Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Bună! Cum pot să adaug în lista de prieteni un prieten comun?
E ok sa mananci o saptamana aceeasi mancare sau nu prea e?
Buna ziua! Revin cu aceeasi intrebare: Verisoara mea trebuia sa sustina lucrarea de licenta vara trecuta, insa nu a mai sustinut- o Parintii ei sunt foarte stricti, comunisti inrăiți ...? (mai mult)
Bună TPU, vreau sa știu ce semne face un baiat care ma place sau te place ( dacă zâmbesc de ce zâmbește și el, când e lângă mine mereu își musca buzele și când le mușc și eu face la fel...? (mai mult)
Salutare TPU, vin și eu cu o altă întrebare, dacă se poate de data asta să nu vă mai luați așa de mine:). Azi eram la mall cu prietenii mei, iubita mea și prietenele iubitei mele, și stăteam...? (mai mult)
Am 160 și în jur de 59- 60 de kg și mi se pare că trebuie să mai slăbesc mult de tot pentru că se vede pe mine că încă mai am destulă grăsime pe corp. Mă tot contrazic cu mama, ea spunând...? (mai mult)
E mult sa dai pe o geaca de piele din bizon, 150 de euro? Asta vine cam 750 Ron.
Ce sa fac sa nu mai am barbia asa mare, sunt slabz am 65 kg la 1, 70
Salut, se poate scădea nota la purtare dacă m- am certat cu o colegă din cauză faptului ca diriga o favorizează și ca ei nu îi scade un punct la purtare dar celorlalți da dacă se mută din bănci...? (mai mult)
Care este prețul pe care l-ai cheltui pe o pereche de adidasi?
Cat ar trebui sa coste hainele unui copil in total?
Ce înseamnă a boosta un server de discord? Cât mai explicit va rog
Bună. Am și eu o mare problema, deci curând este ziua iubitei mele și marea problema este ca nu știu ce cadou sa ii iau de ziua ei. Dați-mi câteva idei.
Voi cum ați aflat că Moșul nu există? :))
Bună ziua! Știți cumva de unde se pot cumpăra pui de pisici din rasa abisiniană sau burmeză (nu birmaneză, ca e complet alta rasa)? (abyssinian cat/burmese cat) Doresc un preț mai ieftin de 2000...? (mai mult)
Daca totusi vrei sa pui la spalat in masina o rufa pe care scrie ca trebuie spalata de mana, cum trebuie sa faci? Ca am pus si eu acum la spalat in masina niste boxeri din bumbac pe care scrie ca se spala...? (mai mult)
Salut. Cu permis de A1 se pot conduce doar motociclete sau și mopede/scutere? Cu permis de AM se pot conduce si motociclete sau doar mopede/scutere? Școala moto de A1 se poate da și pe timpul...? (mai mult)
Am înfipt foarfeca in mana, mi-am rupt pielea și s-a format semn rosu, ce trebuie făcut sa scap el?
Ce inseamna Janes Romanes?
Salut, am o nelămurire pentru mine …de ce nu pot sa iubesc pe cineva, am 17 ani si sunt fata, atunci cand incepe sa imi placa un baiat vorbesc cu el 1- 2 săptămâna dupa pur si simplu nu mai vreau,...? (mai mult)
Are cineva cartea King of wrath în română PDF?
Bună, îmi place de un baiat cu 6 ani mai mic și nu știu dacă și lui ii place, dar vreau sa ii știu semne pe care le face can sunt cu el, și în plus nu mi- a zis în fata ca sunt frumoasa dar...? (mai mult)
10 semne că ești un golan
Daca am cerut plata ramburs la o comanda online, oare pot plati la curier cu cardul sau e obligatoriu cash?
Buna TPU! Imi place de un coleg de clasă, acum cateva luni s- a despărțit de iubita lui (tot colega noastră) iar recent 2 tipi din clasa mi au spus ca el ma place si m au intrebat daca l simpatitez,...? (mai mult)
Unde aș putea să mă mut la 18 ani? Chiar mi- as dori sa ma mut singur odată pentru ca părinții mei chiar nu ma înțeleg deloc încerc mereu sa vorbesc cu ei dar ce că pe ei îi interesează doar...? (mai mult)
Croco crackers cu sare au si lapte sau? sunt alergic la lapte de vaca si am o dilema right now:))) help me
Cum imi aleg la ce profil vreau sa dau? nu am absolut nici o treaba cu chimia, istoria, geografia, fizica pentru ca profesorii din 5- 8 nici nu au facut ore in afara de a ne da de copiat din carti, ...? (mai mult)
E ok cand ai geaca de asta sa umbli doar cu geaca asta si cu un tricou si atat? Pot sa te doara articulatiile asa? Cand ai doar un tricou si geaca asta https://www.lafamiliashop.com/cumpara/la- familia-...? (mai mult)
Cum pot deveni cel mai tare golan din oraș?
