Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Mama e nebuna, nu stiu ce are, ma face loaza, proasta, hanticapa si tipa rau la mine. Mai nou eu tot timpul trebuie sa gatesc, spal, cumparaturi, calcat haine, absolut tot. Pentru ca zice ca sunt...? (mai mult)
Puteți să-mi spuneți ce înseamnă poveste personalizata pe Facebook, din cate am înțeles când aleg această setare doar personale pe care le aleg eu pot să vadă povestea?
Bună seara! Îmi place de un baiat foarte mult, și acum ceva timp i- am dat fallow si el a dat fallow back.Iar intr- o zi pentru ca voiam sa încep o conversație cu el am pus un story în care am întrebat...? (mai mult)
Dacă un băiat vrea să mă ajute înseamna că mă place? Eu trebuia să îi lipesc ceva pe spate colegei mele și s- a desprins și el a obs și mi- a spus dacă mă poate ajuta. Si mai mereu se baga...? (mai mult)
Sunt clasa a XII- a și deja aștept să scap de toți colegii și profesorii mei.Toți spun că anii de liceu sunt cei mai frumoși dar pentru mine au fost un chin.Unii colegi îmi dădeau și încă ...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor.Am in clasa 2 fete care se baga destul de des in seama cu iubitul meu, si prin asta ma refer ca se joaca cu parul lui si chestii de astea. El din cate am observat incearca sa...? (mai mult)
Cum poti depasi timiditatea la inceput clasei a 9- a (inceput de Liceu) sau la Liceu in general? Eu sunt de la un Liceu bun; nu am probleme financiare, sunt sănătos din punct de vedere PSIHOLOGIC,...? (mai mult)
În perioada de doliu știu că noi, bărbații nu avem voie să ne bărbierim, dar să ne facem sprâncene sau ras supbraț avem voie?
Salut, dacă sunt clasa 11 la școală profesională și voi avea 18 ani când o voi finaliza, voi putea să continui liceul la zi?
Bună! Am o întrebare... În legătură cu tabletele de la școală, acum ceva timp a venit verișoara mea mai mică pe la mine. A vrut să se uite la desene, așa că i- am dat tableta. După ce mi-...? (mai mult)
Ce fac dacă sunt stresat la cămin și îmi este dor de casă și de frați?
Îmi poate spune cineva ce înseamnă IMBS? (Îmi apare ca materie în orar și habar nu am ce înseamnă)
De ce am cosuri pe fata? Cum scap de ele? Una a explodat si prietenii imi zic mereu ca am raie
Salut! Mi- am amintit ca erau nişte cǎrți de joc precum cele de poker, dau un exemplu, acestea isi schimbau imaginea in functie de pozitia ta si lumina, cine stie cum se numesc sa stiu si eu cum ...? (mai mult)
Hei! Dacă mi-am anulat abonamentul la linkedln din contul Google Play, o sa mai fiu taxata? Țin sa menționez ca am șters contul după ce am anulat.
Am 15 ani si vreau sa ma tatuez. Este ilegal? Vreau sa stiu pentru ca ma voi duce la liceu si nu vreau sa am probleme cu protectia copilului sau ceva.
Bună, as avea și eu o întrebare, as vrea sa ma transfer de la un liceul la altul, menționez ca sunt pe profesionala, știți cumva când se depun foile pentru transfer având în vedere ca sunt...? (mai mult)
Salut, un sfat dacă se poate. Nu știu ce sa fac. Cunosc o fata care are un trecut cu fostul. Ea vb cu el în continuare, vrea sa se împace dar nici ea nu știe ce vrea, trecut sau prezent. Eu sunt...? (mai mult)
Bună, sunt împreună cu un baiat de 4 zile și mereu îmi zice sa mergem la el, voi ce ziceți sa ma duc?
Cu ce ma pot îmbrăca in prima zi de liceu? Trebuie sa port camasa si lucruri elegante? Sau pot sa merg in pantaloni scurti si un tricou simplu?
Ce părere aveți despre bărbații de 20- 30 de ani care au relații cu minore? Să fie oare iubire acolo? Am văzut muuulte cupluri pe tik tok unde sunt bărbații foarte mari comparativ cu femeile. ...? (mai mult)
10 replici de agatat
Incep sa înnebunesc de la singurătate... ce sa fac
Am și eu o întrebare, oare adolescenții cu tulburări din spectru autist să aibă șanse mai mici de a avea o relație cu o fata?
