Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Februarie 2025 sunt:
Salut! Sunt in clasa a 9a si am cateva intrebari. Trebuie neaparat sa vina un parinte cu mine? Eu as prefera sa nu; De asemenea ziua mea e dupa cateva zile dupa ce incepe liceul. Probabil sunt primul...? (mai mult)
Tetanos se face si daca iti intra un cui in picior?
Cum să scap de anxietatea socială? Vă rog dacă se poate, fără psiholog.
Nu mă mai pot conecta la Gmail pentrucă nu mai am vechiul număr te telefon cu care am fost logat
Am facut un avort medicamentos acum 2 luni, la o luna după mi-a venit menstruația iar acum intarzie, care ar fi cauza
Intru in clasa a 8a si nu sunt cel mai bun la mate si romana, singurele materii la care nu ma descurc, lectiile s- au acumulat si vreau sa intreb daca am timp un an sa invat bine si la mate si la romana,...? (mai mult)
Am visat azi noapte ca eram la bunica mea acasa cu parintii mei si am mers pana in curte si in curte era un barbat si acesta voia sa ma violeze am fugit venea dupa mine si am luat telefonul si am sunat...? (mai mult)
Este normal la 13 ani sa o am 3cm normal și 7 in excreție? Am 1, 62 m
As vrea un sfat va rog... De ce in ziua de azi este foarte greu sa iti faci un prieten?
Salut! eu sunt la un liceu pe profil auto,și as vrea sa ma transfer la alt liceu pe profil filologie, este posibil? și după cât timp pot sa ma transfer ????????
Bună,are cineva poezia în căutarea basmelor de nina cassian?
Am o cartela de la Digi, am iPhone 8 si iOS 16 Datele mobile nu merg deloc imi apare LTE dar degeaba, DELOC nu merg, am abonament, ma poate ajuta cineva sa imi repar datele mobile, chiar am nevoie...? (mai mult)
Mi am dat comanda pe zalando acum 2-3 zile si in aplicatie imi spune ca a fost expediata de vreo 2 zile tot asta imi arata Ce inseamna asta? Imi va mai ajunge coletul
Bună! Luni încep școala. Am intrat la liceu și sunt speriată. Nu știu colegii, decât un băiat care- l știu de vreo 9 ani dar in rest pe nimeni. Ma tem ca ei o sa rada de mine daca nu stiu un ...? (mai mult)
Hey, femeile care au trecut prin sarcini, poate ma ajuta cu un sfat, poti avea greturi, somnolenta, dureri de cap, dupa o saptamana de la contactul sexual?
Hey..as vrea un sfat daca se poate va rog frumos Cand am intrat la liceu in clasa a 9 a fost binisor cat de cat dar am avut anxietate foarte multa si nu stiam ce sa fac si imi era foarte greu mai ales...? (mai mult)
Buna. De ceva timp, destul de mult as spune simt ca mintea mea nu este conectata cu corpul meu. Ma simt asa nu stiu dezorientata, confuza si simt anxietate din nimic, pur si simplu apare in fata mea ...? (mai mult)
Bună! Am 17 ani și 43 kg..am încercat pana acum toate metodele posibile pentru a ma îngrășa dar fără niciun rezultat, ce ma sfătuiți sa fac?
Bună ziua, la ce ora este deschidera liceului. Mulțumesc
Bună,trec în clasa a 12-a pe profil de Știinte ale naturii, imi puteti spune ce ore fac?
Știți locuri bune de ieșit în weekend?
Buna acum un an si ceva timp mi-a venit menstruatia, am 14 ani si inca imi intarzie, aplicatia pe care ma uit imi apare ca mi-a intarziat de 3 zile! Ce sa fac?
Salut! Pentru cei care lucreaza / au lucrat la kfc, azi am interviu si as dori sa stiu daca nu ai un cv, poti completa unu in incinta kfc ului?
Salut, am înălțimea de 185 și în 2 luni fac 16 ani. Cam la ce înălțimea voi putea ajunge? Mai cresc sau rămân la aceasta înălțime? (Va rog sa nu ma luați la mișto).
Buna am și eu o întrebare in a 11a m- am lăsat de scoala și un an de zile nu m- am dus acum mai sunt 4 zile și începe scoala pot sa ma înscriu acum sau e Prea târziu chiar regret ca m- am lăsat...? (mai mult)
Daca vreau sa ma angajez la un studio, trebuie neaparat sa am 18 ani? Eu lucrez ca ospatarita iar banii sunt cam putini.Tin sa mentionez ca fac in curand 18 ani.
