Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 10 Februarie 2025 sunt:
Buna prieteni, am o intrebare. Credeti in energii negative? Sa va povestesc. Am mers astazi prin cimitir ca doar pe acolo puteam iesi din liceu sa merg la magazin pentru ca sunt niste restrictii. In...? (mai mult)
Bună TPU, No fiți atenți, de ceva vreme nu am mai fost intr- o relație. Deși îmi scriu mulți băieți, pur și simplu nu mă mai simt atrasă de ei. Am stat și m- am gândit de ce, da nu am...? (mai mult)
Salutare. Anul acesta trebuie sa redactez lucrarea de licență, însă informațiile cu privire la redactare le- am uitat din primul an de facultate. În semestrul doi, am un curs cu modul în care ...? (mai mult)
Salut! Mergeam acasa si am zarit pe drum un cartus de kent, iar sub capac, era un cod si un site. Oare daca intru pe site, imi fac cont si bag coduri, casstig ceva? Si daca castig, vine la mine acasa?
Cum sa ma dezvolt pe plan personal? Efectiv simt ca numai pot. Cedez psihic.Stima mea de sine e la pamant.Nu stiu de ce ma simt inferioara colegelor mele de la scoala care sunt mai frumoase si mai bune...? (mai mult)
Pe ce site mă pot inspira la rețete vegane/vegetariene?
Salut. Zilele astea un coleg mi- a cerut cartela mea din telefon pe care eu ca un prost adevarat ce sunt i- am dat- o pentru ca ii trebuia cica la un joc de pe telefon si ca nu dureaza mult sa faca niste...? (mai mult)
Salut...as vrea un sfat. Iar a inceput colegul ala sa faca asa gen dupa ce face chestia asta se comporta ok, glumim si astea doar ca el cauta atentie de fiecare data cand face, de fiecare data asa il...? (mai mult)
Salut! Numele meu este Filip si sunt terminat.Nici nu mă pot exprima cum trebuie.Am 16 ani, am o sora de 10 ani si o soră de 20. Părinții mei sunt foarte, foarte toxici. Am pierdut notiunea timpului...? (mai mult)
De ce cineva (barbat) câteodată îți raspunde la mesaje iar alteori nu răspunde deloc dar îl vede?
Bună! Vreau să vă cer o părere sinceră! La 13 ani, abia făcuți vi se pare ok ca o fată să aibă cupa B la sutien? Adica ma strânge, cred ca mi- ar trebui un C.Vi se pare ok, am șanse să ...? (mai mult)
Salut! As vrea un raspuns urgent, daca se poate. Avem un coleg in clasa, care e mai retras, nu prea vorbeste cu noi si recent i- a murit mama. Maine este ziua lui si as vrea sa stiu ce am putea sa ii...? (mai mult)
TPU va rog repede, ceva scuze ca am întârziat toată ora?
Salut! Vreau să- mi fac o iubita, am niște fete prin lista de prieteni pe Instagram dar nu le cunosc și nu știu nimic despre ele, gen am fete mișto prin liceu dar îmi este frica sa nu fie luate...? (mai mult)
Vreau să îmi dați câteva sfaturi despre felul în care să mă comport la liceu. Eu sunt o fire comunicativă și vorbesc mult, însă nu vreau să atrag atenția prin asta și să nu le par enervantă...? (mai mult)
Hei! Am 15 ani și nu am avut niciodată o relație, nici măcar primul sărut! Toate fetele de la mine din clasa sunt deja in relații. Sunt si foaaaarte rușinoasa si am fobie sociala… ar trebui sa...? (mai mult)
"Uneori as vrea sa mor... oricum nu ii voi lipsi nimanui."Cum sa scap de suferinta? Fara mesaje jignitoare.
Buna! Cum credeți ca pot scapa de "fobia socială"? Sunt foarte rușinoasa, am intrat la liceu și nu am nici o prietena, stau singura in banca cu teama de a nu fi judecată dar mai ales ca nu știu...? (mai mult)
Bună! Sunt tot același băiat care a avut probleme cu cei doi băieți(în caz că nu știți întrați la mine pe profil și acolo e întrebarea). Ok, cu unul din ei am început să mă înțeleg, ...? (mai mult)
Buna tpu.Am 14 ani. De cand ma stiu sufar de o anumita fobie de public..nu stiu exact cum se numeste. Cand trebuie sa spun ceva, ma inrosesc rau la fata, inima incepe sa- mi bata tare, mainile imi transpir,...? (mai mult)
A folosit cineva costum de baie menstrual? Ma bate gandul sa imi iau pentru ca peste cateva zile plec in vacanta la hotel cu piscina si tot atunci preconizez ca imi va veni menstruatia. Chiar tine...? (mai mult)
Ce poti sa faci atunci cand nu poti scapa de crush- ul tau chiar si dupa un an? Este ceva ce nu am mai experimentat pentru ca e primul de care imi place…i- ati putea spune" first love ", doar ca vreau...? (mai mult)
Salut. Caut o culegere/carte alba pentru examenul de bacalaureat pentru matematica tehnologic care e plina de variante de bacalaureat. E alba si e cu variante de bac 2023 si nu o gasesc, o caut de...? (mai mult)
Buna TPU! Am dat astazi o artifica ( banana ) la ora 8:30 pe un camp si nu stiu daca imi iau amenda sau nu. Am 16 ani voi ce ziceti?
