Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Februarie 2025 sunt:
Buna. Stiu ca e mult de citit, insa mi- ar fi de folos un sfat. Am inceput sa imi pierd cam toti prietenii. Mi am pierdut cam si cea mai buna prietena, inca din copilarie stateam 7/24 impreuna. Ceva ...? (mai mult)
Ce credeti despre baietii aia care isi poarta parul lung, cu pantalonii lasati in jos si cu chilotii la vedere nespalati de aproape o saptamana? Roakeri de aia cu skateboard? Vă place acest tip de baieti?...? (mai mult)
Unde pot sa vad sa inceapa aventura in romana gratis?
Care e cel mai bun loc de stat in banca? Clasa a noua
În prima zi de școală din clasa a IX-a, trebuie să vi însoțit de un părinte?
Au voie sa ma controleze in genata cei de la camin in prima zi de scoala?
Unde pot să găsesc fete care asculta rock si metal in Târgoviște?
Ce le plac fetelor la vârste mici?
Hey TPU, am și eu o curiozitate, de ce mai mult de jumătate din echipa nationala a Franței de fotbal sunt de culoare ( africani )?
Buna TPU, am nevoie de ajutorul tau, îmi place mult de un băiat și nu știu dacă mă place sau face mișto doar, ne- am întâlnit acum câteva zile și el tot îmi zicea "vtm, iubire etc" și nu...? (mai mult)
Buna oare dacă am 66 kg la 1.73 este bine?
Stie cineva cu ce medie se intra la UMC constanta in 2023 navigatie?
Salutare am 26 de ani, 1.80 si 58 de kg (barbat). Mentionez ca nu mananc foarte mult pentru ca ma satur repede, dar consum zilnic fructe, legume, ma hidratez corespunzator si merg destul de mult (In...? (mai mult)
Cum sa ma imbrac maine in prima zi de liceu? Blugi, pantaloni de trening, pantaloni scurti sau fusta? Tricou, maieu sau top? Trebuie sa ma duc machiata? Sunt boboaca si vreau sa las impresie buna ca...? (mai mult)
Buna! Daca tatal meu are undeva la 183-185 la ce inaltime pot ajunge si eu. Sunt baiat, am 16 ani si deocamdata undeva la 173.
Buna. Pentru ca in 2 zile incepe scoala, as dori un program pe care sa il respect. Gen la ce ora sa ma culc, la ce ora sa imi fac temele etc. Eu am incercat sa fac unul, dar parca nu e ce trebuie. O sa...? (mai mult)
Unde gasesc emoloaice prin Oradea?
Ce mașini bune îmi recomandați sub 4000 euro, cum ar veni la 3000-3500 lei adică tot cu băgat bani ea sa mă ia atât?
Cum pot fi evitate cel mai bine transfuziile de sange?
Salut...as vrea un sfat va rog. Eu stau cam prost cu bani de ex daca am un ban il stric in ziua respectiva m- as fi gandit sa lucrez in timpul liber:sambata, duminica, fiindca am si scoala merg in ...? (mai mult)
Am impresia ca sunt paranoica sau poate am axietate in combinatie cu depersonalizare. Cand vad oameni ma speri foarte tare, adica imi trec ganduri in cap, in aceeasi timp nu simt niciun gand, ca si cum...? (mai mult)
Visez fata care ma plăcut acu 2 ani când m- am pus cu prietena mea împreună, asta e anustiu a cata oara când o visez și nu ma gândesc la ea, doar o data am avut o interacțiune cu ea și am fost...? (mai mult)
Copilul meu vrea sa se sinucidă a mai încercat se poate sinucide cu orice medicamnet? Dacă da sa scap de ele
Cum e la liceu? Intru în cls. IX și vreau să știu cum e la liceu.
