Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 9 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU! De cateva zile mereu visez că sunt împreună cu o fata pe care n am văzut o în viața mea.De fiecare dată când o visez ceva urat trebuie sa se întâmple la final(sa o omoare cineva în...? (mai mult)
Sunt elev la eco și vreau să mă transfer la mate info... Când aș putea face acest lucru și cât de grele ar fi probele de diferențiere?
Deja nu mai suport cate mi se intâmplā sincer. Azi am stat afara cu o colega si un coleg si tot am vb, el ne- a povestit cum l- a batut pe unu si etc.iar el de acolo o zis din ce imi aduc aminte sa...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si aveam un cioc destul de mare si crescut si am decis sa l iau azi, regret in cat timp creste la loc? xD
Voi ce prostii/nebunii ati facut in generala/liceu? >: laughing sau ce replici ati dat unor profesori. orice vi se pare amuzant >: funda!
O carte pentru un adolescent de 16 ani?
Salut! Spuneți mi și mie o sală de forță în Craiova, mai de buget. mulțumesc!
Salut...as vrea un sfat Deja nu mai suport cate mi se intâmplā sincer. Azi am stat afara cu o colega si un coleg si tot am vb, el ne- a povestit cum l- a batut pe unu si etc.iar el de acolo o zis din...? (mai mult)
Buna, cine vrea sa facem foculetee? Vreau sa fie serios...sa se tina de ele, snap ul meu : floareedy2006,
In contul ig observ conectări necunoscute. Mi am schimbat parola de prima data când le am observat dar ele nu au dispărut. Ce pot sa fac?
Buna deci mie foarte foarte rușine, azi la școală în pauza am ieșit și am avut o criza de ras cu o colega și am făcut pe mine nu mult dar totuși și ei cred că ea știa și m- a întrebat dacă...? (mai mult)
Hey TPU, am nevoie urgent de un sfat, ce fel de pastile pentru memorie trebuie să iau, pentru a îmi îmbunătăți memoria? trebuie să consult un medic? dați- mi niște pastile pentru memorie ( ...? (mai mult)
Bună ziua TPU cred ca am o problema, îmi este frica sa vorbesc deschis în public și ma bâlbâi 70% din cazuri când ma grăbesc ce a- și putea face sa fiu mai vorbăreț cum se spune va rog frumos...? (mai mult)
Buna, TPU:) am si eu o nelamurire in relatia cu iubitul meu. suntem impreuna de aproape 1 an, acum recent am inceput o relatie la distanță:( dar asta nu are asa multa importanta. ce vreau sa...? (mai mult)
Astazi in pauza mare am pus o petarda (picolo) in sticla cu apa. In momentul acela a intrat o profesoara in clasa si a vazut sticla puscand. I- a transmis dirigintelui meu. Am sa ajung in comisia de disciplina?...? (mai mult)
Bună! Am 21 de ani, 1.58 si 44- 45 kg, sunt cam slaba și nu imi place cum arat, vreau câteva kg în plus. Vreau sa știu ce pastile/suplimente alimentare ajuta foarte mult sa imi dea o pofta mare...? (mai mult)
Deci...as vrea un sfat Ieri am stat cu 2 colege afara de am vb si o venit unu care nu il suportam, tot vb radeam intre noi, si o intrebat el daca sunt impreuna cu colega care statea langa mine si noi...? (mai mult)
Buna.As dori va rog niste argumente de ce este invătatura importantă in viața unui adolescent
Am inceput sa ies seara la o terasa si iubitul meu m- a lasat din cauza ca ies si asta mi- a spus ca il deranjeaza cand s- a despartit de mine si acum fix a doua zi dupa ce s- a despartit de mine iese ...? (mai mult)
Buna TPU! Stie cineva care era numele unui desen prin 2007- 2008, in orice caz, inainte de 2010. Nu mai imi amintesc bine pe ce canal aparea, dar tind sa cred ca era pe Minimax. Imi amintesc...? (mai mult)
Salut! Ce as putea face să mă placa un băiat sau sa ii fiu pe plac unuia? Dau funda :)
Salut,am auzit prin clasa că mă place un coleg, dar nu știu ce a văzut la mine... ori face mișto sau e pe bune.
Buna ziua, Sunt o adolescenta care vrea sa se înscrie la facultatea de drept, dar la sfârșitul anului, pe perioada admiterii și când voi aplica o sa am doar 17 ani, pot aplica și da admiterea...? (mai mult)
Salut, sunt in clasa a 10 la profil tehnic și aș vrea să mă mut la liceul economic nu contează neapărat profilul. Cand se dau diferentele și dacă mai apuc sa le dau între module?