Buna, vreau sa ma duc la facultate de arhitectura, dar pe ce profil de liceu sa ma duc? Nu ma pot decide dintre mate- info si arhitectura. Ma descurc bine la matematica, dar nu prea la desen. Si daca...? (mai mult)
Salut..as vrea o parere. De ceva timp m- am urat de prietenia mea cu prietenele mele, adica de ex unde merg cu ele persoanele le recunosc vb cu ele, ..nu stiu simt asa un sentiment naspa.m- am gandit...? (mai mult)
Salut! Stiti daca cu trotinetele bolt, poti circula doar pe trotuar sau si pe carosabil, atunci cand nu exista pista specifica?
Buna, am 15 ani si de abia am inceput liceul.Intr- o zi la ora de fizica am luat un 4 deoarece nu am stiut sa spun lectia, cu o seara inainte am invatat- o impreuna cu mama mea ca sa ma asigur ca o stiu...? (mai mult)
Salutare! Știți aplicația Duolingo? Poți învăța toată limba? Eu nu prea știu așa engleza mai știu cuvinte dar mă interesează să învațat conversational
Salut...as vrea o parere. Azi am plecat cu mama in mall sa imi cumpere ce imi trebuie la scoala dar nu a gasit si am zis ma hai sa ii zic sa imi mai iau ceva haine, cand i- am zis s- a enervat si a zis...? (mai mult)
Daca un profesor m-a prins in afara scolii ca beam un hell, i-a zis dirigai si acum diriga vrea sa imi scada nota la purtare. Are voie?
Bună ziua, TPU. Vinerea trecută am chiulit de la bio și sunt a 6- a. P.S : ne- a prins gardianul și a zis să venim la el lunea viitoare (2 oct). Cu ce poate să mă sancționeze? P.S 2 ...? (mai mult)
Daca merg la ginecolog, părinții mei pot vedea ca nu sunt virgina?
Buna, am o întrebare, dar sa nu ma luati la misto va rog, am 16 ani si am o, , prietena" care ma ia la misto în ultimul timp si ma enerveaza la maxim, se crede mai presus decat mine dar nu are cu...? (mai mult)
Salut TPU! De o perioadă(mai exact 4 luni) nu îmi mai dau seama ce emoții am.Nu știu exact cum sa explic dar pur și simplu nu mai simt fericire, tristețe, frica nimic.Tin sa menționez ca înainte...? (mai mult)
Buna TPU! In 2 săptămâni este ziua mea de naștere și eu anul acesta m- am transferat la o nouă școală (cls8 știind doar 2 fete din clasa)și părinți miau propus sa îmi invit toți colegi dar...? (mai mult)
Mam transferat la o școală nouă (CLS 8) ziua mea este in 2 săptămâni și părinți mă sfătuiesc să- mi invit toți colegi de clasa la ziua mea dar îmi este rușine si in plus cu uni dintre ei...? (mai mult)
Ce părere aveți de Mazda 2? E fiabilă? scumpă la piese?
Este ghinion să păstrezi un inel de logodna daca nu mai ești cu respectivul? Menționez că nu dorește să își ia inelul înapoi
Cum reușesc bărbații negri să cucerească femei albe, am văzut multe cupluri de genu' și la noi în România. Cum reușesc ei asta, având în vedere ca vin din tari foarte sărace și necivilizate?...? (mai mult)
Buna TPU. Nu ma pot concentra, pur si simplu simt ca am o minte goala( pe engleza blank mind), sunt mereu obosita, epuizata oricat as dormi, atat de obosita si lipsa de vlaga incat uneori simt ca as ...? (mai mult)
Buna TPU sunt impreuna cu un baiat de cateva zile, dar el zice ca imi place de altul, un coleg de clasa de al meu si zice ca vrea sa ne despartim chiar azi a facut asta a zis ca vrea sa ne despartim ...? (mai mult)
Cum pun putin mana pe față sa ma scarpin sau ceva, cum apare cos in zona aia. Am pielea foarte sensibila sau care e problema?
Iar va bat la cap cu problemele mele de adolescent. Cum as putea manca si eu orice, fara sa mi se faca rau sau sa imi placa? Am ajuns sa am probleme reale cu mofturile mele si simt ca nu mai pot. Ma cert...? (mai mult)
Se poate ca din cauza zgarieturilor de pe lentilele ochelarilor sa nu vad chiar asa cum trebuie chiar si dupa ce ii sterg cu servetele pentru ochelari? Totusi sincer sa va spun de cand folosesc servetele...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum se intra la facultatea de inginerie mecanica si daca exista vreo medie minima de intrare? Si mai multe detalii despre aceasta facultate!?
Buna.Eu plac foarte mult un coleg din clasa. El nu m- a bagat deloc in seama, insa azi dimineata m- a sters de pe lista de urmaritori, adica el nu ma mai urmareste.Si la fel si de pe celalalt cont al ...? (mai mult)
Este greșit să fi rasist? Eu consider că nu, dar voi?
Salut! Am un prieten de 13 ani care are 1.44 înălțime și 40 la picior. Menționez că mama lui are 1.75 și 40 la picior iar tatăl are 1.98 și 48 la picior iar bunicii au 1.71 și 39 la picior și...? (mai mult)
Hey,tpu.Mama trebuie să se ducă la spital în octombrie,are pietre la rinichi,face operația cu laser din câte am înțeles.Eu îmi fac mari griji pentru ea, credeți ca asta cu laser e ușoară?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!