Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Februarie 2025 sunt:
Salutare,am si eu o intrebare la liceu mi se cere un extras de cont,si eu am facut niste plati pe diferite site uri,unul din ele fiind onlyfans, va aparea acolo pe foaie gen?
Buna! Sunt clasa A VIII A si inca nu stiu la ce profil sa dau, nu stiu nici ce vreau sa fac pe viitor dar totusi nu m-as duce pe un profil de real. Ce ar trebui sa aleg?
Deci am vorbit cu un tip (pe snap) și îmi răspundea la secunda ba frate, iar acum de câteva zile vreo 3, 4 zile nu mai răspunde deschide conversația și nu răspunde, de exemplu azi i- am ...? (mai mult)
Buna seara! Dupa o relatie de 5 luni eu cu iubita mea am avut niste probleme legate de sentimente si incredere si a ales sa ne despartim o perioada pana se face bine, dar in aceelasi timp sa ramanem prieteni....? (mai mult)
Buna seara! Dupa o relatie de 5 luni de dragostea iubita mea a ales sa ne despartim si ar vrea sa ramanem prieteni o perioada pana se face bine. Daca va vrea sa ne impacam ce ar trebui sa fac? Eu ma gandesc...? (mai mult)
Buna, astăzi la școala un coleg m- a tras de ureche fără motiv (sunt in clasa a 8a )și poate era din joaca dar eu i- am zis ca dacă vrea sa facă sa facă la altcineva și la mama lui de vrea și...? (mai mult)
Salut! Sunt intr- o relatie de 4 luni, insa intr- o relatie in care nu ma simt deloc bine, nu din cauza partenerei, pur si simplu nu ma simt bine si nu stiu cum sa ii spun, ea se comporta foarte frumos...? (mai mult)
Hey TPU! Am nevoie de un mic ajutor, am nevoie sa știu complementul unghiului cu măsura de 59 grade și 40 de minute
Ce însemnă a face ambiții cu tine însuți? Adică?( Nu am vrut sa ma duc la masă ca eram tristă)
Conturi de Instagram unde te poți dezvolta personal în mai multe domenii (literatură, lb. străine, drept, cultură generală etc)știți cumva?
Daca esti slab si mergi la sala si te ingrasi, este adevarat ca ti se va micsora penisul?
Cum se numește activitatea în care subiectul reconstruiește prin lipire un obiect spart (o vază, un castron, un pahar), doar pentru relaxare sau din pasiune?
Hey, rog seriozitate) i se mai întâmplă cuiva să știe ce se va întâmpla de dinainte? O să dau exemple: spre ex zic : cum ar fi/ sa vezi daca nu îmi dă mesaj, și a 2 a zi a dat, sa vezi de...? (mai mult)
Salut! Sunt de la un liceu cu profil economic si as dori sa ma transfer la un liceu pe profil filologic. Am media la EN 7 si ceva, iar la liceul la care as dori sa merg pe profilul specificat ultima medie...? (mai mult)
Mai fratilor, am un prieten de 2m, i- am explicat ca- i super tare si atractiv sa ai inaltimea asta, insa pe el il macina rau chestia asta... Imi tot spune ca de aia il evita fetele, ca- i gigant si...? (mai mult)
Bună tuturor! Eu sunt la liceu tehnologic pe profilul protecția mediului și inițial am vrut la arte, am luat probele și așa da n- am intrat, că a fost concurent foarte mare. Mă pot transfera,...? (mai mult)
Hello. Vi s- a parut vreodata in viata asta sa traiti ceva de genul acesta. Ma daca nu este ceva spicy in viata, adrenalina ceva acolo parca simti ca traiesti degeaba, monoton. Mie personal mi se pare...? (mai mult)
Vreau și eu să știu dacă merita sa stau la cămin.
Salut! Am nevoie de niște sfaturi ce consta în abordarea fetelor... Ce ar trebui sa vorbesc cu ele? Cum ar trebui sa procedez cu fata de care îmi place? Cum ar trebui sa ma comport?
M- am certat cu cineva azi, începuse sa îmi țină contul pe cine am la follow și din astea. I- am luat follow înapoi cu câteva ore și de aici a început metafora... Pe urmă a început sa dea...? (mai mult)
Salut! Sunt a 8- a și încă nu m- am decis la ce liceu aș vrea să dau. La Evaluarea Națională pot minim 8, chiar 9 la ambele materii deci nu îmi pun probleme. Nu vreau un liceu la care să- mi...? (mai mult)
Nu mai am atatia bani pe card cat aveam inainte dar nu apare nimic la istoric tranzactii, de ce? Lipsesc 7 lei dar la istoric tranzactii nu scrie nimic despre asta
Salutare. Aș avea nevoie de la voi, vă rog, de idei de petrecere aniversară de 14 ani adaptate la adolescenții curenți. Idee de locații sau tematică sau activități. Multumesc!
