Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 10 Februarie 2025 sunt:
Dacă ai în catalog la o materie nota 2 cati de 10 îți trebuie ca să-l corectezi?
Buna, Ce parere aveti de Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, mai exact profilul de Traducere si Interpretare? Se compara cu Facultatea de Limbi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti?...? (mai mult)
Merită sa particip la miss boboc?
Buna. Sunt genul de persoana care nu prea vorbeste mult, pur si simplu nu prea stiu ce sa spun si cum sa ma comport. De multe ori raman prinsa in mintea mea, in gandurile mele. In general simt ca prezenta...? (mai mult)
Salut. am depus o cerere de alocatie la liceu (am implinit 18 ani si sunt la liceu) cat timp dureaza sa intre banii?
Cum ați răspunde fetelor unei abordări pe strada de la un băiat.
Contractul de colaborare intra ca vechime de muncă odată cu ieșirea la pensie?
Salutare, am o foarte mare Problema, Visez cu ochii deschisi, și asta mă afectează că nu mă pot concentra la ce am de făcut! Chiar și când am ore de condus mi s- a zis că dorm la volan! Cam care...? (mai mult)
Salutare! Cică am auzit că poți învăța engleza din filme? Daca e cu substritrat in engleza cum pot ști traducerile asta nu înțeleg!
Salut! Eu am o situație puțin mai complicata, am un laptop mai vechi, cu care am avut ceva mici probleme, nerezolvate în totalitate. Și avandu- l de 3 ani fiind folosit nu mai funcționează cum...? (mai mult)
Am 13 ani, am o inaltime de 164 si am marimea la picior 43 este normal sa am 43? Sau imi va mai creste piciorul de acum incolo?
Cât rău poate produce o singură țigară pe an?
De ce de fiecare data cand cunosc persoane noi, la început ma înteleg bine cu ele, vorbesc foarte mult, dar pe parcurs încep să mă izolez din momentul în care persoanele respective încep să ...? (mai mult)
Bună ziua, am fost intr- o relație cu cineva (3 luni) și din considerente personale am constatat că nu ne potrivim. In august am plecat în Turcia împreună și nu am contribuit cu absolut nimic....? (mai mult)
Salut... As vrea un sfat. Ieri cand am fugit spre o colega in clasa din curte am auzit ca o zis bulangiule, dar nu stiu daca o zis catre mine, cand am trecut atunci am auzit..Cand am urcat scarile erau...? (mai mult)
Buna, aseară am făcut un apel cu iubitul meu și pur simplu vorbea numai el în sensul că eu sunt timidă și nu prea intru in subiecte și nu știu, e foarte nasol și când încerc să povestesc ...? (mai mult)
Buna tuturor, ași vrea sa va întreb ceva poate ma puteți ajuta ....Sunt fata am 16 ani sunt clasa a 9 a și ieri mi s- a întâmplat ceva foarte ciudat : Eram pe holul liceului cu o colega și am vrut...? (mai mult)
Ce probe se dau la pompieri :matematica, istorie și mai ce?
Am o relatie de 5 luni si am fost 5 ani intr- o relatie cu un om pe care chiar l- am iubit, eu pe omul asta nu il mai iubesc pentru ca nu il mai caut, nu am fluturasii in burta cand ii aud numele, dar...? (mai mult)
Mi-am achizitionat recent o Tarabana si este un instrument destul de galagios. Eu stau intr-un apartament si as vrea sa stiu la ce ore as putea sa bat la tarabana fara sa am probleme cu politia.
Buna, am o nelamurire.De ce cineva iti spune ca vrea sa fiti prieteni si dupa nu mai vrea brusc? Moldovenii fac asta de obicei?
Buna.Eu am 15 ani si sunt din Suceava si vreau sa imi fac niste prietene tot cam de varsta asta.Eu stau in Suceava la liceu si vin din alata zona. Vreau sa mai cunosc fete si sa ne imprietenim.Mai ales...? (mai mult)
Salut... Ati patit cand iesiti in curtea scolii sa fumati si sa vina cate o persoana sau doua sa le dai o tigara...nu sunt zgarcit sau doamne feri Azi 5 tigari am dat pe bune frate... Cand au vzt ca...? (mai mult)
Buna, nu stiu cum sa- i spun mamei mele sa ma lase sa ma duc la un salon pentru epilat pentru ca m- am saturat sa ma epilez cu lama.Precizez faptul că mama e cam stricta si mi- e frica sa vorbesc cu ea...? (mai mult)
Buna.Eu am 15 ani si stau oarecum in Suceava. Vreau sa imi fac mai multe prietene si mai ales cele care nu prea au prieteni.S imi dea fetele care vor ig ul lor si eu sa fac un grup pe ig si sa vb si sa...? (mai mult)
Buna! Am iqos de ceva timp si acum cateva zile l- am scapat pe covor(de la o distanta relativ mica) si nu se mai aprind ledurile si nici nu se mai incarca, aveti idee daca pot face ceva in legatura cu...? (mai mult)
Dacă ai 13 ani și nu ai făcut niciodată gimnastica, mai poți face?
