Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Am început să vorbesc cu fosta iubită…si nu stiu cum sa îi recâștig încrederea.
Am 14 ani si am 167. Ce ziceti, sunt inalt pentru varsta mea? Eu nu prea cred + ca fetele plac baietii mai inalti deci da?
Sunt anul 1 la upb, pe langa cele 35pct. de credit mai e vreo conditie pentru promovarea anului? Si e vreo diferenta intre restanta si repetarea materiei?
Acum o luna mi-a zis o colega ca-i place de mine si vineri am avut balul bobocilor si i-am spus ca si mie imi place de ea si mi-a spus ca si ei si de atunci n-am mai vorbit nimic.Ce sa fac?
Ce înseamnă set pe Instagram?
Ieri mi-am făcut vaccinul și azi mi-am făcut gaură în ureche. Se întâmplă ceva? Pățesc ceva?
Fetelor, v-ati descaltat vreodata intr-un loc public? Daca da, unde si de ce?
Buna ziua, sunt clasa 9a in modulul 2 pe profil mate info.Pot sa ma transfer pe profil economic in mijlocil modulului la un liceu cu medie mai proasta(diferenta de 0.80 de puncte)
Termostatul de la centrală nu mai declanșează și centrala termica refuză să încălzească restul casei. Ce pot face să îmi funcționeze centrala din nou?
Salut guys, are ceva daca am spalat merele si apoi am plecat la scoala dar am folosit aceeasi plasa in care au fost nespalate?
Salut TPU, sunt minora si nu am buletin, este posibil sa merg sa imi iau un card sim? (am un telefon vechi care vreau sa il folosesc pentru ca parintii mei il iau pe al meu mult prea des fara motiv) ...? (mai mult)
Mi s-a luat pixul la școală a doua oară, ce pot sa fac? Este bătaie de joc.
Ce lucruri poți face de la vârsta de 16 ani?
M-am plictisit! Vreau remedii pentru plictiseala
Daca porti tricouri si bluze de marimea xl atunci si o geaca daca iti cumperi cu marimea xl cel mai probabil iti va fi buna, nu? Ca si eu port tricouri cu xl, si cred ca si bluze nu stiu, si am comandat...? (mai mult)
Îmi place de un băiat taur de la mine din clasă, am făcut eyes contact de câteva ori, dar tot nu îl înțeleg dacă vrea ceva serios cu mine. Mi- e frică să mă uit la el încerc să resping ...? (mai mult)
Cum se face ca exemplu se aduna puterile dar este 2²⁰¹⁶+3²⁰¹²
Daca am fost lovit pe nedrept de catre cineva am dreptul de a- l lovi pe acel cineva dupa un interval de timp de la lovitura fara a intra in probleme? Am si martori de la antecedent.Nu de alta dar mi- ...? (mai mult)
Sunt a 8 a si as vrea niste sfaturi pentru a incepe sa invat pentru evaluarea nationala pentru ca sincer nu stiu de unde, pentru cei care deja ati dat- o de unde ati inceput si cum? Mai am timp? La romana...? (mai mult)
Deci, incep direct fara alte chestii ciudate, am aproape 15 ani și ma simt pierdută. (M- am saturat sa aud aia cu "ai 15 ani, ce greutati ai tu pe cap") am greutatile mele, gandurile, durerile etc...? (mai mult)
Voi ce parere aveti de tocilari? Niciodata nu mi- au placut oamenii aia tocilari sau care sunt obsedati dupa toti profesorii si nu ii scot din "dumneai" si asa mai departe. Nu am nimic impotriva cu respectul...? (mai mult)
Salutare, am 16 ani sunt baiat si sunt clasa a 10 a, am o mama foarte rea. Toti tovarasii mei se duc in club sambata si pe mine nu ma lasa pentru ca..."nu sunt om mare" sa ma duc.....au ajuns fetele sa...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu o întrebare. Simt deasupra buricului când apăs o bătaie asa cum bate inima. Îmi puteți da și mie un răspuns, este ceva rău sau ca de ceva timp mă îngrijorez puțin?
Salut! Astăzi m-am dus cu zero pe parti și am observat ca mi-au ieșit mai mult pete de pigmentare pe ambele părți. Oare din ce cauza, ca eu am varsta de 19 ani. Oare sa sufăr de o boala ceva?