E ok daca speli penisul si cu apa rece pana la urma? Sau mai bine doar cu apa calda? Ca eu l- am mai spalat si cu apa rece de multe ori si nu am patit nimic. Inseamna ca e ok si cu apa rece sau totusi ...? (mai mult)
Ziceti-mi și mie motive de ce e mai bine sa stai singur decat cu lume langa tine?(prieteni, cunoștințe etc)
De ce oare pe fete le atrage numai frumusețea fizică la un băiat?
Va salut! Este ceva ce ma tot frământă... Deci, am 17 ani, am aproape 1, 70cm. Ideea este ca am în jur de 73 de kg, eu ma vad puțin plinuț (nu gras la modul sa am burtă, mna înțelegeți...? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele care isi schimba telefonul in fiecare an? La ultima generatie de iPhone?
Titluri de cărți in care personajul principal are mai multe vocații. ( mai multe meserii )
TPU, deci abia ce am intrat in clasa a 9a și deja unii dintre colegi nu ii mai suport..am crezut ca sunt de treaba, iar după ce am ajuns sa am o discuție cu ei, am realizat ca nu sunt cum îmi doream...? (mai mult)
Merita o diploma internationala de ECDL( competențe digitale )?
Bună TPU am o întrebare, care liceu este mai bun(din sighet) liceul tehnologic marmatia sau George pop de basesti? Am nevoie sa știu dacă s-ar merita sa ma transfer la sfârșit de an acolo.
Salut am și eu o problemă am un PS4 și nu știu cum pot pune moduri pe gta5
Hey lume! Acum ceva timp am cunoscut un tip si nu stiu unde ar trebui sa avem primul date..Si cine ar trebui sa plateasca
Bună! Îmi puteți spune, vă rog, dacă exista cabinete stomatologice în Galați, unde se pun aparate dentare gratis? Sau măcar sa fie mai ieftine? P.S ma refer la aparat dentar fix.
Buna.Nu stiu cu ce sa incep, insa vreau un sfat si va voi spune mai multe despre mine si despre trairile mele. 1. cand m- am nascut nici parintii nu m au vrut si m au lasat 2. nu am avut niciodata prieteni ...? (mai mult)
Se mai dau "banii de liceu" pe anul școlar 2023 2024?
Știe cineva cum poți să pui un mod pe gta5 pe ps4
Buna.Nu stiu ce sa fac.De o saptamana a disparut unul dintre cateii familiei mele pe care il iubesc prea mult.Asta nu tot.Su mai disparut inca 3 tot din aceasta zona unde stau eu.Ma gandesc ca i- a furat...? (mai mult)
Este bine 9.43 sec la alergarea de viteza 60 metri?
Buna TPU am o problema destul de mare, acum ceva timp am cunoscut un baiat cu care vorbesc de 5 luni aproape in fiecare zi, il iubesc, dar mama nu e de acord sa fiu cu el deoarece e tigan iar ea zice...? (mai mult)
Am o problema, am stima de sine scazuta! Ma vad urata, pentru ca sunt slaba si nu imi place deloc cum arat. Desi sunt slaba la corp, am fata destul de lata si un pic grasa si nu imi place.Imi urasc parul,...? (mai mult)
Ce unități de măsura au submultipli și multipli la fizica clasele 6-8? Doar să mi ziceți care știu că metrul,litrul, kilogramul mă ajutați dacă mai sunt nu sunt sigură^_^
Un sfat pentru a adormii? Nu pot adormii parca nu mi-e somn desi stiu ca e tarziu. Multumesc
Cine imi explica si mie algoritmul TikTok? Postari muncite nu ajung sa aiba nicio vizualizare desi am multi urmaritori in timp ce altele devin virale aiurea. De ce? Inteleg sa nu ajunga departe, dar ...? (mai mult)
As dori sa particip la balul bobocilor, dar nu am deloc idei pentru concursul de talente..nu vreau ceva gen cantat, scena de teatru sau dansat. vreau ceva mai special, aveti niste idei?
Bună! Sunt în clasa a 8 a! Si nu stiu la ce profil aş vrea sa merg! Imi place foarte mult Biologia, dar nu imi place matematica si nu sunt nici foarte buna..In rest sunt buna la engleza, romana, ...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt in clasa a8a si sunt interesat in bilingv-engleza. Vreau sa stiu ce licee au acest profil din judetul Suceava. Multumesc frumos.
Buna seara am o intrebare, sunt la liceul tehnologic marmatia(sighet) si cineva ma poate ajuta sa ma transfer la un alt liceu, mai exact george pop de basesti dar nu stiu care este mai bun...ma puteti...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare legata de admiterile la facultate. La facultatea si profilul la care eu doresc sa merg are 10 locuri la buget si 2 la taxa. Anul trecut din 14 candidati au intrat 5. Intrebarea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!