Salut, imi caut un amic weeb pasionat de jocuri si anime.
Maxim cate grade ar trebui sa fie intr o casa ca sa nu te imbolnavesti? Ca cica te poti imbolnavi si daca stai la prea multe grade in casa, e adevarat? Cate ar trebui sa fie cel mult atunci? 19 sau?
Bursele astea de merit sunt chiar asa de mari ca cica primi 30% din fiecare clasa iau 450 de lei pe luna si asta inseamna in total cam 4000 de lei. Sa imi zica si mie daca a inteles cineva acelasi lucru...? (mai mult)
Ce treabă avem noi in România cu halloween -ul asta? Doar așa pentru că e la modă la americani sau de ce?
La ce profil ați fost in anii de liceu? Ați regretat ca ați mers acolo
Bună, mi-am scos piercingul din nas și am încercat sa îmi bag altul dar pe partea cealaltă nu iese. Sa astupat gaura sau ce are?
Bună ziua! Știți cumva de unde de pot cumpăra dopuri pentru căști? (căști E- Boda mai precis) Am rupt un dop la o cască și mie îmi trebuie mărimea S (pe care nu o mai am). Mă gândeam să...? (mai mult)
Buna, cand imi iau blugi sau colanti se vede urat in fata stiti ce zic.Ce pot sa fac sa nu se mai vada? Pot pune un absorbant ceva?
Cat de dor va e când foloseam TPU in anii ăia buni?
Pun întrebarea aceasta pentru că nu mai vad niciun fel de soluție:deci m- am mutat de la mate info la stiinte ale naturii și îmi place clasa de stiinte dar tot la matematica nu mă descurc prea bine...? (mai mult)
Ce imi recomandați sa fac sa scap de gușă de sub bărbie, am gușă si sunt slab, am 1, 70 si 70kg. vreau sa scap de gușă
1.Ce risk uri implica un concurs fake pe social media, cu premii. •Adică cel care a făcut concursul sa se folosească de tine și de ajutorul tau și după să nu îți mai de- a premiul... 2....? (mai mult)
Buna! Am si eu o întrebare! Dupa cum stiti dunkurile se mai lasa, dar air force1 se lasa sau raman asa fixi?
Salutare, am si eu o problema cu iubita mea, azi i- am spus ca nu pot sa vin la ea pentru ca am treaba pe acasa si so suparat pe mine pentru acest lucru si mi- a spus ca imi place sa stau dupa fusta ...? (mai mult)
Daca ai doar convector fara nimic altceva poti sa faci sa fie numai cate grade vrei tu? Adica fara centrala, fara nimic, numai convectorul. Si daca nu, cum as putea atunci fara centrala sa fie doar ...? (mai mult)
Salutare. Vi se pare ciudat sa citesc carti de psihologie la 14 ani? Adica eu nu as vrea sa merg pe psihologie dar pur si simplu ma pasioneaza. Citesc carti destul de greu de inteles dar tot imi plac.
Cred ca sunt indragostita de prietenul meu cel mai bun dar amandoi avem relatii si nu vreau ceva cu el, nu as vrea sa- mi stric prietenia cu el dar mor de dragul lui cand il vad si simt mereu sa stau ...? (mai mult)
E normal sa nu imi doresc niciodată copii și sa ma bazez pe cariera?
Mi-am uitat azi penarul in banca la liceu, am sanse sa il gasesc dupa vacanta? T-T
Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti pentru a pleca la facultate in afara? (de stat si private)
M-am izbit de ușa cu geam și m-am lovit puternic la nas. Mi-a curs sânge și am o umflatura. Rămân cu umflatura sau se vindeca? Nu îmi doresc să am nasul încovoiat
Am ieșit din sistem si nu am primit bani din iesirea din sistem z fost o miciuna ca trimite pe card și nu am primit nimic unde sunt bani asta
Salut, fac in decembrie 18 ani și nu prea am idee ce sa fac la majorat sau cum ar trebui sa fie, nu as vrea ceva elegant, mai mult de fun și chill.O sa fim cam 7- 10 persoane și nu prea știu ce să...? (mai mult)
Salut TPU, ma stiu cu o fata din tabara cu care nu am mai vorbit de 2 luni, credeti ca se mai poate aprinde vreo scantee? Fata este din Timisoara si eu din Vrancea, iar tabara am avut- o in Brasov si...? (mai mult)
Pentru bursa de merit. Stiu ca se scade din bani daca faci mai mult de 10 absente dar ma intreb daca faci de exemplu 9 absente in decembrie si iti da bursa pe luna aia si in ianuarie mai faci o absenta,...? (mai mult)
Salut TPU. Am 16 ani și vreau să mă duc mâine la un film horror care este N15(nerecomandat copiilor sub 15 ani) la cinema city în AFI București.Am cumpărat bilet online, problema este că am cumpărat...? (mai mult)
Am 15 ani 1.85 și am luat genetica lui bunica-miu, avea 2 m și voi ce credeți ca o sa cresc la 2 m? Eu îmi doresc, deja eu fac sport.