Dacă e cineva la liceul Bălcescu din Cluj pe filologie dar nu neapărat îmi spuneți cum e, cum sunt profesorii colegii școală etc. Sunt a8- a și ma gândeam sa ma duc acolo dacă voi avea medie...? (mai mult)
Salut...as vrea un sfat. Azi am stat cu colegele mele afara si mna a fost ala ce m- a facut atunci bulangiu si am vb, a fost ok, am ras..si tot o vb si o zis el ca ii al tau, adica ca sunt impreuna...? (mai mult)
Se poate pune nota 1 daca te asculta si n-ai invatat? Eu stiam ca la copiat pune 1
Bunaaa, vreau și eu niste citate d- alea pentru băieți că eu sunt fata, pentru notițele alea de la Instagram, dar vreau să facă referire de ieșit afară pentru sex, dar mai subtil așa sa nu...? (mai mult)
Ciaooo.Am o intrebare.Nu e legata de teme sau ceva doar ca in ultima vreme am incercat sa citesc si eu cateva texte si povesti in limba romana( eu stau si am facut toata scoala in Germania).Am observat...? (mai mult)
Buna TPU! Azi am luat 7 la sport deoarece nu am alergat destul de repede dar trebuie sa inteleaga si profu ca nu pot mai mult.Eu am doar 10 si un 9 pana acum si 7 o sa imi strice media.Nici nu stiu ce ...? (mai mult)
INTREBARE URGENTA! Pe 20 octombrie am balul bobocilor si va trebui sa dansez cu o fata, bineinteles. Intrebarea mea este ce pot sa discut cu acea fata in timp ce dansez sa nu par timid sau mut?
Bună. Am avut o relație de 4 ani cu o fata. După 4 ani am hotărât ca vreau sa ne mutam impreuna și sa facem și nunta. Auzind toate aceste planuri nu a fost de acord cu ele. Am plecat! Au trecut ...? (mai mult)
Am o anxietate groaznica, dar mai ales la liceu. Sunt clasa a 10 a si am început anul extrem de prost. Am o frica imensa de teste si oricât as invata acasă, la teste ma blochez si nu mai știu ce...? (mai mult)
Bună ziua, TPU! Am nevoie și eu de niște sfaturi, sunt epuizat de idei. Iubita mea nu mai are cele două prietene si plânge aproape zilnic ca este izolata și nu are cu cine comunica, ba chiar ...? (mai mult)
Buna! Am 15 ani și 10 luni și am 174 cm. Îmi doresc foarte mult sa cresc pana la 180 cm. Mama are 160 iar tata 179. Eu fizic seman foarte mult cu tata. Am șanse sa cresc pana la 180 având in vedere...? (mai mult)
Salut! Cei care au lucrat ca și ospătari într-un restaurant, va rog sa-mi dați niște sfaturi, sunt la început, mulțumesc!
Salut...as vrea un sfat. De ceva timp ma simt asa prea retras si singur mai ales daca sunt intre mai multe persoane ma ia anxietate fara motiv sau cand avem ceva sedinta intre noi colegii sunt foarte...? (mai mult)
Buna! Am un prieten baiat si de un timp ma ignora. Are doua prietene noi si mai nou nu ma mai baga in seama. De ce credeti ca se intampla asta?
Salut TPU. In general sunt o persoana care ma anlizez foarte mult, vorbesc cu o persoana sau cineva se uita la mine in loc sa fiu atenta la conversatia etc pur si simplu incep sa ma gandesc mult si sa...? (mai mult)
O fata sa ma invete matematica sa iau bacu este? Prefer o fata ca as asculta mai bine!
Cum sa nu mai fiu timida? Asa am fost mereu, iar la ore mi se schimba radical vocea, ma pitigai si imi este frica de profesori, mai si tremur toata cand ies la tabla sau cand sunt ascultata. Mi s- a bagat...? (mai mult)
Bună ziua.As vrea sa pun o întrebare că tot de ceva timp o am in minte... Dacă nu trec examenul din clasa 8 nu pot sa intru in clasa 9? Trec anul viitor în a 8 dar totuși profesorii ne spun că examenul...? (mai mult)
"De ce nu pot să rad? Gen, nu pot să rad la glume și când sunt cu prietenii, mă forțez să rad la glume, doar suflu aer, înainte (5 ani în urmă) Puteam să rad, dar acum nu știu de ce nu...? (mai mult)
Eu sunt foarte praf la fotbal la liceu. De fiecare data cand eu vreau sa joc fotbal cu baietii pe terenul scolii ma simt foarte agitat, ba ca primesc mingea in cap, ba ca nu atac destul de bine incat...? (mai mult)
Bună, TPU! Am şi eu nevoie de ajutor... Sunt in clasa a 7- a. Sunt o eleva model, cu 10 pe linie la orice. Învăţ mereu, particip la concursuri si olimpiade. Săptămâna trecută am avut ...? (mai mult)
Salut! Este dovedit medical ca sperma ingerata pe gura se comporta ca inghitirea sangelui?
Eram in pauza si am luat-o pe iubita mea in brate, ne-a vazut directoarea si ne-a intrebat daca nu avem alta treaba. E ceva gresit in a te lua in brate cu cineva in timpul pauzei in curtea scolii?
Bună, TPU! Am și eu nevoie de ajutor... Sunt in clasa a 7- a. Sunt o eleva model, cu 10 pe linie la orice. Învăț mereu, particip la concursuri si olimpiade. Săptămâna trecută am avut o zi...? (mai mult)
Salut, as dori sa ma transfer la un alt liceu, in ce perioada se poate face si notele din liceul anterior se vor trece la cel nou? Dar la profesionala? Am auzit ca acolo va trebui sa incepi de la clasa...? (mai mult)
Cum arata un acord parental pentru un tatuaj la 16 ani model
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?