un liceu bun, sau la o facultate, poti avea un job bun in viata? Este adevarat ca nota...? (mai mult)
Poti sa ai o meserie buna in viata cu not 8 la purtare? Am avut un incident iar profesorii prin consiliul profesoral au hotarat sa imi scada nota la 8, este adevarat ca acum se trece doar in catalog...? (mai mult)
Ba, am si eu o intrebare... De ce toti prietenii de varsta mea sunt mai dezvoltati decat mine si au si cateva fire de par in barba si eu nu? Tin sa mentionez ca am aproape 15 ani. Dar eu sunt genul...? (mai mult)
Bună, sunt eleva de clasa a 8- a, din clasă a 5- a profesoara mea de Matematică a avut ceva cu mine și înainte sa spuneți ceva nu, nu exagerez ma bârfește cu părinții din clasă și mă umilește...? (mai mult)
Buna seara/ziua! Sunt o fata de 14 ani si am nevoie de niste sfaturi pentru ca sunt foarte stresata si simt ca sunt un esec total deoarece nu mi- am ales inca drumul pe care vreau sa il urmez in viata....? (mai mult)
Cum pot sa raspund la "pai?" Daca o fata mi-a zis asta, dau funda sunt confuz rau de tot
Aveti idee cand intra bursa scolara?
Salut TPU, Vape-ul fara nicotina este viciu/pacat?
Buna ziua! As vrea sa imi comand un vape de pe eMAG doar ca nu am varsta potrivita pentru a comanda. Stiti cumva daca pe cutia/coletul respectiv va scrie ca acest colet nu este pentru minori? Dau...? (mai mult)
Salut, stie cineva pentru ce boala sau ce boli, poate emite un medic de medicina sportiva,, inapot efort fizic scoala,,? Multumesc
Am stat cam o lună jumătate acasa pe baza unei scutiri de la medic pentru că am avut o entorsă,pot repeta anul scolar din cauza la prea multe absente, chiar daca sunt motivate?
Hei, am și eu o întrebare, îmi place de o fată dar nu știu dacă e reciproc. Când nu o plăceam și- a scris numele ei pe mâna mea, și- a desenat o inimă și a zis ca pot să spun tuturor ca...? (mai mult)
Am 16 ani iar mama vrea sa ma oblige sa fac avort fara voia mea, ce pot face?
Buna! Vreau sa fac febra mare si sa ajung la spital (scopuri personale, nimic de scoala). Inafara de prostia aia cu Creta mai merge ceva? Sunt Deja racita destul, Dar nu am facut febra deloc. Sfaturi?...? (mai mult)
Deci mie mi- a venit menstruația luna trecuta prima data si nu a mirosit, nu m- a durut burta si a ținut 3 zile. Acum luna asta din 17 seara la ora 11:37 mi- a venit si ieri mi s- a oprit si nu stiu...? (mai mult)
Bună, am si eu o întrebare. De puțin timp am cunoscut un băiat și datorită temerii unei relații din trecut i- am dat unfallow pe Instagram, fără motiv intr- un moment nașpa. Ideea e că de...? (mai mult)
Ajutor..Am o prb îmi place f mult de o fata din clasa foarte populara și nu știu cum sa bag cu ea seama din moment ce eu sunt puțin mai retras și nu prea am vb cu ea deloc.Ce as putea face sa par ...? (mai mult)
De ce nu se legalizează iarba?
Cam cat costa un dus de 30 minute cu apa calda? Cati bani se adaugă la factura pentru fiecare dus pe care îl faci
Salut TPU, astazi am facut medicina muncii, am 18 ani, am avut tensiune 120/80 iar bătăi pe minut la inima 130, dar am avut ceva frica, intreabarea mea este daca sunt apt? Medicul de acolo nu ...? (mai mult)
Salut...as vrea un sfat si nu stiu ce sa ma hotâresc vreau parerea voastra... Ce sa imi iau un iphone 11 sau un lant de aur? Repet sunt baiat De mult timp am vrut sa imi schimb tel ca mi- am luat un...? (mai mult)
Salut, Am cumparat recent pudra asta proteica: https://gymbeam.ro/proteine- vegan- blend- gymbeam.html. Dar mi se pare ca are un gust oribil. (ma asteptam sa nu fie bun, fiind vegan si fara arome ...? (mai mult)
Hei, poate cineva sa- mi spuna niste carti pentru evaluarea nationala sa le citesc? Tin sa mentionez ca nu prea imi place sa citesc si nu gasesc mai niciodata carti care sa si imi placa, nu- mi plac ...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cont de roblox cu robux si premiu pe brook? Dar chiar sa mearga daca merge, dau fundatie.
Bună TPU. Am dat joia trecută pe 16 comanda de pe Shein au trecut deja 8 zile. Am comandat 25 de articole și am platit 143 de Euro. Încă nu mi- a venit și comanda este împărțită în 2 pachete....? (mai mult)
Ce inseamna cand eu am visat ca sunt impreuna cu prietenul meu X? Prietenul meu X a visat ca eram impreuna si ne pupam. Iar alt prieten de al nostru a visat ca eu si X suntem impreuna. Ce inseamna...? (mai mult)
Când o persoană îmi spune dormi de parcă faci întrecere cu morții ce să cred? Eu sincer am fost dezamăgită sau aud aceste cuvinte din partea persoanei și chiar dacă au fost făcute în glumă,...? (mai mult)
Buna ziua TPU! sunt din R.Moldova si am o intrebare. daca am ales colegiul de medicina si acum nu mai imi place pot sa ma transfer la un colegiu din Iasi in semestrul 2, sau sa astept pana la anul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!