Hey salut, credeți că sunt o persoana rea?:nu îmi place să bârfesc sau sa critic, ii pun pe alti pe primul loc, sunt respectuos.Am două părți una calma alta energica de acea la școală în pauza...? (mai mult)
De ce mereu cand ma simt bine cu felul in care arat si pun si eu o poza la story imi dau persoane unfollow si ma fac sa ma urasc? Realitatea e ca nu sunt urata, dar sunt mai insecure de felul meu si dau...? (mai mult)
Hello! Încep liceul și am cunoscut câțiva colegi prin mesaje, cu unul chiar am vorbit destul de mult și suntem prieteni intr- un fel. Când îl văd luni, cum ar trebui sa ma comport sau cum sa ...? (mai mult)
Cum este prima zi de liceu? Economic Vâlcea? Cum trebuie sa vin îmbrăcat? Cate ore se sta? Ce se face? Trebuie sa fiu însoțit de un părinte Cât mai multe despre prima zi de liceu va rog
Salut TPU, ce tipuri de exercitii trebuie sa invat pentru evaluarea nationala la matematica? macar din subiectul 1 sa stiu ce tip de exercitii trebuie sa invat,(dau funda)
E adevarat ca nu e ok sa speli lenjeriile de pat impreuna cu paturi si prosoape?
Niste detergenti manuali in care pot fi spalate si lenjeriile intime? Sau e ok si cu ariel manual sa le spal lenjeriile intime sau asa este risc de imbolnavire? Voi cu ce va spalati lenjeriile intime? ...? (mai mult)
Apa care e de 60 de grade e apa aia care e fierbinte doar asa, foarte putin? Adica nu e fierbinte tare, doar putin asa
Buna.De câteva zile am răcit și cu asta respir greu... acum in dimineața asta aveam sânge în gură... oare să fie ceva grav?
Salut,la ce pana la ce vârstă variază venirea spermei? Am 13 ani și 6 luni și nu am nici lichid d ala, e normal?
Cum sa fac ca sa nu mai ramana urme de detergent pe haine atunci cand le spal de mana?
Am 12 ani și vreau sa merg în Germania la mama divorțată, dar tata nu ma lasă, vreau la mama pentru ca simt iubire. ce sa fac plss help?
Este ok la 16 ani sa am 1.74 si 66 de kile?
Iubitul meu o pus palma pe fața mea și a inveput sa se rada ce înseamnă asta?
Ce prosti făceați când erați mici?????
Salut comunitate TPU! Aș dori să cer ajutorul vostru cu o situație delicată. Din nefericire, am pierdut caietele de clasa a 5- a și a 6- a, care conțineau materiale importante pentru pregătirea...? (mai mult)
Salut, am nevoie sa ma angajez rapid. Am terminat o facultate insa la indemnul parintilor si nu voi reusi sa profesez in asa ceva pentru ca nu ma pricep deloc. Credeti ca ma vor angaja la ceva gen Mega...? (mai mult)
Salutare, TPU! Am o neclaritate "ciudată",. ce înseamnă când mă trezesc și văd chestii în cameră?
La ce ora e deschiderea la liceul economic Tulcea?
Hey TPU, ce părere aveți despre o persoană de aproape 20 de ani, care iese mereu cu maică-sa afara, când iese și cu prietenii?
Bună, am o întrebare. Dacă ma angajez undeva si vad că nu mă regăsesc în acel loc de muncă, nu îmi este bine, pot pleca după 1 luna 2? Și care este treaba cu preavizul, puteți să îmi ...? (mai mult)
Hey! Stiu ca o sa pun o intrebare mai ciudata dar va rog sa nu va bateti joc sau sa radeti????.Azi dimineata m- am trezit cu pantalonii si chilotii in zona intima uzi, iar acolo jos eram uda si aveam ...? (mai mult)
Buna! Sunt nouā aici, sā începem cu începutul. eu nu prea mā dau în vânt dupā cārti pentru cā mi se pāreau plictisitoare asta pentru ca nu era genul meu si nu mi placea ceea ce citesc. Îmi...? (mai mult)
Buna, cum pot sa scap de foliculita? creme ceva care ajuta? nu le am le tot piciorul doar de la genuchi in jos...a si ma fac cu bic ul de ala care trebuie sa i schimbi lama. ajutati-ma va rog
Dragă comunitate TPU, Aș dori să vă împărtășesc o veste importantă - intru în clasa a 8- a! Această trecere la o nouă etapă a vieții școlare mă entuziasmează și mă sperie în același...? (mai mult)
Buna.Nu vr să faceți misto sau altele.As vrea sa va spun că sunt cu un băiat cam de 1 lună și câteva zile și în timpul asta, am avut câteva certuri, provocate de mine multe dintre ele din cauza...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!