Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 9 Februarie 2025 sunt:
Merg mereu acasă cu o colegă pentru că stăm aproape și ne intersectăm, ideea este că colega asta e super enervantă, minte și nu are pic de respect pentru nimic și nimeni. Azi vorbeam cu ea și...? (mai mult)
Buna TPU, mi- am pus azi pierce in limba si vreau sa va intreb daca ati fumat dupa ce v ati facut un astfel de pierce.Sau dupa cat timp ati fumat? Sau daca ati fumat, ce s- a intamplat? Sau daca fumez...? (mai mult)
Îmi puteți spune niște hobby-uri pe care le pot face fără efort? Sunt bolnav și nu pot face efort, maxim să mă plimb, și aș vrea ceva productiv care să-mi ocupe timpul.
Bună ziua grup, am și eu o problema legata de Facebook, as avea mare nevoie de un sfat, ajutor, tot încerc sa ma conectez dar îmi scrie deschide aplicația de autentificare, dar eu nu pot intra...? (mai mult)
Salut TPU! Este normal ca la 17 ani sa imi placa Fulger Mcqueen si masinutele Cars? Toti spun ca sunt prea mare pentru asa ceva, dar imi plac foarte mult. Va rog sa nu radeti.
Salut, am 13 ani și as vrea sa port ochelari de vedere, nu spuneți acum ca îmi pot cumpara unii fără dioptrii, vreau doar sa știu cum sa îmi cresc dioptriile va rog.
Ce înseamnă,, Bbb"?
De ce multa lume ma ocoleste? Multa lumea parca are pica pe mine sau le ar fi jena sa vorbeasca sau sa fie prieteni cu mine, pana si sa ma salute. Stiu ca e normal ca nu toate lumea poate sa te placa ...? (mai mult)
Pai am inceput sa vorbesc cu un băiat de 2 luni jumate de pe 27 iulie... in timpul asta au fost foarte multe certuri, foarte multe și eu am venit cu ideea ca intr- o zi ca prietena mea sa- i dea mesaj...? (mai mult)
Salut TPU, am o poveste lungă, eu am cunoscut o fată, am fost ceva timp împreună, am dat tot pentru relația asta. Mă duceam dimineața o duceam la liceu, mă întorceam o luăm, dacă aveam...? (mai mult)
Am prieteni falsi si nu imi pot face o prietena. Ce as putea sa fac sa-mi imbunatatesc situatia? Am aproape 17 ani
De ce inainte sa merg la sala am nervi, iar cand plec de acolo sunt asa calma fara griji, fara stres.
Aseară am visat persona de care imi place dar nu m-am gândit la ea. Asta însemna ca se gândește la mine?
Puteți spune un nume pentru YouTube, precum Snik de la Lucian cam așa, asta exemplu. Mă numesc Andrian Cociu.
Azi in autobuz mi-a cerut o fata insta ul,evident ca i l-am dat, dar ce sa fac acum să îi fau mesaj?
Am doișpe ani și port sutien cu push up, o să-mi afecteze creșterea sanilor?
Poti sa te faci atat de imun incat sa poti umbla in tricou chiar si acum cand e asa frig? Ca mi- ar placea sincer sa umblu si eu in tricou mai mereu in orice anotimp, unii oameni o fac si se pare ca nu...? (mai mult)
Port sutien cu push-up de la 12 ani imi poate afecta creșterea sânilor? (îl port 7 ore zilnic)
Buna dimineața! Folosiți măști de dormit? Cum este? Mă deranjează foarte tare lumina și mă trezește, alta soluție nu îmi vine in minte... Am o ușă cu geam in partea de sus
Bună seara TPU! Vreau sa mă transfer de la o clasă la alta, menționez faptul ca este același liceu, același profil. Vreau să știu când pot sa depun cererea. Din cate am auzit eu, se poate si...? (mai mult)
Salut! Sunt in clasa a opta. Pana acum am avut medii de 10 in toti anii si vreau sa stiu daca am sanse sa intru la Tudor Vianu in Bucuresti. Pe langa asta, puteti sa imi ziceti si mie pareri despre...? (mai mult)
Am multe monede vechi si unele sunt chiar valorase, dar tin minte ca era un site unde erau poze cu ele si iti zicea cat valoreaza moneda respectiva fiind veche...dar nu mai stiu cum se chema.
Am o problema, sunt clasa a 11- a și abia m- am transferat și prb e ca nu sunt băgat de nimeni în seamă. Încerc să vorbesc cu cineva și persoana aceea încearcă sa plece de lângă mine lângă...? (mai mult)
Bună, acum câteva zile am observat că el nu mai este într- o relație, era de aproape 4 ani... oare mai sunt șanse să se întoarcă la mine? Păreri? S- au mai despărțit si anul trecut și după...? (mai mult)
Salut...un sfat. De ceva vreme tot ce se intampla la scoala cand ajung acasa tot ma gandesc la ele si gandurile nu imi mai dau pace... Un sfat?
