Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Februarie 2025 sunt:
Care este duma cu sefa clasei? Fundaa
Salut! Daca am lipsit de la scoala o saptamana (nu intrebati de ce motive pers)si am anuntat diriginta de ce am lipsit primesc absentele sau mi le motiveaza?
Deseori nu stiu cum sa ma comport langa oameni si in situatii sociale, nu stiu cum sa reactionez, cum sa imi misca mainile si nu stiu, este anxietate sociala? Si se poate vindeca?
Salut, s-a aprobat legea cu permis la 17 ani cu cineva însoțit in dreapta?
Salutare! Am o problema foarte penibila care mi s- a intamplat chiar in dimineata asta si sper sa nu radeti de mine. Am urinat in pat! Tind sa mentionez ca aseara am baut multa apa ca imi era sete si poate...? (mai mult)
La cate rapoarte inchide un Facebook fals?
Voi va puteti plati comanda shein cu cardul CEC? La mine nu merge si nu stiu cauza
Iti spun ca asta o sa fie o poveste lunga asa ca imi cer scuze daca va irosesc timpul dar simt ca nu mai pot. Poveste incepe acum 8 luni cand a inceput sa- mi placa de o fata nebuneste. Nu am avut curajul...? (mai mult)
Buna seara TPU! Este asa dificil sa traiesti cu Aspergers. Cand trec pe langa oameni straini/apropiati cred ca sunt "arogant" si "nesimtit" o mare parte din cauza fapului ca nu fac eye- contact si ma uit...? (mai mult)
Hey. Acum câteva zile mama a găsit vechiul ei ceas și telefonul surorii mele era conectat la ceasul acela, dar ea nu știa. A găsit tot ce vorbea ea pe whatsapp cu oricine Daca telefonul nu este ...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa aud cât mai multe parareri sa vad dacă nu sunt singura cu aceasta gândire! Vi se pare NORMAL ca profesorii și educația sa se concentreze asa mult pe machiajul și îmbrăcămintea...? (mai mult)
La anul, voi intra la liceu. Însă vreau la un liceu care sa fie linistit si bun. Vreo sugestie?
De un un an jumate simt ca traiesc numai in capul meu, am avut in trecut si depersonalizare din cauza asta si inca nu mi- a trecut de tot, insa am mai rar, ideea e ca poate acesta este un mecanism de...? (mai mult)
Salut... Astazi am avut o zi grea. Eu am niste colegi ok, mai glumim intre noi, iar un coleg azi ba s- a prefacut ca ma prinde de picior, ba ca ma loveste, dupa cand am stat in statie jos pe cand...? (mai mult)
Bună ziua TPU, am fost la biserica din Ciocanai aia cu moartea care cică e bântuită și am avut o experienta foarte grozava. Pe la ora 23: 40 a venit o pisica din curtea bisericii și se dădea incontinuu...? (mai mult)
Salut, am indeplinit 16 ani acum 2 luni. De obicei odată la câte luni începi sa crești 1 cm, 2 (am 183)?
Salut TPU, sunt în primul an de facultate la UNIBUC și am o restanta pe care nu am luat-o în toamna, mai pot sta la cămin dacă am o restanta?
Ce părere aveți despre Mensa? Mie personal mi se pare o irosire de timp
Salut. Am 17 ani și acum vreo 3 ani a început sa mi se schimbe vocea..ca la un om normal. Intrebarea mea este..pana când o sa mi se mai schimbe? Bănuiesc ca nu se oprește aici nu? Am vocea foarte,...? (mai mult)
Salut! Mă puteți ajuta cu câteva sfaturi pentru examenul de clasa a8a? "Cum să învăț mai ușor?", "Să am memoria mai bună?", "Să scap de stres" gen metode mai bune... Și cum pot lua o notă...? (mai mult)
Ce liceu trebuie sa urmezi pentru a deveni polițist și în ce orașe sunt aceste școli?
Buna TPU,am nevoie de ajutorul tau,e un tip de care îmi cam place, nu știu ce să fac, sa ii spun că îl plac sau sa nu îi spun? Imi e frica de cum va reactiona:((
Hey! Pun o intrebare pentru băieți. Vă place mai mult cand ea face primul pas intr-o relație sau când îl faceți voi?
Câți ani de la diagnosticul coaliței ulcerativa am șanse sa trăiesc? Dau funda, nu am avut alimentație echilibrata și am ajuns la acest stadiu. Dau funda.