Am realizat demult ca sunt o adolescenta nebună. Când altele de vârsta mea se distrează, merg în club, băieți etc. Eu sunt o fată de 17 ani ( aproape 18) care stă toată ziua în casă și ascultă...? (mai mult)
Salut! In seara asta mi-am dat comanda de un tricou bazooka. Intrebarea mea este daca site ul lor este legit. Va rog sa imi dati un raspuns cei care ati luat de la ei de pe site
Maine e prima zi de liceu și eu încă nu știu la ce clasa sunt, ce diriginte și ce colegi am. Ar fi trebuit sa merg toată săptămâna asta la liceu sa vad sau sa sun la secretariat dar am uitat...? (mai mult)
De 3 ani de zile simt ca nu mai pot iesi din zona mea de confort, o sa fiu facuta nebuna da simt ca cedez. Inainte nu eram asa, dar parca situatia s- a dus la extrem. Am inceput sa- mi stric notele, ...? (mai mult)
Bună ziua, stiu ca voi părea ciudat, dar am nevoie neapărat de ajutor.Am 17 ani și sufăr de paranoia(destul de avansată )și uneori din cauza asta sunt depresiv. Mereu când merg pe undeva, simt...? (mai mult)
Cum se numește aplicația care il suni pe un prieten de exemplu si la el în loc să apară numele tău apare numele altcuiva?
Îmi pot ridica coletul de pe olx din sediul FAN Courier?
Auziți, stie cineva pe ce canal si la ce ora este Avatar Legenda lui Aang si Legenda Korrei? Dau fundiță!
Bună ziua, stiu ca voi părea ciudat, dar am nevoie urgenta de ajutor.Am 17 ani și sufăr de paranoia(destul de avansată)și sunt depresiv.Simt ca oriunde merg lumea se uită ciudat la mine și toți...? (mai mult)
Buna, am cateva intrebari legate de diferentele la franceza pentru transfer clasa a 10a. Cat de repede sunt corectate diferentele? Din ce dau la franceza? Este greu? am avut o sapt la dispozitie sa invat,...? (mai mult)
Cine a fost EMO prin 2010? Doamne, ce dor îmi e de anii ăia.:)
Știe cineva o metodă pentru a elimina sperma rapid? În clipurile xxx aia scot rapid în 1 secunde. Țâșnește ca la furtun. La mine iasă ca și când picura. Nu am făcut sex niciodată. Poate nu...? (mai mult)
Câștigă Los Angeles Lakers titlul NBA anul viitor la baschet?
Care este cel mai bun antivirus pentru calculator? Kaspersky este bun?
Care este cea mai profesionistă televiziune de știri din România!
Buna ziua! Am nevoie de ajutor! Stiu ca daca arati carnetul de elev poti merge gratuit cu trenul, pentru ca eu trebuie sa fac naveta ma ajuta foarte mult. Dar nu stiu ce trebuie neaparat sa contina scris...? (mai mult)
Salut tpu.ro am fost la biserică pentru bunica că a murit și mi.sa dat două pachete e păcat că am primit unul și al doilea nu l- am dat unui om care mi- a cerut? eu știu dacă am voie să dau...? (mai mult)
Buna! Dacă sincer nici nu stiu cum sa încep, dar sper ca o să mă ajutați cu niște sfaturi la tema mea. M- am cunoscut cu un băiat, mi- a plăcut mult, și stiu ca și eu i- am plăcut, dar...? (mai mult)
Este atât de grav dacă o minoră este împreună cu un bărbat de 31 de ani? Eu cred ca este, dar dacă și fata și bărbatul sunt de acord și se, , iubesc", este chiar așa rău. ( Am vzt intr-...? (mai mult)
Bunăă. Vreau să cred ca nu sunt singura nebună care regretă din plin ca au trecut anii 2000- 2010. Imi pare rău ca nu m- am putut bucura de ei pentru ca eram cam mică (la sfârșitul lui 99’ m-...? (mai mult)
Bună seara, recent am aflat ca iubita mea a fost violată de tatăl ei de la vârsta de 8 ani până la 13, ea are 14 ani, eu 15 și am avut relații sexuale protejat. Aflând chestia asta m- a lăsat...? (mai mult)
Bună ziua Urmează sa împlinesc 18 ani iar bunica nu dorește sa mai ma ia in spațiu ce pot sa fac?
Daca am tras intr-o zi cateva pufuri vreo 10 pufuri de vape fara nicotina mise afectat plămânii sa m-am iritat? Am 13 ani
Salutare, mi- am luat o saltea super ortopedica de vreo 2 luni, dar nu- mi pot da seama care este fata saltelei, o fata este mai moale și când ma puneam parca intram în ea, și alta este mai tare...? (mai mult)
E mult daca mananc o ciocolata milka intreagă pe zi?
Anu asta încep clasa a 9 a, la mate info intensiv, fiind prima din clasa mea cu 9, 95 la examen. Totu era ok dacă nu as fi aflat ca sala noastră de clasa va fi cea mai urata. În loc sa intri în...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?