Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
M- am înscris anul trecut la facultate dar nu m- am dus la niciun curs sau examen de atunci, însā am beneficiat de pensia de urmas fiindca tata e decedat si daca am fost înscris la facultate pentru...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare, cum pot să îmi fac și eu eu un grup mare de prieteni? Eu sunt o persoana mai introvertita așa și nu am tupeu sa vorbesc cu cineva fără ca cineva să mă bage prima...? (mai mult)
Ce materie prescurtata "Ed" este asta sunt la liceu pe profil uman în a 9 a! Mulțumesc!
Daca m-am înscris la facultate si nu am mers la niciun curs si examen, mai sunt înscris si pentru al doilea an sau nu?
Bună TPU! De ce atunci când am tratat o persoana exact cum m- a tratat ea pe mine, a decis sa rupem legătura? Precizez și faptul ca în continuare vede story- urile mele de pe Instagram deși nu ma...? (mai mult)
Daca ai probleme cu dantura si vrei totusi sa fumezi si tu, atunci cam cum ar trebui sa fumezi ca sa nu se agraveze mai rau problemele cu dantura?
Ce părere aveți despre diferențele de vârstă intre relațiile adolescenților? cat e prea mult? care este cea mai ok?
Buna, stiti un site free unde as putea gasi materia de bac pentru biologie anatomie clasele 11-12?
De ce dau fetele de cele mai multe ori cereri de prietenie pe retele de socializare la baieti? Dar de cele mai putine ori?
Vineri am cam făcut o prostie pe la liceu și mâine când mă voi duce la liceu îmi este frica de urmări, ce vor spune colegii și bineînțeles dirigintele.Prostia nu este mare, doar am lipsit de...? (mai mult)
Dacă sunt pe filo și vreau să mă transfer la alt liceu pe științe sociale la ce materii trebuie să dau test?
E normal daca nu faci si tu chestia asta adica sa te gandesti mai multe zile la un film care ti a placut mult? Ca si eu de exemplu nu o fac.. Atunci care e parerea voastra? De ce spuneti voi ca unii ...? (mai mult)
Bună. M-am transferat în clasa X și deja colegii se cunosc și nu știu cum sa interacționez cu ei, fiind noua și timidă. Sfat? Imi este frică de respingere
Am și eu o întrebare, am auzit de la mama mea că bunica mea acum umblă până la anul, când ajunge în rai. Pe 30 August 2024 bunica mea a murit de cancer, există să umble acum ea? Cică a auzit...? (mai mult)
Dacă fata are 15 ani, iar băiatul 17 ani și 5 luni și ambii vor sa întrețină raporturi sexuale, este ilegal?
Salut TPU, am și eu o întrebare, am 17 ani și vreau să știu dacă merge chiar dacă am 17 ani să plătesc abonamentul la Netflix
Vreau sa se sterg contul
Ce riscuri sunt dacă fumez vape fără nicotina, ce se poate întâmpla? Pot deveni dependentă?
Dacă fata are 14 ani, iar băiatul 17 ani și ambii vor sa întrețină raporturi sexuale, este ilegal?
Hei! Dacă aplic la camin pe baza criteriului social, minim pe economie, de ce fel de acte doveditoare am nevoie? Și de unde le pot lua?
Greutatea mea este de 56 kg am 14 ani și 1, 56 înălțimea. Trebuie sa mai slabesc?
De ce unii băieți zic (pssstt copilu vrei prezervativ?) Mă ia la mișto? Nu sunt bătăuș. Dar nu inteleg chestia asta.
Prietena mea pare activa pe messenger, dar se pare că nu a văzut mesajul, se poate să nu fie activa?
Hey, dacă sunt clasa a 12 a la zi la stiinte ale naturii și s- ar putea sa nu reușesc sa termin anul acesta scolar din cauza unor probleme de sănătate, voi putea repeta la anul scoala din toamna...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate spune și mie cineva ce trebuie făcut pentru a renunța la o facultate?(P.S.:incep tocmai în octombrie și mi-am dat seama că nu e ceea ce vreau)
Buna TPU. Sunt clasa a 9- a, si stiu ca e devreme sa spun asta dar am emotii pentru balul bobocilor. In primul rand, nici nu știu cum functioneaza, cum se desfasoara, ce voi face acolo etc. Tot ce...? (mai mult)
Salut! Sunt la un liceu teoretic pe mate info, dar as vrea sa ma mut pe economic. Dupa cat timp ma pot muta? Trebuie sa dau diferente?