Intrebare controversată, ce au in special bombardierii ce au succes la fete față de băieții cuminți? Mă aflu din păcate in a doua categorie și nu reușesc să am, , succesul" lor. E o intrebare...? (mai mult)
Îmi spuneți și mie ce lichid de vape sa folosesc?
Chinezii au pielea albă ca in poze? https://wallpapercave.com/handsome-chinese-boy-wallpapers
Salutare! Care poate fi diferența legala de vârstă dintre un major cu o minoră?
De ce trebuie ca baietii din liceul meu sa fie atat de urati? Adica am fost acum vreo doua luni sa ma inscriu la liceu si am vazut numai urati. Pe Instagram parca erau mai urati. Ma gandeam ca imi fac ...? (mai mult)
Buna! Ma o problema! Imi este frica sa dorm singura si am o stare de neliniste cand incerc sa o fac! Stiu ca nu este normal la varsta mea deoarece am 15 ani si nu stiu ce sa fac! Va rog ajutati-ma
Buna. Este normal sa ma simt atat de diferita fata de toti, chestia asta ma impiedica in a avea incredere in mine si atunci cand relationez cu oamenii, in general ma simt neinteleasa si ca nimeni nu ma...? (mai mult)
Bunaa.Deci in grupul meu de prieteni este o fata mai pufoșica ce- i drept doar ca ma simt vinovata pentru un lucru.Deci eu de cand eram mica am fost complexata de corpul meu, si am dezvoltat o bulimie...? (mai mult)
Pot face plata cu cardul la cazari din Booking?
Am luat acum o saptamana pastila de a 2 a zi(escapelle) iar acum am crezut ca e doar o scurgere dar este menstruatia...iar menstruatia mea trebuia sa vina in jur de 15... e totul ok dupa parerea voastra...? (mai mult)
Buna, ma numesc Teo, am 14 ani si am sanii foarte mici, pe de alta parte nu am sfarcuri, de cateva luni sau chiar un an observ niste bilute extrem de mici in interior dar nici pe de parte nu se compara...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de un sfat de parenting, ma puteți ajuta? Am o adolescentă de 13 ani care e foarte axioasă. are 1'70 și 50 kg.Ea se plânge mereu ca cică e grasă și urâtă.ce credeți că ar...? (mai mult)
La cat timp trebuie consumata carnea? De orice fel
Pe 7 plec în Bulgaria la sozopol întrebarea mea este următoarea. Sa mă epilez inghinal acasă sau să mă duc la salon? Mă simt indecisă...
Buna deci nici nu stiu la ce categorie sa pun intrebarea si ce sa fac.Azi- noapte am fost la o petrecere cu mai multe prietene dar nu eram imbracate " provocator" sau ceva si s- a trezit un barbat in jur...? (mai mult)
Buna ziua TPU, scriu asta pentru ca sunt un copil de 14 ani, nu am destula minte si nimeni nu ma invata, m- am invatat singura si maturizat singura, incerc din rasputeri sa fac totul cand mai bine dar...? (mai mult)
Buna deci daca sunt la un profil intensiv engleza dar vreau la unul bilingv, daca nu iau examenul de bilingv in ce clasa o sa fiu?
Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un mesaj pentru seful meu. Doresc o marime de salariu, si nu stiu cum sa ii cer acest lucru. Lucrez de 9 luni pe acceasi bani, minimul pe economie, si colegii mei au mai...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a - IX- a și nu știu cum se procedează la începutul anului. Nici măcar la ce ora este deschiderea liceului ca să aflu dirigintele sau colegii. Trebuie sa fie o foaie la liceu nu?...? (mai mult)
Salut întru în clasa 9 a și la festivitate trebuie sa merg cu un părinte? Și dacă aveți ceva sfaturi
Hey TPU, ce părere aveți despre mentalitatea mea : Eu nu vreau să- mi fac relație romantică, deoarece consider că sunt prea urâtă, iar aspectul meu mă inhibă și simt că nu merit să am o...? (mai mult)
Am o intrebare mie trebuia sa imi vina ciclu de pe 27si mi-a intarziat vreo 5zile ...am avut contact sexual si si-a dat drumu in mine...pot fi insarcinata si sa numi fi dat seama?
Bună, sunt în clasa a 7 a B și am 15 ani, și nu nu am rămas repetentă doar că ai mei m- au dat mai târziu la grădi, bun aș vrea să mă ajutați dacă puteți. Eu sunt fată si îmi place...? (mai mult)
Va rog mult sa mă ajutați. Pot sa zic deodată că ultima luna am început să am anxietate dar ceea ce a apărut recent mă deranjeaza cel mai mult. De ieri noaptea când m- am culcat mintea mea parcă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!