Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna! Am nevoie de a vorbi cu cineva pentru că subiectul asta m- a afectat foarte tare. Acum ceva timp m- am "jucat" acolo jos cu ceva doar ca înaintea de a- mi veni menstruația și mi- a curs sange...? (mai mult)
Bună dimineața! Mă poate lămuri și pe mine cineva cum e situația BAC- ului la Mate- Info? Înțeleg ca acum, mai noi, avem si niste examene pe timpul anului scolar, nu? Sunt Mate- Info intensiv...? (mai mult)
Bună seara. Sunt în clasa a noua și înainte să înceapă vacanta am avut un scandal la școală care m- a făcut sa ma transfer de acolo. Dar acum îmi este foarte teama sa fie și școala în care...? (mai mult)
Mai sunt virgină, dacă prietenul meu mi-a băgat degetul acolo când eu eram foarte strâmtă, și acum intră tot degetul, am himenul elastic și nu a curs deloc sânge
Bună seara TPU, am 16 ani și penisul de 16cm, o sa îmi mai crească sau rămâne asa? Este bine sau e mic pentru varsta mea?
Bună, am pe fata o alunita și mi- a ieșit acum un an un cos în ea, din câte îmi aduc aminte parca l am scos iar acum câteva zile mi- a ieșit iarăși un cos, nu l am mai stors, iar astăzi mi...? (mai mult)
Cu ce medie se intra la toate profile de la liceu(economic -x, mate-info-x daca nu v-ați prins)?
Daca vreau sa iau peste 8-9 la aproape/toate materile cat timp ar trebui sa învăț pe zi?
Idei cadouri pentru fete 12-13 ani 150 lei
Hello, TPU! Stiti cumva de ce uneori imi simt mintea blocata. De multe ori la scoala, la meditatii, cand ma intreba la lectii sau ne preda care are legatura cu ce am invatat mintea mea este blocata si...? (mai mult)
Am câteva întrebări legate de licență pentru cei care au trecut prin așa ceva: 1. E în regulă să folosești un limbaj beletristic, didactic, exact ca în cărți? 2. Dacă tabele sunt transcrise...? (mai mult)
Ca sa se curete bine penisul cu apa rece si sa nu mai miroasa, trebuie sa insist mai mult si sa il frec bine sau? Daca vreau sa il spal doar cu apa rece
Vitaminele e ok si zi de zi toata viata sa le iei? Sau se iau doar pentru un timp si dupa aia iei pauza de la ele?
Buna! Sunt clasa aXI-a sunt pe economic si as vrea sa ma transfer pe filologie intesiv engleza si as vrea sa stiu daca se da examene si la ce materii
Buna tuturor, am o intrebare mai trista sa zic asa, cum ati reacționa daca ati pierde o prietenie de 6, 7 ani? Intreb pentru ca eu n- am putut face fata pierzand- o..Doare mult mai rau ca orice despartire,...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de idei de cadou pentru o fată de 13 ani. Intenționez să fac o cutie cu mai multe chestii roz și albe in ea, ptc petrecerea are tematica roz. Mă poate ajuta cineva?
Daca mai faci si cate un dus cald sau fierbinte, mai poate corpul sa fie invatat si cu apa rece? Sa zicem ca faci asa, adica:Dimineata dus rece si seara dus cald sau fierbinte
Buna...cum as putea sa mă despart de iubitul dar în așa fel încât el să greșească, adică niste mesaje ceva sau conturi fake? El e plecat în altă țară momentan și vorbim doar prin apeluri...? (mai mult)
Stie cineva vreun club din Bacău care le permite și celor cu varsta sub 16 ani sa intre? Dacă da, spuneti-mi și mie. Dau funda
Deci unii oameni cand spun ca cauta oameni faini se refera ca cauta doar fete sau doar baieti? Sau de ce nu mai stau de vorba cu tine dupa ce le ai spus cum te cheama?
Bună, îmi puteți recomanda, va rog, niște licee mai avarage din București? Sunt clasa a 10 a la profesională și caut să mă mut la un liceu normal de filologie/bilingv engleza și orice alt ...? (mai mult)
De ce doare chiar si o masea fara nerv? Nu ar trebui normal sa nu doara? Ca ma doare acum o masea fara nerv...
Care sunt avantajele si disavantajele (pro si contra) de a fi un baiat introvert sau extrovert?
Buna, o sa trec direct la subiect pentru ca am nevoie de niste sfaturi va rog foarte mult. Puteti sa ma credeți cum vreti ca chiar nu ma interesează, ma doare sufletul cand ma gandesc ca am relatie...? (mai mult)
De unde as putea cumpara si eu de aici de pe net prosoape din canepa sau din iuta? Ca in oras la mine nu sunt...
