Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Februarie 2025 sunt:
Exista ceva care e ok sa ia si cineva care bea alcool? Ma refer ceva pentru dormit, gen cum sunt si somniferele dar care sa fie ok cu alcoolul
Se pot face asa slujbe la biserica ca sa nu mai bea niciodata persoana pentru care se fac slujbe?
Poate fi si posedare demonica cand un om e beat tot timpul? Sau doar despre asta e vorba atunci?
Bună. Ce îmbrăcăminte trebuie să duci la munte pe 5 zile dacă este frig și suntem mai friguroși :)
De ce unii oameni nu dorm mai niciodata chiar si atunci cand sunt beti? Care e explicatia?
E in regula pana la urma chiar si cand nu prea ai ordine in casa sa chemi pe popa cu crucea ca sa sfinteasca in casa? Ca asa e, nu prea e ordine la mine acasa si eu singur nu o sa fac mare lucru si nici...? (mai mult)
Cand sunt prea mare sa merg la tara in vacante sa ies cu cei de varsta mea seara? am 15 ani dar imi e frica ca in urmatorii ani o sa merg din ce in ce mai putin la tara la bunica mea si sa ies afara cu...? (mai mult)
Care sunt metodele care functioneaza in general cand e vorba sa faci pe cineva sa o lase mai usor cu alcoolul?:) Ca vad ca asa cu vorba sa spui sa nu o mai faca nu functioneaza, poti sa spui mult si bine...? (mai mult)
Hello! Voi ce faceti de Revelion? Sincer, eu il voi "petrece" cu un singur coleg din generala, restul nu pot sa vina, parca acum cand voiam si eu, toti au planuri. Trebuia sa mai vina o fata, dar a zis...? (mai mult)
Salutare scriu aici ca nu stiu unde in alta partea eu si prietena ne am culat amândoi in seara de 25 decembrie si m- am scapat Putin in ea ieri i- am luat un test de sarcina si e negativ sa nu fie însărcinată?...? (mai mult)
Ce inseamna cand cineva iti spune ca ești mereu atenta la toate detaliile?
Cineva la liceul Goethe din București sfaturi? Cum pot sa întru? Cum vi se pare?
Bună! Sunt clasa a 8 a si merg pe profil real(Mate info bilingv) Insa ma gandeam la 2 licee la care vreau si inteu(ambele din Ploiesti) Nichita sau Caragiale. Vreau sa stiu la care sunt peofesorii sI ...? (mai mult)
Daca am sub 18/16 ani pot cumpara un joc de ps4 din altex? Am nevoie de varsta sau de parinte?
Salut, as vrea sa comand o jucarie sexuala(un vagin) si nu stiu daca cere buletinul sau ceva pentru ca am 17 ani. ce site uri si jucarii imi recomandati cei care se au cu astea? ms
Salut, ce site de pirotehnice imi recomandati? Sa fie fara apel telefonic pentru confirmarea comenzii.
Cu ce ar trebui să încep la vârsta de 18 anii părinții mei m-au dat afară din casă și sunt pe cont propriu?
Bună care sunt toate cărțile culpa mia și unde pot sa le citesc as dori toată seria dacă se poate ca vreau sa o citesc
Salut am un iPhone 11 am o întrebare mă afectează cu ceva la baterie sau la sănătate daca încarc tof de 2- 3 ori pe zi? Adică nu îl lasă mai jos de 20 când am treabă îl las la încărcat pur...? (mai mult)
Salut TPU Stie cineva vr- un site de tipul About You, Zalando...care te lasă să obți factură pe firmă fără a face cont de persoană juridică ci pur şi simplu să adaugi datele companiei cu tot...? (mai mult)
Am un iPhone 11 și cam de cate ori să îl încarc pe zi țin să menționez că am 92 sănătate și nu mă joc pe el Cam de cate ori ar trebui să îl las la încărcat că îmi tine cam 5 ore bateria...? (mai mult)
Urmează să dau examenul de clasa a 8a și încă sunt indecis cu profilul pe care vreau să- l urmez după terminarea gimnaziului. Ideea e ca mă gândeam la mate - info deși informatica nu prea am...? (mai mult)
Pur și simplu m- am saturat sa fiu numita grasa umflata Obeza numita în toate felurile de sora mea mai mica și mama mea ma simt ca și cum as fi ultimul om ma fac sa ma simt asa urata și grasa și ...? (mai mult)
Salut am un iPhone 11 și am 92% sănătatea la baterie și mă ține cam 4 ore jumate dacă mă uit non stop pe tiktok e okay?
