Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Februarie 2025 sunt:
De ce atunci cand imi indrept parul arata gras chiar daca este proaspat spalat? Cand imi indrept parul in primele 2 minute arata foarte bine dar dupa ceva timp arata ca si cum ar fi gras. Care este...? (mai mult)
Poti sa ai anhedonie permanenta?
De ce de fiecare dată când încerc să ajut pe cineva Mereu profită de mine? Numai mi-e mi se întâmplă?
Ce profil ar trebui sa aleg? Uman sau real. As vrea sa ajung jandarm.
Niste alternative la bideu?
Buna! Voi termina clasa a 8- a si mi- as dori sa dau la Colegiul Nichita Stanescu din PLOIESTI! Va rog sa imi raspundeti la aceste intrebari cei ce sunt la liceu acolo la MATE- INFO! 1.Sunt clase de...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 12 a si am aceiași problema ca majoritatea, ce facultate sa aleg? Nu stiu ce îmi place, nu pot sa ma regăsesc. As vrea in Constanta, Dar chiar nu stiu ce as putea sa aleg de ...? (mai mult)
Credeți ca perechile de jordan 1 high vor mai fi hype și peste 20 de ani.Eu zic ca da ca dacă ele sunt din 85 și încă sunt populare.
Va salut! Anul viitor voi merge la liceu si mi- as dori sa dau la Colegiul Nichita Stanescu Ploiesti la mate- info intensiv engleza.Imi puteti spune daca exista clasa de mate- info intensiv engleza va...? (mai mult)
Salut TPU mama mea a vorbit cu diriginta sa ma puna in a 3 a banca, ideea e ca sunt a 9 a la liceu, iar eu stau in ultima banca, iar o ideea de a mea ar fi ca in pauze daca vine diriga, sa stau in a doua...? (mai mult)
Bună aș dori să vă întreb dacă știe cineva sa ma ajute :eu în lasă a 9 am fost repartizata la Științele Naturi la clasa 9 C, dar mam transferat în cadrul aceluiași profil la 10 D.Se poate...? (mai mult)
De ce de fiecare data cand stau cu o persoana sau vreau sa ies cu ea, trebuie să mai cheme pe încă cineva? Așa și la școala, numai noi doua nu vrea să stăm, trebuie neaparat să mai cheme si...? (mai mult)
Unde pot gasi avatare cu trapperi, hentai, sa-mi pun la profil pe Steam, Instagram etc, ca toti copiii de 14-15 ani? :)
Buna! Imi puteti spune la ce materii se da admiterea la Facultatea de Asistenta medicala generala Pitesti? Va rog mult de tot!
Salut are ceva daca am gătit sodiul cu un joc in PS4 in timp ce el se închidea?
Salut are ceva daca am băgat un CD cu un joc in PS 4 in timp ce el se închidea
Ma simt atat de diferita de ceilalti, nu ca ar fi neaparat ceva rau, dar in sesnul ca sunt foarte ciudata si imi e foarte teame de oameni, nu prea stiu sa socializez si sunt si cam urata. Am incercat ...? (mai mult)
Salut! Am si eu o intrebare. sunt baiat am 18 ani jumate si inaltimea de 168cm. De la vreo 15 ani nu am mai crescut nici macar un cm. Tata este cu un cap peste mine are 180cm, iar mama are 165cm, Intrebarea...? (mai mult)
Nu știu dacă cineva a trecut prin "problema asta" dar, noaptea îmi e mai foame decât ziua. Ziua, mănânc destul de bine și noaptea stomacul mă trezește că'i foame din nou... Ce pot să fac? ...? (mai mult)
Golgotha a fost un deal?
Bună seara! A fost cineva, sau este înscris la CEREHARD?
De ce oamenii lucreza in fabricii
De ce majoritatea oamenilor lucreaza in fabriici?
Ce să fac? Vorbesc cu unu și mă enervează. Adica, îmi da mesaj după 3 ore după ce ii scriu și este on. Merita sa-l blochez? Sau când vb cu el aberează mult, nu știe să vb și el normal
Bună! Aș vrea să cer o părere și dacă se poate sa îmi deau cineva un sfat cum să trec peste asta. Nu știu dacă am ales categoria potrivită, dar cred că voi primi măcar un răspuns. Așa,...? (mai mult)
Salut. Vreau sa- mi spuneți dacă e normal ce se întâmplă în zilele noastre în licee. La mine la liceu s- a format un fel de Ferentari..toată lumea e pe scandal, se bat pe fete chiar și pe...? (mai mult)
Rog seriozitate, mereu mi-am dorit sa pot sa scot capul penisului in afara, dar nu pot, cum as putea face asta? Si daca ating capul penisului simt o senzatie ne placuta, e ceva de rau?