Mâine invata cei din liceu?
Salut...vreau un sfat. Cand am plecat din curte fugind dupa cineva o zis unu "ba bulagiule" dar nimeni nu a reactionat nicicum, iar acum cand am urcat scarile am auzit bulangiule incet...sincer nu am...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog ce conportament e asta o fata m-a refuzat, dar tot continua sa se uite dupa mine? O mai prind cand se uita, ce e asta? Noi nu mai vorbim de 1 luna
Hey, ce ar trebui sa însemne dacă un fost coleg/ fost coleg de banca te vede, se uita la tine apoi își intoarce privirea de parcă nu te- a vazut sau te vede pe strada și treci pe lângă el și...? (mai mult)
De ce nu am rabdare sa merg cu avionul? Eu nu am rabdare, nu pot sa merg mai mult de 2 ore, vreau sa stiu de ce?
Care e virusul postimg.cc? Nu e vorba de site ul asta, nu? https://postimg.cc ca mi-a trimis cineva o poza si mi-a dat site ul asta si am inteles ca este si un virus pe nume postimg.cc
Bună, am 16 ani și am înțeles ca dacă sanii mei sunt supti de un băiat o sa crească, e adevărat?
Salut, am o intrebare. Am revolut junior si doresc sa scot niste bani de la bancomat, ce ar trebui sa fac? ( tin sa mentionez ca nu am card fizic, e online, si e prima oara cand folosesc asta) dau ...? (mai mult)
Sarumana TPU, in aceasta seara am recurs din disperare la a cere sfaturi pe acest site. De anul trecut imi place de un coleg, in ciuda incercarilor mele de trece peste, chiar e un om bun (dupa umila...? (mai mult)
Salut...vreau un sfat va rog. Am vb cu niste prietene ceva si mi- a zis sa ma jur pe mama si am jurat dar am incrucisat degetele de la picioare.Credeti ca o sa pateasca mama ceva((? Eu un dobitoc oarecare. ...? (mai mult)
Deci sa spunem ca esti o persoana care nu vorbeste mai nimic dar nu pentru ca asa vrei ci pentru ca nu ai ce, nu iti vine nimic, deci nu ai despre ce sa vorbesti sau nu prea ai, si nu ai nici cine...? (mai mult)
Buna, sunt Vlad si am 13 ani.Mama mea e o invatatoare care preda copiilor din scl mea.De obicei la matematica nu am luat nota mai mica de 8, dar astazi am luat 5 deoarece m- am stresat.Cum sa tratez ...? (mai mult)
Servetelele umede seni sunt ok si ca sa stergi fundul?
Heyyyy! După gimnaziu aș vrea să iau o pauză de la școală și să stau un an pe la țară ca să- mi înțeleg propria persoană mai bine și încă nu știu la ce liceu să mă duc. Merită? Se ...? (mai mult)
Bai frate, cunosc un prieten care are 13 ani și se masturbează în fiecare zi.Vi se pare normal? Eu am încercat sa-i explic ca este prea mult în fiecare zi.
Salut...as vrea un sfat... Am fumat azi dimineata 2 tigari pe stomacul gol si mi- a fost un rau de am crezut ca mor, asta e a doua oara cand patesc asa...nu stu ce sa fac...o parere? Care credeti ca...? (mai mult)
Se întâmpla ceva dacă fumez cu gutierele?
Nu inteleg de ce sunt asa mai ciudata si diferita de restul. Pur si simplu la scoala nu am cu cine sta, sunt integrata intr- un grupulet sa ii spun asa cu cateva fete, dar parca nu ma simt parte din ...? (mai mult)
Deja cred ca cedez psihic. As vrea sa raspunda la intrebare doar cei care nu au mai raspuns, ca am observat ca cei care imi raspund mai tot timpul la intrebari deja s- au saturat de problemele mele si ...? (mai mult)
Buna prieteni, am o intrebare. Credeti in energii negative? Sa va povestesc. Am mers astazi prin cimitir ca doar pe acolo puteam iesi din liceu sa merg la magazin pentru ca sunt niste restrictii. In...? (mai mult)
Bună TPU, No fiți atenți, de ceva vreme nu am mai fost intr- o relație. Deși îmi scriu mulți băieți, pur și simplu nu mă mai simt atrasă de ei. Am stat și m- am gândit de ce, da nu am...? (mai mult)
Salutare. Anul acesta trebuie sa redactez lucrarea de licență, însă informațiile cu privire la redactare le- am uitat din primul an de facultate. În semestrul doi, am un curs cu modul în care ...? (mai mult)
Salut! Mergeam acasa si am zarit pe drum un cartus de kent, iar sub capac, era un cod si un site. Oare daca intru pe site, imi fac cont si bag coduri, casstig ceva? Si daca castig, vine la mine acasa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!