Salut, vreau un sfat. M- am certat cu cea mai buna colega pentru o nimic toata, noi doi suntem sefii clasei iar ea e doar sa ma ajute, iar eu sunt seful, iar ea tot pretinde ca ea e sefa etc.Azi am...? (mai mult)
Am înțeles frate că v- ati saturat de adolescentii din ziua de azi, care se îmbraca nu stiu cum la scoala, dar mai exact, de ce vreti musai să se adauge înapoi obligatoriu uniforma ca pe timpul...? (mai mult)
Salut, ce credeți că ar trebui sa fac? I- am trimis un Tik Tok iubitului in care scria " Mă iubești? A, da? Pune mă la story" și el a început să zică că nu poate și că nu e pregătit, că ...? (mai mult)
Va salut, am o întrebare legata de facultate? Ce se întâmplă dacă nu îmi fac tema la laborator? Am înțeles ca se dau note, acestea au vreo valoare sau doar notele de la bursa contează la...? (mai mult)
De ce colegii mei sunt asa bârfitori si nasoli? Gen o venit o colega noua la noi, ea insa cateva zile a lipsit ca era bolnava (asa am auzit de la cineva de la alta clasa, că ea nu a zis nimic nouă)...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare dacă m- am încadrat sa iau bursa și deja am depus dosarul la liceul care sunt și ma transfer acum între module la alt liceu voi lua bursa pe cele doua luni pe 15...? (mai mult)
Deci daca eu de ceva ani imi tot stric incaltamintea pentru ca nu calc cum trebuie, atunci deocamdata nu pot face decat sa cumpar incaltaminte ortopedica pana una alta, nu? Ca na, ma gandesc ca incaltamintea...? (mai mult)
Vi se pare normal ca un elev sa faca sportul afară, dimineața, la 5 grade? Sau profesorilor de sport nu le pasă de sănătatea elevilor lor?
E ok daca tii un tv smart langa un calorifer atunci cand e in functiune caloriferul?
Buna,eu sunt in clasa 12 si sunt obligat sa fiu prezent la banchet?
Salut, o tunsoare pentru fața in formă de diamant și păr drept?
Salut...credeți că este urat sa ai nasul puțin puțin mai mare și are o forma cam ciudată? Eu mi- as prinde parul in diferite moduri dar tot îmi vine in minte că se vede urat nasul ...nu cred că...? (mai mult)
Buna! Sufar de antisocial nivel clinic si mi-ar prinde bine sa vorbesc cu cineva! Am probleme cu familia si nu prea am prieteni! Mi-ar prinde bine un prieten, va rog ajutati-ma!
Cum sa nu mai am mental breakdown- uri? Sunt foarte stresata din cauza scolii, am foarte multe teme, de invatat mult si lucrari toata ziua. Nu mai fac fata si plang in fiecare zi, mai ales din cauza matematicii...? (mai mult)
Salut...as vrea un sfat urgent. Astazi am vb cu colega mea si mna am zis ca am fost intr- un club etc...si na noi intre noi ne jucam si ne intelegem perfect si o ras si eu si ea cand o zis ca in clubul...? (mai mult)
Bună tuturor! Eu stau la cămin de aproape 6 săptămână de când a început liceul, sunt clasa a9a, liceul e cam departe de casa mea și opțiunea a fost sa stau la cămin, eu fiind de la țară,...? (mai mult)
Ce înseamnă settt pe insta?
Câte țigări pot sa fac dintr-un plic de 30 g?
Acum cateva luni am varsat apa si a atins stecherul friteuzei. Nu stiu cat a stat in apa, dar am sters- o si nu am mai folosit- o de atunci. Are rost sa incerc sa o mai bag in priza? Se poate intampla...? (mai mult)
Buna ziua, m- am mutat in Franta acum cateva zile, sunt in clasa a 10 a, astazi urmeaza sa dau un exemen posibil in romana. La romana si matematica, apoi ceva in franceza sa vada ei ce cunostinte de...? (mai mult)
Cati bani se ia acum pe aur? Ca de exemplu daca iei de 500 lei cati bani primesti daca il vinzi?
Ce credeți că vor să spună ceilalți atunci când îi zic cuiva că este câinele unui anumit profesor?
Buna. E un băiat care mereu imi da inima la story- uri dar când ne vedem in viata reala e foarte rău cu mine, imi zice să nu îl ating sau să plec acasă. Azi m- a făcut t- rex? Mentionez ca nu ...? (mai mult)
Cum petreceti timpul dupa munca?
Am o întrebare.Un minor poate călătorii singur cu trenul(am 14 ani)dăcă am copie la certificatul de naștere și carnetul de elev? Trebuie să aibă consimțământul părintelui? + ce vă întreabă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!