Salutare, Nr foii matricole trebuie sa fie identic cu cel de pe diploma de bac? Pe foaia matricola îmi apare asa nr 2128 din 23.08. 2021 sus în partea dreapta. Și pe diploma de bac îmi apare nr ...? (mai mult)
Bună seara! Am fost ales la liceu la nivel de clasa sa ma ocup de activitățile sportive.Ce trebuie sa fac în cadrul acestora?
Este legal ca un profesor sa faca poze unui elev adult care fumează in incinta liceului deși multi dintre elevi fumează acolo? Din câte știu eu liceul nu este domeniu public și nu ai voie sa faci...? (mai mult)
Hei, baieti, ce preferati, chiloti, boxeri sau fara? Eu prefer boxeri, baiat, 18 ani.
Salut TPU. Care e faza cu aceste programe la care participa lumea, in special elevii de liceu? Vad ca pleaca in strainatate pentru ca au castigat nu stiu ce...
Salut! Sunt în clasa a 11 a și m- am transferat de la o clasa de profesionala, după ce am terminat- o.Ce pot face sa fiu în rand cu cei de la liceu, știind ca în mare parte am făcut practica, ...? (mai mult)
De ce imi sta penisul sculat 30 de minute in unele zile?
Salut, primesc vreo hartie daca ma duc sa iau buletinul într-o zi de școală? Ma refer la ceva adeverinta cu care sa pot invoi absentele
Salut...as vrea un sfat... Am stat azi cu o colega si am zis "doamne ajuta ca primesc 50 de lei in fiecare zi " si ia de acolo o zis "doamne dar cum 50 de lei in fiecare zi, se *** mata sau " si eu de...? (mai mult)
Daca am 16 ani și 1.55 înălțime și 52 de kg ce mărime de pantaloni mi se potrivește? Am nevoie urgent de un răspuns!
La anul as vrea sa ma mut la alt liceu pe acelasi profil.Pot alege eu clasa?
Salut! Ceva sfaturi pentru o viata de adolescent mai bună? (17 ani)
Salut! Mă numesc Beniamin și am 14 ani. Nu știu ce să fac să nu mai își bată joc de mine toți băieții din clasă de la mine, am incercat să vorbesc cu ei, să fac glume etc..de astea și ...? (mai mult)
Buna TPU! Azi cineva mi- a zis că am semi mono sprânceana, așa că atunci când am venit acasă, m- am luat cu crema in mijlocul sprâncenelor si arăta naspa, pare că am doua nuanțe la piele, SI...? (mai mult)
Bună seara! Sunt clasa a 7a, am o mare problemă cu socializarea. Sunt foarte timidă, sunt de un an cu colegi mei și tot nu am prieteni în clasa. Eu am prieteni care sunt foarte apropiată deși ...? (mai mult)
De ce mereu cand sunt la liceu ma simt foarte incomfortabil pe langa toti colegii si copiii de acolo de aceeasi varsta? Nu sunt deloc ca ei, sunt complet diferit, ma simt ca si cum nu e locul meu acolo,...? (mai mult)
Am o întrebare pentru băieți. Vouă vi se pare ok sa va schimbați cu totul chiar și de boxeri de față de prieteni sau coleg de camera/excursie? Adică colegul meu de camera (nu era străin, ne ...? (mai mult)
Nu stiu daca asta e o intrebare legala pe TPU. Am intrat in clasa a VIII-a si am nevoie de TOATE formulele care imi vor trebui. VA ROG! Dau funda.
Buna, am 16 ani si imi place foarte mult de un baiat de la mine din clasa, problema este ca vorbeste cu foarte multe fete si "le joaca cum vrea el". Un sfat va rog cum as putea sa il fac sa ma placa?
Bună TPU. Vreau sa va spun ce mi s- a întâmplat astăzi și sa- mi spuneți ce părere aveți. Azi mergeam liniștit pe la mine prin cartier și dintr- o data ma întâlnesc cu o doamna de vreo...? (mai mult)
Buna, deci am o problema. Se apropie ziua mamei si chiar nu stiu ce cadou sa ii fac, are absolut de toate.Are bijuterii, poate merge intr- o vacanta cand vrea ea si nu ii lipseste absolut nimic.Am trecut...? (mai mult)
Salut! Eu doresc sa devin programator, dar nu doresc sa aplic la un liceu de profil mate-info. Mie personal imi place informatica, nu matematica. Asa ca ce as putea face?
Bună ziua! Am o întrebare. Știți cumva dacă mai este bun un vape daca nu a mai fost folosit de 6 luni? Zic asta deoarece nu sunt fana doar ca nu vreau să știu ca am aruncat banii aiurea. Am luat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?