Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Cand ma plang de parintii mei am auzit de multe ori o prostie de la oameni adulti : "zi mersi ca ai parinti stricti" sau ca "am noroc", acum eu intreb pe toti destepti, ati auzit vreodata pe cineva care...? (mai mult)
Buna... azi am vorbit cu iubitul meu un subiect până s- a ajuns la asta : - imi bag pl in ele, de fapt nu în tine Dar faza e că el ar fi vrut sa zică altceva nu în modul mișto...ce credeți ...? (mai mult)
Dacă sunt la profesională și termin 11 clase pot sa ma duc la liceul militar fără examenul de capacitate din clasa a 8 și cum pot face asta
Am facut neprotejat cu prietenul meu acum 4 zile si caceam protejat pana acum iar mie trebuie sa imi vine ciclul in 2 zile oar înainte imi venea cu 2 3 zile înainte sunt foarte speriată.
Bună! Îmi poate spune cineva niște citate pentru albumul din clasa a 12 a?
Cum îmi pot activa cardul BT în aplicația BT Pay daca sunt minora? Am auzit ceva despre BT Pay Kiddo dar nu știu cum să- l fac. Oare mă poate ajuta cineva? - am 17 ani - mama are cardul activat...? (mai mult)
Mam ros cu peatra și sa făcut buba cu apa rana mare cu ce sa dau sa treaca
Hey, sunt clasa a 8a si am decis ca pentru liceu vreau sa imi iau un apartment cu chirie si sa lucrez in timpul liber, dilema e ca am inteles ca daca sunt minora (la momentul respectiv o sa am 15) trebuie...? (mai mult)
Deci mie îmi place de un băiat si el îmi da semne ca ma place dar ieri o prietena la întrebat dacă ma place si el a tăcut o secunda și a schimbat tema.Ce înseamna asta?
Help pleasa. O colega de clasa vrea sa facem sex, dar gen nu normal ca ea e virgina si vrea sa fecem in gen in alte locuri, in fund. Eu am 18 ani ea 19. Care ati mai facut imi ziceti cum e gen e placut,...? (mai mult)
Salut! Imi poate spune cineva cum sunt profesorii de la Moisil (Bucuresti)? As vrea sa stiu daca nu pun foarte mare presiune pe elevi pentru ca am optiunea de a ma transfera de la Vianu la Moisil (profil...? (mai mult)
Buna TPU sunt disperata pentru ca eu mai am putin pana la 18 ani si tata tot se comporta cu mine ca la o fetita de 10, nu pentru grija mea dar pentru ca el este autoritar in firea lui, adica tot imi...? (mai mult)
Buna seara! Cu ce medie se intra la liceul spiru haret.Si daca de ex ma duc la alt liceu pe profil uman mai ma pot duce la medicina?
Ce atitudine au studenții români față de studenții veniți Moldova?
Salut! Mă poate ajuta și pe mine cineva la română cu cazurile substantivului? Acuzativ - răspunde la întrebarea pe cine? Ce? Și este adresată unui
De ce în parioada asta de toamnă-iarna mă simt deprimat,singur, anxios și cel mai mult simt asta seara și uneori dimineața când mă trezesc devreme ca să plec la școală
Am scăpat telefonul pe gresie și mi s-a spart camera de spate. Îmi apare dungi la fotografiere. Se mai poate repara sau să îmi iau gândul de la telefon?
Buna dacă iau Paracetamol plus amestec cu alte medicamente gen supradoza pot murii sau ajung doar la spital, am 22 de ani
Salut,Kent nanotec negru este tare pentru începători?
Hey! îmi puteți spune vă rog dacă Klaus din Jurnalele vampirilor se vă intoarce înapoi în Mystic falls
Bună seara, am o nuntă mâine seară și m- am gândit să mă îmbrac cu niște Nike uri albe, pantaloni negri puțin rupți + un tricou alb, ceilalți se îmbracă la costum din câte am înțeles...? (mai mult)
Cum îmi pot enerva fratele mai mare? Dau funda;))
Bună ziua! Dacă am 15 ani trebuie să cumpăr un bilet de tren pentru adulți sau copii? (nu am carnetul vizat, de aceea intreb)
Deci eu de ceva vreme pe afara ies doar cu un tricou si o bluzita si se pare ca si la temperatura de 1 grad pot sa tolerez frigul, ca de exemplu si azi dimineata 1 grad a fost afara si doar asa putin ...? (mai mult)
Exista o limita de absențe pentru care nu mai ești primit în evaluarea națională în clasa a 8?