Cum pot să fac rost de o invitație anime Nexus
Ce se intampla daca dau competentele la engleza pentru profil cu engleza intensiv clasa a 9-a si nu o iau? Nu voi intra la acel liceu?
Știți test iq cu întrebări gratis? Nu cele cu poze etc
Salut TPU. sărbători fericite la toți
Bună ziua, am avut o secreție de ceva timp urat mirositoare și am început tratamentul cu cervugid ovule, și am o secreție foarte galbenă abundentă, oare de la ce poate fii?
M-a sunat un număr ciudat. Știe cineva ce număr e +785401023? Vă rog?
De ce la ziua de maine nu mai scrie ca e a 3a zi de craciun? Scrie ca e craciun doar pe data de 25 si 26 daca te uiti pe calendar, la 27 nu scrie ca e a 3a zi, de ce?
Salut! Nu mai pot efectiv, de fiecare data dupa ce ma duc la baie, dupa urina stau cam 4 secunde si imi venea un lichid transparent, astazi s- a intamplat aceeasi chestie dar a venit un lichid alb si...? (mai mult)
Buna ziua! Ce parere aveti de agentiile otto workforce si carierre Romania care se ocupa cu locuri de munca in Olanda. Cum sunt cazarile salariile locurile de munca? Merita? Multumesc!
Salutare. Iubita mea își va putea uita prima ei iubire de când era mai copilă dacă eu sunt cel care o va face cu ea prima dată?
Mai lume am visat o fata perfecta dar nu i-am văzut fata și mi-a zis "hey iubire" și după m-am trezit și am plâns ce înseamnă asta?
Vreau o piesa de capra de doua persoane(capra și tigan) Va rog(cu doua persoane e la fel doar că doctorul sunt tot eu și fără capitan)
Buna am o întrebare în legătură cu licee. Care este cel mai bun liceu? Cel de stat sau cel de privat?
Deci am o mare întrebare. In primul rand nu vreau răspunsuri cum să renunț la ea sau chestii d astea care m- ar face să o pierd! Deci vorbesc cu fata asta din clasa a10- a, am vorbit numai prin ...? (mai mult)
Buna TPU! Dacă un baiat îți imită gesturile, râde la glumele tale și mereu spune ca înțelege ceea ce explici, înseamnă ca te place? Sau e doar o simpatie și nimic mai mult?
Buna seara. La ce se referă acest proverb "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul" nu am mai auzit-o pana acum. mi-a zis-o cineva și nu stiu dacă sa o iau in nume de rău sau nu. Multumesc
Buna TPU, nu sunt foarte activ aici dar am nevoie de un raspuns. Mă pot înscrie în armată dacă am o istorie cu o boală psihiatrica? Știu ca întrebarea pare ironică dar chiar aș vrea să mă ...? (mai mult)
Ce sens mai are clanță?
Salut am 14 ani fac in ianuarie 15 Și când îmi decoltez penisul când ating capul simt o iritație mai pe românește mă ustura când ating e ceva neregula?
Salutare! Dunga în sprânceană se face pe partea dreaptă sau pe partea stângă? Mulțumesc anticipat!
Salut TPU! Am o intrebarica, de ce de fiecare data cand imi bag degetul in anus are o odoare insuportabila?
Am 64 kg și 170 (am slabit undeva la 11 kg in 3 luni jumatate) Am cumva greutate prea mare?
De un timp îndelungat am o stare de tristețe și îngrijorare și parcă un stres în continuu de și nu am cauze, pot să spun chiar anxietate, și o frică permanentă și nu pot descrie ce se întâmplă...? (mai mult)
Salut! Stie cineva daca mai apare interstellar in format IMAX? Stiu ca foarte multe persoane (eu inclusiv) au fost indusi in eroare de toate sursele care aveau decembrie ca data de relansare dar de fapt...? (mai mult)
Salut baieti, sunt intr- o situatie, poate spun prea mult, complicata fiindca la jobul unde lucrez am o colega foarte misto si ne intelegem foarte bine, vorbim mult prin mesaje si flirtram amandoi,...? (mai mult)
E ok ca baiat sa gemi cand iti dai drumu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?