Salutare! Am o nelamurire in legatura cu o fata, am iesit cu ea, vorbim dragut prin mesaje, a zis ca tine la mine, s- a atasat, nu vrea sa fiu ranit, dar a zis ca nu e sigura daca vrea o relatie ...? (mai mult)
Hei, stie cineva daca pot da add la cineva pe snep fara sa apara dupa cautare?
Ce credeti, e posibil ca pe la anul sa inceapa al 3-lea razboi mondial?
Buna, sunt împreună cu un băiat de 4 luni și eu mai am un cont fake cu care vorbesc cu el, dar cu expresia altei fete ..adică el crede că vorbește cu o alta fata cu mine. A început să vorbească...? (mai mult)
Ce ti se poate intampla daca iarna stai mereu in caldura mare in casa si pana la cate grade e ok maxim sa stai in casa?
Bună, vorbesc cu un băiat de imediat 2 luni, nu suntem într- o relație doar vorbim, doar că eu credeam ca se va plictisi de mine și ca își va bate joc, însă el a prins sentimente pentru mine ...? (mai mult)
La americani este prima dată este prenumele, apoi numele de familie?
Daca fratele meu a facut o comanda si a ales livrarea prin paypoint, iar el nu e acasa ca sa o ridice si m-a trimis pe mine, o pot ridica eu daca am pinul comenzii si poza cu buletinul lui?
Cum aflu dacă o persoană din lista mea de Facebook îmi verifică profilul?
Credeți ca fraza "nu sunt destul de bun pentru tine " e doar un motiv de despărțire pentru ca nu știa cum să o facă?
Buna..aseară am făcut un apel cu iubitul meu și s- a supărat pe motiv ca doar el vorbește și eu doar îi confirm ca am auzit, nu am ce comenta ca așa e :) Și știu ca cu tăcerea asta a mea, o...? (mai mult)
Nu ma pot hotarî ce imi place cel mai mult sa fac dintre a machia, a pune gene sau a pune unghii vreau sa fac curs pentru una din aceste 3 domenii, dar nu ma pot hotarî pe care sa o aleg pentru ca ...? (mai mult)
Vreau sa fac ca sa nu mi se mai ceara codul pin la tv dar nu stiu cum sa fac, deci intru in setari si caut peste tot dar degeaba ca nu gasesc... Cum sa fac?
Care e diferenta dintre vape si elfbar?
❗️URGENT❗️ Eu merg mâine seara la balul bobocilor in club, însă mama l- a convins pe tata sa ma lase spunându- i ca ea mă va însoți la bal, dar de fapt nu vine. Ce putem face in situația...? (mai mult)
Bună seara tuturor, trec printr o perioadă mai grea a vieți din punctul meu de vedere chiar dacă sunt adolescent, acum un an și 4- 5 luni fosta mea iubită s- a despărțit de mine … chiar dacă...? (mai mult)
Buna, m- am împăcat recent cu iubitul meu și de ieri iar ne- am distanțat și asta a fost și motivul pentru care ne- am despărțit atunci ..acum parca nici pe mine nu mă mai interesează cum mă...? (mai mult)
Heyy! AM NEVOIE DE AJUTOR! Deci sunt în clasa a sasea și am o prietenă foarte bună (adica asa credeam eu...) care la început era foarte draguta dar cu cât vorbesc mai mult cu ea pe WhatsApp cu atât...? (mai mult)
Salut, imi poate spune cineva cu adevarat daca sunt urat sau nu? Ma uit mereu in oglinda si cand mi se pare ca arat bine, cand arat ca ultimul hidos si as vrea sa stiu parerea sincera despre cum arat....? (mai mult)
Bună! Examenele de ECDL sunt grele? Chiar sunt atât de folositoare pe cât se zice? Adică de exemplu daca vreau sa devin avocat mi-ar aduce un plus faptul că am ECDL?
Numai mie mi se pare ca au scapat drogurile de sub control? Cunosc prea multa lume care se drogheaza, si lume buna, oameni cu facultati, nu copii din spatele blocului. Si nu sunt din "anturajul meu",...? (mai mult)
Bună TPU sunt la mecanica dar vreau ca de la anul sa ma transfer la un alt profil. Dar mi știu la care mi- ar fi mai ușor sa întru, ma refer la care vor fi diferențele mai ușoare. La filo bilingv...? (mai mult)
Salut, sunt fată și am 17 ani. De mai multe luni, cam din aprilie, pentru prima dată au început niște dureri de cap foarte severe pe o parte a capului sau pe ambele, menționând ca eu le aveam...? (mai mult)
Salut! Am 13 ani, 1.80m și 73 kg. Sunt gras?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!