Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 9 Februarie 2025 sunt:
Salut, pot purta niste sosete care ma strang putin? Nu cred ca-s pe marimea mea, probabil 39-42, eu port 44
Bună ziua, am 19 ani și iubita mea face 18 ani peste 2 luni, ea vrea să se mute la mine dar părinți eii nu sunt de acord, doresc să știu dacă nu sunt părinți de acord eu ca major o să pățesc...? (mai mult)
Bună, TPU, vreau sa merg cu o prietena la un film care este N15 (nerecomandat copiilor sub 15 ani), am voie sa întru? Sau trebuie NEAPARAT sa am peste 15 ani?, Pentru ca scrie "nerecomandat", nu...? (mai mult)
Mi- am pierdut căștile Bluetooth.Stiu că le am stinse pentru că nu le- am mai folosit și nu mai știu unde le- am pus.Le- am căutat în toată casa și nu le găsesc. Exista vreo aplicație pentru...? (mai mult)
Bună! Vreau să vă zic ce mi s- a întamplat la liceu la mine să îmi ziceți şi părerea voastră.De la începul anului o colegă tot făcea mişto de mine pe afară(sunt boboacă) şi eu nu am băgat-...? (mai mult)
Cu ce sa ma dau la penis ca aseara mi-am luat parul cu o lama si mă mănâncă rau si mi-au aparut ceva puncte rosii? Cred ca m-am iritat, ma mananca rau.
Am 12 și 170. As vrea sa am între 182-187, nu vreau mai înalt sau mai scund.
Cum pot sa nu mai fiu asa sensibila? Plang mereu cand cineva ma jigneste sau tipa la mine sau daca ma cert cu cineva si am nervi..As vrea sa fiu mai indiferenta cu lumea si sa nu mai fiu copilaroasa si...? (mai mult)
Bună, poate cineva să-mi spună niște provocari cu alcool pentru un job de ziua unei prietene, adică am nevoie de 5 provocari legate de alcool sa in căsuță
Se poate scadea nota la purtare pentru niste capace?
Buna ziua. TPU! Am si eu problema de relatie si nu stiu cum o pot gestiona. Cu trecerea timpului, am reusit sa- i indepartez prietenele iubitei mele, fara vreo intentie, doar prin faptul meu de a fi,...? (mai mult)
Salut, un sfat se poate? Deci..am plecat cu niste prietene sa mancam. Totul bine si frumos si s- a intalnit o colega cu fostul ei si s- a certat intre ei etc..eu cu cealalta colega cea mai buna am stat...? (mai mult)
Bună, dacă luna trecuta mi-a venit menstruatia pe data de 21 septembrie luna asta pe ce data ar trebui să îmi vina?
Stiti acel moment cand va doare sufletul ca sunteti dezamăgit de o persoana de la care nu v- ati fi asteptat? Mi- a promis ca mereu va fi langa mine si acum nici nu se mai uita la mine cand ne intalnim...? (mai mult)
Mi-am pierdut geanta in care aveam bani si chestii importante, imi e frica sa ii spun mamei, am cautat geanta o ora dar cred ca a luat-o cineva. Ce pot sa fac?
Cum pot să îți convingi părinții sau dai de A1? În urmă cu ceva timp fratele meu a avut un accident de motor și de atunci mama nu mai vrea să audă de așa ceva dar totuși eu îmi doresc foarte...? (mai mult)
Buna. Astazi am iesit afara cu o prietena, iar apoi am stat pe banca cu, , grupul ei de prieteni"(practic e gasca de pri a unui pri de ai ei si dupa a venit si ea in acea gasca) si nu prea m- au bagat...? (mai mult)
TPU, câte nuci trebuie să mănânc pe zi, pentru ca memoria mea să se îmbunătățească? Este o intrebare importantă și vreau răspunsuri serioase ( Am citit că nucile sunt bune pentru stimularea...? (mai mult)
Buna.Eu am ca tema de facut un reportaj, insa nu stiu ce ar trebui sa conțina, iar doamna nu ne- a explicat nimic.Stiu ca pe acest site nu se fac teme, insa va rog doar sa imi explucati ce ar trebui...? (mai mult)
Salut...as vrea un sfat si vreau sa inchei asta! Am tot vb cu un coleg etc, iar el mi- a aratat o schema de joud adica m- a luat pe sus si eram cu picioarele sus si capu jos, iar o colega a inceput ...? (mai mult)
Salut tpu.Stie careva locatii abandonate în Gorj?
Salut... De ceva timp ma gandesc la chestia asta si nu stiu cum sa scap de ea: M- am jucat cu un coleg, mi- a aratat o schema de judo si m- a ridicat sus gen si de atunci tot am o stare proasta fiindca...? (mai mult)
Cum sa nu mai par băiatul ala liniștit, tăcut și cuminte din clasă? Pt ca nu sunt deloc asa în realitate.