Ce înseamnă fertilitatea și ziua ovulației? Am calendar menstrual și de asta întreb.
Buna, sunt baiat si am 23 de ani, am o problema cu ridurele deasupra buzei superioare (langa nas) pielea este lasata, ce imi puteti recomanda?
Am depus o cerere de transfer pentru a ma transfera de la un profil la altul (același liceu). Profil la care sunt în momentul de fata este displăcut de mai mulți profesori și chiar reprezentanți ...? (mai mult)
As avea rugamintea daca ma poate ajuta cin3va cu un orar la clasa10? Multumesc
Ce tara are cele mai frumoase fete?
Maine ma vad cu o fata ea mai vine cu o prietena ce ar trebui sa ii duc, flori mi se pare un pic nu stiu voi ce spunetii. REPEDEE VA ROGGGG
Bună! Mi am dat comandă pentru prima oară de pe Shein de 700 Ron. Livrarea e standard. Unde pot urmări livrarea? Pe telefon? La ce secțiune?
Salut TPU, Acum un an de ziua de pasti mi- am batur joc de o fata, deoarece mi era frica sa na pun rau cu dusmanii ei. Acum am ajuns sa vorbesc din nou cu ea si ea da semne ca ma place si eu dau cateva,...? (mai mult)
Heii, poate sa mi spuna careva cum este la profil mate info bilingv engleza? la ce dai bacu? merita sa merg pe acest profil? (ce ore se fac, orele se fac in engleza?)
Imi place de un coleg dar nu stiu daca are vreun interes pentru mine, se baga in seama cu alte fete care si ele la rândul lor il baga in seama si vorbeste cu ele.Nu pot sa le suport, sunt foarte fitoase,...? (mai mult)
Bag ceva in ea viața... Ba nimic nu îmi merge bine, mă simt de parca nu fac nimic, de parcă trăiesc degeaba, nici cu relațiile nu stau prea bine, nu mă bagă în seamă nici o fata. Ce sa...? (mai mult)
Bună. Am o problema ( problema alcatuita din mai multe probleme ) mai delicată..sau cel putin asta consider eu. (apropo, sunt clasa a XI- a.) Acea problema se manifesta in felul urmator. Simt ca ...? (mai mult)
Unele persoane îmi zic ca fac mutre unoeri. Oare de ce îmi vin asa natural și cum sa nu le mai fac?
Îmi place de un băiat de MOR! Nu știu ce mi- a făcut, tot timpul mă gândesc la el...și el a dat de înțeles că mă place din diferite gesturi ...am pus story pentru el, dar nu face nici o mișcare,...? (mai mult)
Are rost sa termin 12 clase tinand cont de faptul ca sunt constient ca nu iau bacul si ma gandesc ca diploma de 12 clase in sine nu are nicio valoare, mai sunt 10 de ajuns?
Bună, am 23 de ani, problema este că m- am cam săturat de stilul de viață pe care îl am. Știu că mulți ar spune că alții și- ar dori să fie în locul meu, dar eu, în momentul de față,...? (mai mult)
Deci când mă duc la liceu nu fac decât să mă duc la sala de sport în fiecare pauză și când ajung în clasă doar stau la ore. Nu zic că ar fi ceva rău dar având în vedere că niciun coleg...? (mai mult)
Si voi aveti sentimentul ala de parca nimeni nu va suporta? Eu simt asta zi de zi si sunt luata peste picior in fiecare zi din motive necunoscute. Stiti ca v- am povestit eu ieri ca alartaieri mi- a ...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă am depus dosarul de alocație în octombrie la început și am primit alocația în luna aia, iar eu am făcut 18 ani pe 25 octombrie. Îmi vine alocația pe luna asta prin poștă sau...? (mai mult)
Mi am comandat o geaca de aici https://www.lafamiliashop.com/cumpara/la- familia- winter- jacket- precomanda- 78 dar spune ca e valabila in 10- 20 de zile de la comanda, inseamna ca doar in 10 sau 20 ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!