Știe cineva o sala de box buna in Pitesti? As vrea detalii despre preț și cum pot sa mă înscriu
Bună,știe cineva locuri sau clădiri abandonate în Bistrița?
Salut, eram singur in fata unui bloc din cartierul meu, nu faceam galagie, eram pe telefon si fumam o tigara. Eram acolo ca sa nu ma vada cineva cunoscut ca fumez si apare la geam un domn si imi spune...? (mai mult)
Astăzi alergam cu două colege prin clasă și noi avem o bancă care e rupta si un coleg și- a lăsat telefonul pe banca aia care tot cade, cand eu am alergat pe langa banca, am lovit banca si am cazut...? (mai mult)
Plac de ceva timp un baiat, dar ne vedem doar o dată pe sapt, la meditații. Nu- mi dau seama daca și el mă place, deși facem eye contact destul de des și este primul care îmi sare in ajutor daca...? (mai mult)
Salut, o tunsoare de băieți pentru față ascuțită?
Salut, in poze am fața mai lungă decât în oglindă și aș vrea să știu cum e de fapt.
Buna. Ma simt ciudata si simt ca este ceva in neregula cu mine, parca as fi total paralele cu lumea asta si pare ca as trai intr- o lume a mea, insa simt ca sunt un nimeni si la cea mai mica chestie,...? (mai mult)
Am o întrebare. Cum faci sa te combini cu o fata, 16 ani? Chestiile alea cu buna sau sa o iei de mana sunt ciudate si este altă situație când vorbești cu ea în viața reală (nu pe mesaje), nu ...? (mai mult)
Merită Academia Forțelor Aeriene? Multi spun că este o bătaie de joc. Care este costul pentru abandonul Academiei
Ce vrea să zică cu asta:,,Mă pierd în timp,gândește-te, mă pierd în timp și niciodată nu voi fi găsit!" La ce se referă? Și...e de bine sau de rău?
In anul scolar 2022-2023 era doar o singura medie la purtare sau erau pentru fiecare modul cate una?
De ce nu pot cunoaște și eu fete?
Buna, am o intrebare, sunt la inceputul de a 8 a acum si parintii mei vor sa ne mutam in Germania inainte de examenul national, va trebui sa repet a 8 a in Germania?
Salut! Am nevoie și eu de puțin ajutor. Am împlinit 18 ani in iunie, iar anul ăsta am intrat în clasa a 12- a. Știu ca se depun dosare pentru alocații, l- am depus acum câteva zile. Alocația...? (mai mult)
Cum poate face un băiat minor să arate mai matur?
Salut! Am facut 18 ani in clasa a11a si acum in a 12a septembrie am facut cerere sa imi intre alocatia pe card. Stie cineva cand o sa imi intre prima transa pe card si daca mai vine fizic prima data si...? (mai mult)
Cum îi spun unei tipe de care imi place că o iubesc dar ea a uitat de mine?
, , În viață e alt ceva, nu doar gloanțe, poți muri și din arma ta!'' E la modul figurat... poate detalia cineva, , poți muri și din arma ta"? Și puteți da și un exemplu când se întâmplă...? (mai mult)
Pot tine sub control colita ulcerativa? Câți ani am de trăit cu aceasta afecțiune? Dau funda, îmi este extrem de frica.
Ma simt o ciudata, mai mereu simt ca nu sunt acceptata, nu e vorba de anumite persoane ci cam peste tot. Pe strada, ma simt asa ciudat, mai ales cand sunt singura si dau de adolescentii de varsta mea...? (mai mult)
Salut. Ce metoda de a scapa de parul de jos la baieti recomandati? Gen ma refer pentru o perioada mai mare si sa nu deranjeje cand incepe sa dea din nou.
Salutare TPU. Am si eu o mica problema. Sunt intr- o relatie de 2 luni. S- au intamplar atat de multe lucruri frumoase in astea 2 luni incat ne iubim foarte mult. Vad ca ma iubeste si eu o iubesc enorm,...? (mai mult)
Help me please asap. Cum gasesc grupurile in care am fost adaugata pe instagrammm?
Bunaaa! Am o mare problemă. Eu urmează să merg într- o excursie și prietena mea vrea să stea cu altcineva în cameră, dar nu înțeleg de ce nu vrea să stea cu mine. Vreau să o fac să se răzgândească...? (mai mult)
De ce în general cand vreau sa vorbesc cu cineva (colegi de clasa, cunostinte, amici, etc), persoana respectivă nu se uită la mine, și nu este atentă la ceea ce vreau să zic? Sunt mai multe ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!