Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Februarie 2025 sunt:
Salutare TPU. Vreau sa va întreb ceva: Anul trecut nu prea m- am înțeles cu un profesor..eu sunt clasa a12a acum. Faza e ca anul acesta acel profesor nu prea ma suporta și cam încearcă sa sară...? (mai mult)
Azi am fost la oftalmolog sa- mi fac lentilele pentru ochelari si am ales lentile antireflex de la hoya cu protectie pentru calculator. As vrea sa stiu daca pe lentile se vede lumina albastra foarte strident?...? (mai mult)
Hey TPU, de ce sunt considerată rasistă, pentru că nu pot tolera comportamentul animalic și lipsit de respect al tiganilor?
Buna TPU! Efectiv simt ca numai pot.Simt ca cedez.De 6 ani de zile nu am prieteni.Sunt oraseanca mutata la tara.Toată meu a murit când aveam 16 ani.El mi- a fost cel mai bun prieten, mi- a fost alaturi,...? (mai mult)
Salut TPU Am o problemă care nu știu neapărat dacă are rezolvare, vreau să cer un sfat mai mult iar dacă există soluții aș fii chiar fericită să le văd :D Sunt elevă în clasa a- 10- a ...? (mai mult)
Bună seara TPU, m- am înjurat acum 1 săptămână cu un băiat mai mic cu 3 ani decât mine, el a început sa îmi dea mesaje și chestii și la un moment dat am cedat nervilor și am început și...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi! Eu vreau sa fac naveta, liceul este la Negresti si eu locuiesc in Rasboieni! Va rog frumos! Ajutati-ma cu o cale de transport, nu vreau sa stau la camin!
Am o relație de 2 ani și iubita mea nu mă lasă să o mai pup, pe motiv că nu ii place.Mereu m- a refuzat și a trebui sa mă rog de că sa o pup.De ce nu ii place?(eu am 20 ea 18)nici nu mă lasă...? (mai mult)
Buna, iar va deranjez, as vrea sa va întreb cum sa am mai mult tupeu? De fiecare dată când mă cert cu cineva ori mă bâlbâi ori nu am vorbele la mine.Nu as mai vrea sa fiu luată peste picior, ...? (mai mult)
Buna! Oare la ce profil liceu pot sa merg daca nu mi-o placut mate-bio in clasele 5-8? Mulțumesc!
Buna TPU, as vrea sa intru la un colegiu in Brasov, mai exact colegiu national unirea, unde ultima media e 6, 97 ma bilingv spaniola intrebarea mea este trebuie sa stiu ceva spaniola sau trebuie ...? (mai mult)
Salut,as vrea sa ma transfer de la un liceu profesional clasa a 9a la un liceu cu profil protectia mediului,am avut medie matematică, română la EN 5, 05 merită să mă transfer? Mulțumesc!
Bună...am 17 ani și ...ma termina depresia si gandurile haotice pe care le am.Cine a mai trecut prin asa ceva, ma poate ajuta cu niște sfaturi?
Merita sa organizez balul bobocilor?))))
Imi transpira fundul, cate solutii am ca sa nu mai transpire si care sunt ele?
Vreau sa particip la balul bobocilor ca organizator / voluntar și am nevoie de sfaturi, detalii cei care stiu despre ce e vorba. Ce aptitudini îmi trebuie ca sa fiu organizator? Eu n- am avut balul...? (mai mult)
BUNA ZIUA, DACA UN BAIAT TE IA IN brate ca sa nu castigi un joc inseaman ca te place
Ce fac in pauze daca n- am nicio prietena in noul liceu? Toti ma ignora si m- am plictisit din prima zi. Am vrut si eu sa- mi fac prietene pe aici dar n- am subiecte de discutat pentru ca fiecare are deja...? (mai mult)
Azi m- am dus la scoala cu putin rimel, repet, doar rimel. Profesoara s- a luat de mine ca vai ce machiata sunt. M a ofticat pentru ca nu pot sa inteleg ce legatura are machiajul cu scoala, am terminat...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt băiat și am 14 ani. Acum 2 zile, tata, m- a învățat cum sa îmi rad parul de pe fața. Experienta interesantă, pot confirma. Dar cum eu am început sa fac mai des sport, am...? (mai mult)
Am 14 si 1.90 si nici n-a dat pubertatea in mine, cum trebuie ce fac ca sa nu ma mai inalț?
Deci trec in a 7 a si voi avea si eu chimie. Vreau sa stiu cat de grea este si daca ar trebui sa stiu cate ceva inainte sa inceapa materia ca sa nu fiu surprinsa de tot felul de dificultati:)
Nu stiu daca inca mai este posibil, dar am 18 ani iar din cauza unor probleme personale mi- am abandonat liceul la jumatatea semestrului al 2- lea din clasa 10. Credeti ca mai am vreo sansa sa ma pot...? (mai mult)
Bună, recent m- a apucat dorul de vară și de vacanta, ce pot face sa scap de el? Ținând cont că sunt la liceu, m- am integrat, am câteva prietene, dar inca mă gândesc la vară mult.Va rog sa-...? (mai mult)
Bună! Am şi eu o întrebare, cum este clasa a 7a. Am început-o acum câteva zile... şi vreau să ştiu părerile voastre!