Eram in pauza in clasa si radeam la o faza amuzanta.Ma trezesc cu unu la gatul meu, dandu- mi 2 pumni in cap, ca de ce bat in masa si produc galagie, in timp ce nimeni in afara de el, nu era deranjat.M-...? (mai mult)
Salut TPU. Primesc tot felul de mesaje de la numere necunoscute pe whatsapp din strainatate. Nu am dat numarul de telefon nimanui. primesc mesaje din canada, statele unite, si africa. nu le raspund ...? (mai mult)
Imi place SUPER mult de profesorul meu de sport. Are 29 de ani si eu 16 si este si casatorit cu 2 copii, mereu face glumite asa cu mine si zambeste dar probabil eu le vad oarecum intr- un sens romantic....? (mai mult)
Salut TPU, daca am 14 ani am voie sa merg la spital de unu singur? Vreau sa merg sa- mi schimb gipsu ca nu sta bine dar nu stiu daca am voie fara parinti, vreau sa merg la spitalul Grigore Alexandrescu,...? (mai mult)
Mi s-a suspendat contul de free fire, ce pot sa fac ca să-l recuperez?
N-am fost niciodata un patriot, dar totusi vreau sa ma interesez de armata.Am niste stari de suicid si cred ca lucrul asta ar fi cel ma onorabil.Am 9 clase
Sunt revistele Metalhead publicaye in format tiparit la noi in tara?
Salut TPU, daca iubita mea ma tot freaca la cap cu majorate la care nu cu cunosc sarbatoritul dar nici invitatii ar fi urat sa refuz? Nu m-as simti bine deloc la evenimentele respective.
Intrebare pentru fete! Cum credeti ca este iubitul perfect? Ca oricum am da- o cu voi tot nu e bine! Multe ii alegeti pe bad boys sa zic asa:)) si dupa ce va ard, va lasa cu ochii in soare si isi bat ...? (mai mult)
Salut, de ceva timp când vreau să pun un story pe insta și caut o melodie nu îmi da și nici cele salvate nu mi le arată. Imi mai arată melodii dar de care nici nu am auzi. La restul oamenilor ce-...? (mai mult)
Bună TPU! Ce a dat anul ăsta la bacalaureat la română în sesiunea din august este posibil să dea și în iunie 2024? Ca să știu ce tai de pe listă, și să numai învăț deja ce s- a dat cu ...? (mai mult)
Fumez o țigară electrică de 1 săptămână și tot ma ia cu amețeala fumez în fiecare zi
Servus! Sunt nedumerit și aș avea nevoie de niște sfaturi în legătură cu un cadou de Secret Santa, la liceu. Mi- a picat o fată, care este pasionată de anime- uri, de cultura japoneză și artă...? (mai mult)
Se mai publica revistele CoolGirl?
Buna TPU! Mi-am facut curaj si l-am întrebat pe un băiat daca ma place si mi-a zis ca n-are treaba cu mine. Totusi, cum fac sa-l uit?
Ce reviste de adolescenti mai sunt pe piata in Romania? Cum erau alea Bravo sau Popcorn? Sa raspunda cei care stiu, n am nevoie de raspunsuri "Nimeni nu mai citeste d astea"sau chestii de genu.
Salut TPU! Am o întrebare ft serioasa. Sunt clasa a 12a, luni 06.11 domnul de mate m- a dat afara de la meditație. Părinții mei sunt mai ciudați, asa ca m- au pedepsit luându- mi telefonul și ...? (mai mult)
Nu fac absolut nimic la scoala, dar cu toate astea nimeni nu ma suporta
Salut TPU! Stie cineva unde lucra Marko Glass cand statea in Anglia? Din cate stiu a locuit mult acolo. A facut liceul/facultatea acolo?
Salut! Îmi poate spune și mie cineva fum as putea să mă motivez să învăț? Sunt clasa a 11a și am incercat de nenumărate ori să mă duc la birou și să mă pun serios pe învățat, însă ...? (mai mult)
Salut! Îmi poate spune și mie cineva va rog cum as putea să mă motiveze sa învăț? Sunt clasa a 11a și am încercat de nenumărate ori să mă pun la birou și să învăț, dar mereu îmi fuge...? (mai mult)
Ce reviste de adolescenti mai sunt pe piata in Romania?
Buna, am o intrebare, daca fac analize pe baza hormonala pentru acnee si parintii mei nu stiu ca fumez, o sa iasa nicotina la analize? Am citit multe intrebari si sunt pareri impartite si vreau sa fiu...? (mai mult)
Salut. Avand in vedere că motocicletele nu au număr de înmatriculare pe fata ele pot fi luate de radar din fata? Si dacă da, cum? Pe ce bazează? Sau pot fi luate doar din spate?
Ar merge o relație fata 18-19 iar băiatul 20 -21?
Bună! Cum pot să adaug în lista de prieteni un prieten comun?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!