Salut, eu parca am rămas blocat cu aceleași cuvinte în vocabular. Am multi prieteni, sunt social dar fetele sunt mult mai antrenate în chestia aceasta și aș dori sa le dau și eu o replică și...? (mai mult)
Salut...as vrea un sfat De ce va timp ma simt singur si simt nevoia sa ma asculte si pe mine cineva, nu simt nevoia sa imi fac relatie fiindca in ziua de azi nu se mai prea gaseste fata perfecta sau ...? (mai mult)
Bună! Am vârsta de 16 ani, și după cum cred că deja știți, mă fam confrunt cu un fel de bullying! De ce zic un fel, pentru că nu sunt sigur dacă sau nu e bullying. Povestea nu e chiar așa...? (mai mult)
Cum poți sa îți dai seama ca contul tău ig a fost spart anterior?
Ce materii se fac la filologie? Câte ore de mate, fizica, chimie si informatica se fac per sapt?
La ce facultate sau specializare poti merge mai departe dupa liceu, daca esti pasionat/a de geografie?
Bună! La care licee din București mai sunt locuri libere? :) (Am un băiat care este în clasa a 12-a și vrea să își ia transferul, este la filologie)
Mi am cumparat vinars dar nu stiu ce e totusi, e tot coniac si asta adica sau?
Buna. Ce sfaturi aveti pentru persoanele acelea care nu prea stiu cum sa se integreze in colectiv, nu stiu efectiv ce sa spuna, sa nu scoate aberati sau sa vb mult si prost, efectiv sa poata mentina...? (mai mult)
Cine credeți că va câștiga de la UFC fight in seara asta? Urmărește cineva? Cineva priceput daca mi-ar putea spune și mie cine va câștiga
Salut. despre ce pot sa mai vorbesc cu o fata pentru ca am epuizat toate subiectele de discuție
Buna! Ce trebuie sa am sau sa fac pentru a ma transfera la alt liceu fiind cls a IX a?
Buna ziua, in trecut mi am luxat piciorul de câteva ori, însă după câteva timp dintr o data de ieri mă doare f tare piciorul Intr o parte. Ce pot face?
Bună,mi-am dat piercing în limbă acum 4 zile..am voie să mănânc caramele?????
Mi-a iesit un cos care ma ustura langa buza, este asa alb si mic, pe voi va mai ustura asa unele cosuri, chiar daca s mici?:))
Am primit de la prietenul meu pe Telegram un filmuleț iar jos apare scris ..clip video de la ???? L- am întrebat de la cine e și a zis că de pe un grup și mi l- am trimis mie Sunt geloasa ???? ...? (mai mult)
Hei TPU! In curând implinesc 18 ani si ma simt foarte trista. De fiecare data cand ma gandesc plang, nu- mi doresc să cresc si nu stiu cum sa imi impun ideea faptului ca firesc. De fiecare data cand...? (mai mult)
Nu imi reuseste nimic in viata. Nu sunt in stare de nimic, ma fac de ras la tot ce fac si lumea ma critica. Am ajuns sa am probleme din cauza asta, o stare de depresie si anxietate sociala. La mate si ...? (mai mult)
Mie îmi place de o fată care e în clasă cu mine azi când am mers cu această fată acasă (eu îi spusesem de mai de mult timp că îmi place de ea, cam de vreo două săptămâni) ea s- a întâlnit...? (mai mult)
Am o pereche de adidași care au început să mi se dezlipească în partea laterală,i am dus la patofar vinerea trecută și încă nu m au sunat să merg după ei, e ok să dureze asa de mult?
Hei. De curand incerc sa fac schimbari in viata mea. Este ciudat daca preiau anumite gesturi, idei, replici de la anumite persoane si imi schimb stilul vestimentar si aproape tot, sa fiu mai diferita...? (mai mult)
Intrebare pentru fete: ai vrea sa mori tanara din dragoste sau batrana cu nepoti?
Nu mai am par pe picioare acolo fix sub testicule si tot se irita cand merg, as putea face ceva ca sa nu se mai intample asta sau nu mai am cum? De cativa ani am problema asta... Ca mi se pare ca am ...? (mai mult)
Buna am 15 anisi 10 luni și 174, dacă încep sa merg din când in când la înot o sa mai cresc pana la 180. Tata are 178.
Bună, am 17 ani, împlinesc 18 ani pe 9 mai 2024, am avut o relație cu un baiat din care am rămas însărcinată, în ianuarie as vrea sa ma mut singura. Intreaba mea este se poate sa ma mut fără...? (mai mult)
Îmi pun piercing in limba.Din Bioplast este bun? Fiindca când am avut din oțel inoxidabil am făcut alergie.
E adevarat ca nu e ok sa mananci carne impreuna cu cartofi sau paste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului