Salut, imi poate spune cineva cu adevarat daca sunt urat sau nu? Ma uit mereu in oglinda si cand mi se pare ca arat bine, cand arat ca ultimul hidos si as vrea sa stiu parerea sincera despre cum arat....? (mai mult)
Salut! Am 13 ani, 1.80m și 73 kg. Sunt gras?
E adevarat ca fara yoga nu au nici un efect exercitiile de respiratie?
Este cineva care a fost la profil pedagogic? O sa am ore pana la 3? Este greu?
Ce înălțime trebuie să ai la 13 ani? Eu am 1.80m (180cm)
Daca cineva spune ca l-ai bagat in draci ce pot sa-i răspund?
Salut...as vrea un sfat. Voiam sa ies cu prietenele mele pe afara sa me plimbam etc mai ales ca mi- am facut iubita si voiam sa le cer sfaturi...prietena mea mi- a zis ca sa vin acolo ca ma asteapta sa...? (mai mult)
Buna, ce sa mai vorbesc cu oamenii? Când vorbește cineva cu mine tot îmi pun întrebarea asta in cap "ce sa ii răspund?" Și cu iubitul meu pe apel, doar el vorbește si eu doar confirm și îmi ...? (mai mult)
Buna...ce scuze sa mai gasesc, care să i le spun iubitului ca nu pot deschide camera când suntem pe apel?
Buna! Am si eu o intrebare. Sunt studenta in anul I la stiinte economice la transilvania Brasov si as dori sa ma transfer in anul II la aceeasi specializare la Iasi la Cuza. Am observat ca materiile din...? (mai mult)
Salut! Am 13 ani... Recunosc ca am obiceiul sa stau puțin gheboasă. Ma doare cateodata sub sanul stâng, nu cred ca este inima, insa am impresia pentru cateva minute ca nu pot sa mă mișc si ma doare...? (mai mult)
Buna, ma numesc Iulian si am 13 ani, parintii nu ma lasa sa am tiktok de 3 ani incerc, am incercat sa il si ascund, efectiv ador aplicatia de cate ori l- am ascuns ei m- au prins si m- au batut, niste...? (mai mult)
Am fost in club fara sa ii zic iubitei mele, suntem de 2 luni impreuna si nu suntem certati dar ma gandeam daca sa ii zic sau nu? ajutor.
Https://www.google.com/amp/s/www.descopera.ro/dnews/13455745-bonurile-de-casa-de-la-magazin-ne-pot-pune-in-pericol-sanatatea-ce-compus-periculos-pot-contine/amp Oare chiar e adevarat sau?...
Am laborator în ture, adică când suntem noi nr 1 cealalta clasa este nr 2. Eu am lipsit la un laborator la facultate, dacă am 4 ore de laborator 1 pot merge numai 2 h ca să merg și la laboratorul...? (mai mult)
Tema mea de proiect a fost "adolescenți introvertitii si problemele lor în adaptarea școlară, , , am cautat pdf pe internet cu cărții pe aceasta tematica dar, nu ma găsit în schimb am pus niște...? (mai mult)
De o vreme imi merge prost. Simt nevoia ds o pauza practic o resetare ce ar trebui sa fac ma simt coplesit de stuatie simt nevoie de o pauza de o saptamana in care sa nu fac nimic sa ma deconectez dar ...? (mai mult)
Sunt in Anglia si nu mai pot sta. Pot sa ma intorc in Romania la liceu in clasa a 9 a?
De ce toata lumea își face dropp fade? Mi-am făcut și eu și nu îmi place deloc..Ma simt ca și cum as fi periuta
As vrea sa ma transer la alt liceu anul asta pe profesionala estetica si cand am depus dosarul la inceputul anului nu m- au admis dar m- au dus la alt liceu acum ca am sansa sa primesc o diploma de frizer...? (mai mult)
Buna, vreau sa știu dacă pot ajunge la 180, mama are 160 iar tata 178. Eu am 175 la 15 ani și 11 luni
Ce se poate intampla dacă am luat antibiotic la 11 dimineata iar la 5 am început sa consum kristal fără sa îmi dau seama ca luasem antibiotic (ma refer dacă se poate intampla ceva grav sau asa)? ...? (mai mult)
Bună TPU.Am o întrebare.Un minor (de 14 ani) are voie să treacă granțile (Romania- Tările UE) fară un tutore? Din câte știu eu da.Îmi puteți spune ce documente îți trebuie de la tutore că...? (mai mult)
Hey TPU! Am si eu o intrebare, la română am de făcut un proiect, doamna ne- a scris pe biletele mai multe chestii despre ce sa fie proiectul, mie mi- a picat omonime, întrebarea este trebuie să...? (mai mult)
Sfaturi de agățat?(pe internet) Și nu replici jenante, ci sfaturi nu "bună ce faci" sau "ce muzică îți place" vreau sfaturi adevărate nu cringe- urile astea sfaturi pentru femeii haladite dacă...? (mai mult)
Bunā, cine stie sau s- a confruntat cu asa ceva va rog sa ma ajute! Sunt un copil. Nu am varsta de 18 ani! E aproximativ o luna si 3- 2 saptamani mi- au aparut niste bubite in zona intima. Cu o luna...? (mai mult)
