Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 9 Februarie 2025 sunt:
Cum arata un acord parental pentru un tatuaj la 16 ani model
Hello TPU, am si eu o mica nelamurire, si vreau sa aud si eu opinia voastra sincera. Eu si iubitul meu avem 18 ani, suntem impreuna de un an si cateva luni, dar ce ma deranjeaza este "bff"- ul lui...? (mai mult)
Salut! Am anxietate și am spart azi o ascuțitoare să- i iau lama. M- am tăiat pe toată mâna, pentru prima oară. Mă doare, dar se simte foarte bine. Vreau sa continui. Sunt destul de tristă cu...? (mai mult)
Se inchide file list de la anul din ianuarie, pe ce tra cker as putea sa intru dupa aia? Ceva recomandare?
Am 16 ani aproape 17 ani si sunt in centru de plasament si am rămas gravidă. Pot sa ma mut la prietenul meu? Ce trebuie sa fac? Imi vor da voie sa ma mut la el? Suntem impreuna de 10 luni si am fost ...? (mai mult)
Ce salarii mai au astia la zara? ca asistent vanzari
E adevarat ca cu o apa care nu e buna de baut nu e ok nici sa speli?
Salut...as vrea un sfat De aproape un an sau cateva luni nu mai stiu, fumez si as vrea sa le spun la ai mei ca si ei fumeaza doar ca ma tem ca ma va certa si nu voi mai primi banii, peste o luna fac...? (mai mult)
M a sunat azi cineva si a spus ca e de la Vodafone si ca mi- a expirat contractul si daca vreau sa il reinnoiesc iar eu am spus ca nu pentru ca nu sunt interesat, am spus asa pentru ca na, stiti ca sunt...? (mai mult)
Ieri mi-am facut un tatuaj atunci când face coaja ce se întâmplat dacă o rup?
De ce unii parinti isi streseaza atat de tare copiii in legatura cu invatatul, și îi amenintă in toate felurile? Pană la urma daca vrea sa invete sau nu, e problema copilului. Sau mai rau, stresează...? (mai mult)
Bună, am nevoie de un sfat dacă se poate, chiar de acest mesaj va fi unul mai lung, sper ca cineva sa vrea sa îmi citească mesajul și sa îmi răspundă. Eu sunt fata, am 18 ani, par de 15, și...? (mai mult)
Cum pot sa fac urmăritori pe ig repede?
Salut! Am o problemă! Nu ma înțeleg cu tata deloc, nu prea ma suportă, ma cert cu el mereu, acum câteva zile s- a certat și cu mama și am decis sa plecam la bunica mea. Am ajuns acolo și am ...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt in Strainatate la liceu, urmeaza sa dau "bacalaureatul", dar aici, in Germania, se da la 16/17 ani. Adica in clasa a 10a. Eu vreau sa vin in Romania la facultate. Se poate? Este posibil...? (mai mult)
Bună, oare ce difeŕente trebuie sa dau dacă m-am murat pe producție media de pe științe ale naturii?
Dacă un băiat aghite sperma la altul băiat ce se întâmplă
Buna.Iubitul meu spune ca, daca as locui cu el si mi as petrece timpul mai mult alaturi de el nu ar mai cere atentie la alte fete sau sa se poarte mai asa cu fetele, in trecut a gresit o data.Ce inseamna...? (mai mult)
Există și partea a 2 la filmul ultimul maestru al aerului
Bună TPU! Am o nelămurire, care sunt pașii poliției pentru a găsi un copil fugit de acasă? Se caută peste tot sau doar unde copilul obișnuia să stea și unde părinții bănuiesc că stă?(să...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca sa nu te mai uiti in gol?
Hello! Am facut o rata pentru un telefon la tbi bank, are ceva daca mai intarzii cu platirea ratei cateva zile?
Bună tuturor! Am scris o poezie și aș vrea să obțin cât mai multe păreri sincere, fie ele pozitive sau negative. PICTAȚI ÎN CERNEALĂ Cum putem privi atat de mulți fluturi...? (mai mult)
Cateva lucruri care te ajuta sa cresti in inaltime la 18 ani? Suplimente, pastile, antrenamente etc.
Buna! Am 18 ani si am ramas insarcinata, fara sa stiu sau sa imi dau seama... cand i- am spus iubitului meu s- a despartit de mine. As vrea sa fac avort dar nu am niciun ban. Sunt disperata! Ce as putea...? (mai mult)
Nu pot sa descarc aplicatia Vodafone pe tv, deci intru acolo unde sunt aplicatiile de tv adica LG content store ca am tv LG si scriu Vodafone tv dar nu gaseste, ca mi- a spus cineva ca cica am tv mai...? (mai mult)
Buna tuturor! De mult timp imi place de un baiat cu care nu am avut vreodata o conversație, doar i- am cerut mici favoruri, de genul împrumutat de șervețele sau alte chestii mici. Ideea este urmatoarea:...? (mai mult)
Am 18 ani și iubita mea are 15 ani, e legal?