Salut. Vorbesc cu o fata de vreo 2 săptămâni și vineri ies cu ea. Ideea e ca nu stiu despre ce sa vorbesc cu ea pentru ca tot ce as fi putut sa vorbesc cu ea afara am vb prin mesaje și nu as vrea ...? (mai mult)
Se poate ca un adult care nu știe absolut nimic despre șofat/condus/mașină, pe baza aplicării, a informațiilor și practicii cu instructorul, să ia carnetul de condus din prima?
Ce trebuie sa faci ca sa ai numai 19 grade in casa? Cum trebuie facut mai exact?
Care este cel mai înfricoșător și interesant escape room din Timișoara? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Salut TPU Urmeaza sa ma duc la cinema in curand(Afi Bucuresti cinemacity mai exact) si vreau sa iau niste produse de acasa, in fond, in regulament scrie ca nu ai voie sa aduci alimente de acasa dar ...? (mai mult)
Ce inseamna, "dacă viata ar fi fost o carte, as fi rupt rupt paginile cu tine..." gen iubire sau ce
Buna, mi- am făcut cont de spotify premium, dar cand am terminat de pus datele cardului mi s- a zis ca mi- au trimis un mail de confirmare si trebuie sa il confirm dar nu am primit nimic, fara acesta...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți despre liceul Asachi Botosani? Aș vrea să mă transfer acolo și ce materii se fac pe profilul științe sociale?
Hello. Sunt in clasa a 8a si as vrea sa stiu daca media generala din acest an conteaza la ceva. Eu iau bursa de merit anul acesta pe media din a 7a si din cate am inteles in a 9a se ia bursa pe media de...? (mai mult)
Tot cu mine s-a însurat. Cum se spune în țigănește?
Bună! Aș dori și eu câteva informații despre admiterea la liceul pedagogic. De exemplu, cântecul trebuie știut pe de rost sau putem să îl citim de undeva? Cam cât la % sunt grele probele? Si...? (mai mult)
Salut, deci săpt aceasta am școală altfel la liceu și gen eu am ajuns a doua și era și băiatul pe care îl plac din cls la mine.Bun și mi- a zis că e încuiată școală și trebuie să așteptăm...? (mai mult)
Buna, mie îmi place de un băiat și sentimentul e reciproc.și gen băiatul e frumos și fetele din clasa și din școală îl cam simpatizează și am auzit în baie la fete spunând una dintre colege:...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar telefon dar din ala vechi, mai exact Huawei p40 sau nu stiu, la Vodafone daca ma duc nu mai au asa ceva, nu? Si trebuie sa cumpar de pe net sau nu stiu
Salut TPU, daca am lipsit cateva zile de la scoala si mama i-a spus dirigintei acele absente se vor motiva nu?
Am o prietena care e virgina si ea are un prieten cel mai bun, ea spune ca nu simte nimic pentru el doar tine la el ca la un prieten si ca nu ar fi impreuna cu el niciodata ca sunt prieteni cei mai buni...? (mai mult)
Salut...as vrea un sfat. De ce unele persoane fac glume proaste pentru persoanele mici si slabe desi frumoase? Eu de ex azi am stat intre fete fiindca nu stiu simt sa stau mai bine intre ele decat intre...? (mai mult)
Pe perioada licenței/facultății se ia bursă de merit/performanță pe baza mediei mari alocate în urma învățării. La master, doctorat se procedează la fel cu bursele respective, tot pe criteriul...? (mai mult)
Conform unei statistici, România se afla pe locul 3 la bullying in scoli, mai ales în școlile gimnaziale. Care ar putea sa fie motivele? Violența domestica din țara noastră sau alcoolismul? Sau...? (mai mult)
Bună, TPU! O să intru direct in subiect. Simt că nu mai pot. La școală primim tone de teme, teste si proiecte. Parcă niciun profesor ne ne înțelege, toți ne dau teme de parcă numa materia...? (mai mult)
Salut, am văzut ca a aparut si la noi tunun de rulat marlboro gold, la incarcat cineva cum este?
Salut, are cineva coduri de la pachete de țigări în special Pall Mall 3 coduri mai am nevoie va rog frumos
Salut, pot purta niste sosete care ma strang putin? Nu cred ca-s pe marimea mea, probabil 39-42, eu port 44
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!