Voiam sa imi cumpar ceva de la magazin si mi- am legat cainele de un automat din acela unde pui 50 de bani si iti da bile fiindca era singurul loc pe care il vazusem si cainele a fugit si a spart aparatele....? (mai mult)
Buna TPU! Un baiat pe care îl știu de mai mult timp a început sa îmi trimită mesaje de vreo 2 luni, ma tot cheamă sa ies cu el. Am fost la o nunta unde si el a fost invitat si tot venea după ...? (mai mult)
Poti ca si baiat sa iti faci snap cu avatar de fata? Daca da atunci nu e ok sa dai add la orice snap cu avatar de fata, nu? Si sa vorbesti
Buna TPU! Fratele meu mai mic de 9 ani e cam obsedat de telefon. A încetat total de a se juca cu jucăriile ceea ce nu mi se pare prea ok. Nu știu ce metoda pot folosi ca să nu- l mai folosească deloc....? (mai mult)
Am nevoie de un sfat.Acum cativa ani am fost f buna prietena cu o colega. Dupa un timp nu am mai fost.Si acum am reinceput sa ne reimprietenim. Numai ca o colega se baga intr una intre noi.Si simt ca urmareste...? (mai mult)
Bunaa.Am o intrebare si vreau sa imi raspundeti sincer toti care faceti chestia asta.De ce descurajati tineretul? Efectiv vad continuu pana si parinti care le spun copiilor "nu o sa ajungi nimic" serios.De...? (mai mult)
E greșit sa fiu împreuna cu o fata de 15 ani, eu având 18?
Este posibil sa nu am nici un prieten/prietena din cauza ca maica mea nu ma lasa sa stau afară seara, efectiv cand se face putin intuneric, ma cheama acasă. Am 18 ani, și toti adolescentii de varsta...? (mai mult)
Buna ziua, sunt cu un băiat pe internet de 4 luni, avem conturile de insta unul altuia, facem apeluri, dar problema e ca. el mă știe ca sunt o fata din poza de pe net. știu ca mă iubește foarte...? (mai mult)
Cum as putea sa îmi fac prieteni daca sunt introvertita? Nu sufăr de timiditate sau ceva dar stau prea mult în zona mea de confort și nu știu cum să ies de acolo sa îmi fac prieteni
Am 15 ani si vreau sa-mi cumpar vape. Credeti ca imi da daca ma duc la un magazin de vape-uri? Imi cere buletinul? Daca nu, alea din mall-uri vand si la minori?
Am și eu o problemă sau mai degrabă o nelămurire. Astăzi i- am zis la o prietenă să mă lase în pace o perioadă și ea începe să îmi trimită în continuu mesaje întrebându- mă ce am și...? (mai mult)
Salut TPU! Daca am scris gresit la data de pe carnet la viza si dau cu pasta corectoare si scriu corect anii, anii trecuti(2021- 2022, 2022- 2023), iar maine imi vizez pe acest an adica 2023 2024 carnetu...? (mai mult)
Salut! Sunt foarte speriat de ce o sa pice la examen, sper sa nu pice liric... la ex 9 am doar 3 carti de asociat pana acum - ciresarii, matilda și minunea... nu știu ce sa mai citesc sau să mă ...? (mai mult)
Știți dacă elevii au săptămâna următoare liber pe București?
Vreau sa fac si eu ca si Wim Hof, sa fiu asa de rezistent la frig precum e el, numai ca nu stiu... Chiar sa fie asa rezistent precum spune sau?... Sau e pacaleala? Eu ma gandesc totusi ca si daca nu ...? (mai mult)
Buna! Daca sunt minoră si vreau sa ma duc in Polonia cu trenul dar n- am nicio declaratie de la părinți pentru ca vreau sa plec de acasa si ma insoteste o persoana adulta dar e terta persoana (nu e...? (mai mult)
Salut TPU, in acest an sunt scutit de efort fizic, dar abia acum am obținut adeverinta si pana acum nu am fost la orele profesorului de sport, ce pot sa ii zic ca de ce nu am fost? Si mai am o intrebare,...? (mai mult)
Salut TPU, cu ce se ocupa un medic de medicina sportiva? Daca am o luxație la rotula ma duc la el?
Salut! Am dat comanda de două cutii de Corsar cu un foc, poate sa vina poliția la ușă? și dacă da, care sunt consecințele?
Pareri metoda Wim Hof?
Pentru cei care cunoasteti metoda Wim Hof, trebuie si yoga obligatoriu sau aia e optionala? Sau daca nu faci si yoga e degeaba?
Salut...as vrea un sfat Un bombardier din liceu tot clasa 10 tot incearca sa faca pe smecheru cu mine, am stat intre fete si mi- a zis "dar ce esti si tu fata" si eu de acolo i- am zis "Asa si care i...? (mai mult)
Buna...mă macină gândul ca as avea nasul mare.E puțin mai mare nu mult și are forma cocoșată adică din fata sunt alta persoana și din lateral alta persoană.Eu arăt bine în afara de corp și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?