Buna voi credeti in prezicerile anului 2024? Am vazut pe net ca scrie ca Baba vanga a prezis ca va fi un cutremur si vom muri toti :( oare chiar e adv? si va fi o boala care iti afecteaza creierul? cine...? (mai mult)
Salut,recomandati mi niște țigări bune de început, adică sa nu mi se facă rău de la ele ca sunt prea tari sau sa tușesc ca ***. Multumesc!(nu vreau răspunsuri :lasale )
Salut, de ceva timp fumez vape(veeba- veev 20mg/ml nicotina)si vreau sa va întreb dacă este mare diferența dintre dunhill alb si vape.Nu as vrea sa îmi iau ceva tare…(nu vreau răspunsuri de genu;...? (mai mult)
Ce temperatura trebuie sa fie in incaperea in care esti ca sa iti scada imunitatea? Temperaturile de 22- 24 de grade pot sa scada imunitatea sau sunt ok aceste temperaturi? Ca si eu la munca numai la temperaturile...? (mai mult)
Cum fac sa am polutie nocturna? Dau funda
Salut TPU! Imi place de o colega din clasa a 10- a. Acum fiind a 11- a. In clasa a 9- a eram prieteni, oarecum, radeam, glumeam. Dar din clasa a 10- a parca totul s- a dus de rapa pur si simplu :(....? (mai mult)
Știe cineva grupuri de whatsapp pentru anxioși?
Buna ziua! Lecitina ajuta sa ai o memorie mai buna?
E adevarat ca yoga e de la diavol? Daca nu, atunci de ce se spune ca e de la diavol?
Buna! Locuiesc in sapania de 5 ani si sunt in ultimul an de liceu. Ma gandeam sa merg la facultate in Romania mai exact UMFCD. Credeți ca e o idee buna? Care sunt cerințele pentru a da admitere in romana...? (mai mult)
Acum am 17 ani dar acum 2 ani și ceva am trecut printr- o despărțire (ea s- a despărțit de mine) și am suferit super mult. Acum nu mai sufăr după ea dar simt în fiecare zi nevoia de afecțiune...? (mai mult)
Salut! Am o mica problemă. M- am cunoscut cu o fata la locul de muncă, a venit doar o zi, a doua nu a mai venit. Când m- a văzut i- am căzut cu tronc, practic din prima m- a plăcut și deja dădea...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt baiat, in decembrie implinesc 19 ani, iar intrebarea mea este daca mai am sanse de a creste in inaltime. Am inaltimea de 168cm. tatal meu este cu un cap peste mine are 180cm, iar mama...? (mai mult)
Este cineva din Timișoara asta de aici, vreau sa caut prietenii noi și sa discutam
Trăim într- o lume în care peste jumătate din populație e curajoasă (=extrovertită, vorbăreață, tupeistă), și un procent scăzut e timidă, în adevăratul sens al cuvântului. Și totuși,...? (mai mult)
Am observat că în societate persoanele introvertite, în adevăratul sens al cuvântului, sunt catalogate ca fiind inferioare oamenilor. Sunt judecate și folosite într- un mod atât de crunt, încât...? (mai mult)
Sunt in a 8 a si am o problema cu 2 colegi, nu stiu de ce dar de vreo 2 saptamani, zilnic, vin la mine in pauza, ma apuca de maini si incep sa imi dea palme peste cap, stiu ca nu pare mare lucru, ...? (mai mult)
Salut, multa lume se plange in baie ca miroase a tigara electronica si as vrea sa stiu daca vape e mai eficient de luat si la scoala acum cu restrictiile, care sunt foarte multi fumatori se ascund in...? (mai mult)
Salut! Pot găsi pe undeva lalele galbene in această perioadă a anului?
AM O INTREBARE. URGENT. La profilul st sociale în liceu pana în ce clasa se face chimie, fizica, mate, bio va rogggg urgent, dau funda?
Deci, vine fratele lui prietenul lul prietena mea si zice "Da cine- i asta"? 'Ai grija daca o atingi" "Iti plac fetele" si dupa i- am zis "ce ma, ca suntem colegi si ea la fel o zis dar se vedea ca era...? (mai mult)
Salut...vreau un sfat. Deci vine fratele lui prietenu lu prietena mea si zice "Da cine i asta"? 'Ai grija daca o atingi" "Iti place fetele" si dupa i- am zis "ce ma ca suntem colegii si ea la fel o...? (mai mult)
Daca golesc (nu șterg) o conversație pe WhatsApp se va goli și pentru cealaltă pers?
Toata ziua simt am oboseala cronica. Ma simt ametita zilnic, simt ca as cadea din picioare si la scoala mereu pun capul pe banca in pauza si la unele ore. Efectiv sunt atat de obosita incat nu ma pot ...? (mai mult)
Eu am 17 ani și îmi place de o fată de 22 ani. Puțin cred ca e reciproc pentru ca eram în mașină cu ea și mai o fată și ea a spus "eu tot singură sunt" și mai desena și inimioare e panoramicul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!