Salut! sunt la un liceu teoretic pe mate info si vreau sa ma transfer pe econonomic, dupa cat timp ma pot muta? se dau diferente daca ma mut de pe mate info pe economic?
Buna seara! Stie cineva licee din Constanta unde se invata istorie multa? Adica au clase speciale pentru aceasta materie.
De ce nu găsesc subiecte de vorbă cu cineva mai ales cu cineva nou?
Am o mare problema. Am 16 ani si de abia acum am aflat ca nu este ok sa folosesti ob uri deoarece iti rupi himenul.Din pacate cred ca l- am rupt acum ceva vreme si ma simt mereu prost..ma va afecta acest...? (mai mult)
De ce băiatul care mi-a zis ca nu mai vrea să mai păstrăm legătura se tot uita la story urile mele și-mi răspunde la ele cu mesaje? De ce face așa?
Am cum sa ascund pe Instagram lista cu persoane pe care le urmaresc? Nu vreau sa vada toata lumea cui ii dau follow
Cum a fost balul bobocilor anul trecut la voi?
Cum aș putea să scap de emoții și să fiu naturală? M- am transferat într- o clasă și nu cunosc pe nimeni, am vorbit cu 3 fete din clasă, cu restul nu, de abia e prima săptămână și te ...? (mai mult)
Salutiii. Deci prin Toamna lui 2023 am vorbit cu un băiat de treaba, nu ne- am vazut fata in fata sau ceva da gen. Eram pe cale sa ne punem impreuna, adica gen urma sa iesim la date, insa cum am părinți...? (mai mult)
Salut! Recent am inceput clasa a 9-a si imi place de o fată din clasă rau de tot. Am ajuns cu ea in bancă si voiam sa va cer niște idei despre ce as putea vorbi cu ea.
Bună, am o problema, îmi plac fetele și maica-mea nu e de acord, vreau sa ma mut în București în chirie, nici asta nu ma lasă, nu știu ce sa fac, va rog ajutați-ma!
Salut, am și eu o întrebare pentru voi. Am început de 2 săptămâni să vorbesc iar cu iubita mea cu care am luat o pauză de 1 luna din cauza ei, ca se simțea deja prost ca spunea ca simțea ca...? (mai mult)
Ce sa fac dacă iubita me nu vrea numele meu de familie, ba mai mult vrea sa îmi pun eu numele ei, voi ce părere aveți de asta?
Am și eu o problemă cu Instagramul, mi- am uitat parola și pe telefonul vechi era conectat cu Google și nu mă pot conecta nici la contul de Google pentru ca are verificare în 2 pași și când dau...? (mai mult)
Salutare, sunt pe profil tehnologic și vreau să mă transfer pe mate-info când aș putea să fac asta și dacă se dau diferențe
Salut. Iubita mea are 15 ani, e boboaca, eu am trecut a 12- a, am 18 ani si fac abia in august 19. Ziua noastra e in aceeasi luna. Vreau sa stiu daca e act de pedofilie diferenta asta de varsta. Stiu...? (mai mult)
Bună! am nevoie de ajutor… Am 15 ani și au început certurile cu mama, dar din lucruri minore.Cand îi spun ceva spune ca nu sunt deloc asumată (chiar dacă îmi asum tot ce fac)spune ca nu fac...? (mai mult)
Hey, pot spune ca m- am dus la facultate mai mult forțat de părinți (Politehnica) și aș vrea să știu cu ce să mâncă.As vrea să mă duc la lucru și sa las facultatea pe locul 2. Pot să fiu ...? (mai mult)
Salut!:( Cred ca am o problema, anume ca deja au trecut numai 2 zile de scoala si eu ma simt foarte drained si epuizata la propriu.:( Nici nu stiu ce sa fac. Aseara m- am culcat pe la 9 si ceva, am...? (mai mult)
Sunt clasa a 11 a pe profil științele naturii.Din ce ar trebui să dau admitere pentru Facultatea de Filosofie din Cluj? Va rog sa mă îndrumați
Mama e nebuna, nu stiu ce are, ma face loaza, proasta, hanticapa si tipa rau la mine. Mai nou eu tot timpul trebuie sa gatesc, spal, cumparaturi, calcat haine, absolut tot. Pentru ca zice ca sunt...? (mai mult)
Puteți să-mi spuneți ce înseamnă poveste personalizata pe Facebook, din cate am înțeles când aleg această setare doar personale pe care le aleg eu pot să vadă povestea?
Bună seara! Îmi place de un baiat foarte mult, și acum ceva timp i- am dat fallow si el a dat fallow back.Iar intr- o zi pentru ca voiam sa încep o conversație cu el am pus un story în care am întrebat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!