Pot să mă transfer de la școală duală? M- am înscris la școală duală că mi- au zis că e bine și nu știu ce dar nu îmi plac nici colegii, nici profesorii, nici liceul nu îmi prea place,...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, cum as putea sa nu mai am atâtea prejudecăți despre mine? De fiecare data când ma privesc în oglinda pur si simplu ma vad urata din orice punct de vedere. Multe persoane imi...? (mai mult)
Bună ziua, Doresc să abordez o problemă importantă cu care mă confrunt. Deja din clasa a 5- a, am experimentat dificultăți majore în înțelegerea matematicii. Aceasta se datorează în mare...? (mai mult)
Buna searaa, o intrebare, am intrat clasa a 6 a si eu in vacanta am avut multe de facut si multe probleme si nu prea am avut timp sa citesc, eu am citit 50- 60 de pag din 3 carti si maine am doua ore...? (mai mult)
Bună dragi TPU, am pierdut încărcătorul însă nu și usb. Pot sa cumpăr un alt încărcător? Oare se va incarca la fel de repede?
Salut! Vin și eu cu o problema mai delicata puțin... Sunt anxios, ma simt inferior față de ceilalți deși știu ca nu sunt, și vreau sa- mi fac o relație, am o fată de care îmi place și este...? (mai mult)
Salut TPU, eu sunt la liceu pe profil electric și as vrea sa știu ce inseamna m1 și m2? Mulți îmi zic ca este matematica dar nu cred ca pe profil electric am atâtea ore de mate într- o zi, pentru...? (mai mult)
Bună, când mă pot transfera de la liceu, clasa a XI- a, la seral? Am intrat într- o clasă care nu- mi place deloc și vreau să mă transfer pe seral. Aș putea după ce se termină modului întâi...? (mai mult)
Bun, încep de la capăt. Nu știu dacă am făcut alegerea buna ducând uma la școală duală, tot simt că am făcut alegerea greșit chiar daca oricum în evaluare nu am luat o nota mare luasem 5...? (mai mult)
Salut TPU, a inceput liceul si am trecut a 9a, eu cu un tovaras din clasa am vrut sa ne punem in ultima banca, dar maicamea nu ma lasa in ultima banca, ce pot face? Am nevoie urgent de ajutor:) dau ...? (mai mult)
Ce as putea sa iau sa retin mai bine cand invat pentru scoala? Pastile, ciocolata, orice ar putea ajuta! Vreau raspuns repede va rog.
Salut, am 16 și sunt clasa a 11- a și vreau să ajung in S.A.S.. Eu am auzit că după ce termin academia de politie sau de agenți pot da o cerere pentru a intra la S.A.S. dupa voi da niste probe din...? (mai mult)
Salut, cât de safe este sa mergi cu trenul ca și adolescenta în România? Ar fi recomandat sa iti iei masca și dezinfectat? Poti lua ceva boli de acolo? Am auzit ca sunt tare murdare trenurile. Nu...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor cu ceva, îmi ziceți și mie niste farse(pentru școală sau pentru acasă)mai inofensive va rog?
Pe ce data începe facultatea?(Vb despre cei de la licenta)
Nu am fost niciodata un copil rau, mereu am ascultat de părinți si am incercat sa fiu o sora bună și sa nu fiu egoista. Dar de la 10 ani tatăl meu a început sa ma certe pentru niste lucruri marunte...? (mai mult)
Prescurtare CE vine de la colegiul economic sau energetic? Vâlcea Hai noroc
De ce nu ma pot integra si eu in societate? Prima zi de liceu a fost oribila pentru mine. Am intarziat mult si am ratat festivitatea de incepere din curte unde s- au cunoscut toti. M- am dus direct in ...? (mai mult)
Ce materii se elimina in clasa a 12-a tehnologic?
Băieți se uda? Sau?
Bună, am și eu o problema și ași vrea sa ma ajutați, sunt fata am 16 ani și am o relație cu un băiat de 17 ani de aproximativ o luna, iubitul meu vrea sa îmi cunoască părinți pentru ca...? (mai mult)
Buna TPU Am o problema si chiar nu stiu ce sa fac sper ca poate sa ma ajute cineva cu un sfat Eu de la inceputul verii tot incerc sa slabesc, nu am mai pus paine in gura m- am abtinut cat de mult am...? (mai mult)
Salut..as vrea un sfat Maine incepe scoala si am o stare proasta, cateodata am niste starii pe care nici eu nu le prea stiu asa bine pentru ca apare de la sine, de ex daca unu imi zice ceva eu tac ...? (mai mult)
Este adevarat ca in clasa a 12-a se elimina cateva materii cum sunt religia, istoria, geografia, etc si se fac mai mult ore de pregatire la bac?
Te poti imbolnavii de la lenjerie intima care e spalata dar patata cu materii fecale? Ca na, se mai fac si de astea... Si chiar si daca nu faci pe tine. Si acum vreau sa stiu daca e ok sa porti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!