Salutare TPU, am o întrebare, mai mult pentru fetele de aici, sunt clasa a 9 a la liceu și am cunoscut un băiat la liceu, îmi place de el și cred ca și el ma place puțin pentru ca de fiecare...? (mai mult)
Buna.îmi place de un băiat. țin să menționez că nu am vorbit absolut deloc adică noi ne înțelegem din priviri. mă uitam la tabla iar când am vrut să mă uit la el, el se uita deja la mine ...? (mai mult)
Buna, de ce când fac contact vizual cu băiatul care îl plac foarte mult începe să mi bata inima foarte tare?
Eu nu am apa prea buna la robinet, atunci nu e ok nici ca sa fac gheata cu apa aia? Sau asta e ok?
Hei, mi-am luat iPhone 12 pro MAX, păreri despre el, merita?
Daca am septum îmi pot face radiografie la stomatologie? Și cum îmi pot șterge nasul calumea cu septum?
De ce nu mă pot conecta cu emailul meu
Salut TPU. Mai am timp sa învăț la matematica, sunt clasa 12a la mate info din păcate, nu mi- a plăcut niciodată sa invat și nici nu am făcut- o și anul asta m- am trezit ca am bacul și la...? (mai mult)
Dacă am sub 18 ani pot sa-mi fac cont revolut? Nu ma refer la revolut
Buna, am o problema, menstruatia mea mi- a venit pe 29 septembrie si m- a tinut pana pe 5 octombrie, pe 7 seara spre 8 am avut contact sexual cu iubitul meu iar prima data a fost neprotejat si cred ...? (mai mult)
Bună! Mă întrebam dacă un adoleșcent fuge de acasă și ia trenul(să zicem că drumul cu trenul durează 5 ore)iar părinții în acel timp v- or raporta copilul la poliție că a fugit de acasă.Sunt...? (mai mult)
Buna! As vrea sa imi fac majoratul însă nu imi doresc o petrecere mare cu multă muzica, dj, dans și alte cele As vrea sa fie ceva restrâns, însă n- am absolut nicio idee de ce as putea face ...? (mai mult)
Daca porti ochelari de vedere dar ai matreata, ce trebuie sa faci ca sa nu iti faci mereu ochelarii cu matreata? Ca doar nu cred ca cat timp ai matreata ti se vor face mereu lentilele cu matreata si ca...? (mai mult)
Buna am 14 ani sunt in a 8 a și aș vrea să dau la Liceul militar din Câmpulung Moldovenesc,ce părere aveți, merita?
E adevarat ca atunci cand citesti trebuie sa o faci fara ochelari sau cu ochelarii cei mai slabi? Ca sa nu se forteze si acomodeze ochiul
Hei! Ce părere aveți de o relație dintre un băiat și o fată în care prietenii băiatului îi tot spun ca iubita lor e urata și ca merita ceva mai bun sau ca avea pretenții de la el, fata ar trebui...? (mai mult)
Mai are rost sa invat acum? Nu am învățat niciodată, nu mi- a plăcut și anul asta m- am trezit în cls a 12 și am bacul și sunt paralel total cu liceul. La Romana si Bio as putea învăța ca...? (mai mult)
De ce imi spune la tv asta? Deci e vorba cand sunt de pe receiverul de la Vodafone si spune asa: "Insuficiente resurse disponibile pentru a prezenta canalul". Deci asa scrie la fiecare program de la...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva toate liceele economice din Iași, ce profil au, ce materii se fac in special și cu ce medii se intra va rog?
Am un prieten, in trecut ne- am ajutat reciproc, eu nu mai vreau sa ies cu el ca prefer singuratatea, dar efectiv nu mai scap de el, suna de multe ori si a inceput sa vorbeasca numai de apocalipse,...? (mai mult)
Buna, am nevoie urgentă de ajutor. Colegii mei de clasa imi dau bulling si ma huiduie când trebuie sa prezint un proiect sau sunt scoasă la tabla si unii chiar ma înjură si bat. Cum mi- as putea...? (mai mult)
Merg mereu acasă cu o colegă pentru că stăm aproape și ne intersectăm, ideea este că colega asta e super enervantă, minte și nu are pic de respect pentru nimic și nimeni. Azi vorbeam cu ea și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!