Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Februarie 2025 sunt:
Femeile se asteapta ca barbatu sa le citeasca gandurile si sa le inteleaga fara ca ele sa comunice?
Salut daca eu am 16 ani find baiat si sunt intr-o relatie cu o fata de 17 o sa intervina politia intre noi sau este in regula?
Buna ziua! Sunt eleva in clasa a 11a la liceul Decebal in Bucuresti si as vrea sa ma mut la un camin. Din pacate, liceul meu nu are camin. Imi puteti sugera alte camine, va rog?
Este normal sa te iti simti oarecum mintea, , goala" aproape toata ziua si putin confuz? Credeti ca este normal deoarece sunt adolescenta si acum incep sa ma observ mai mult si sa cresc, insa aceste chestii...? (mai mult)
Salut TPU, am o dilema sugubeata. Astazi m- am jucat fortnite timp de 13 ore, iar acum ma doare foarte tare mana. Sunt profesionist, in sens ca stiu sa joc foarte bine. De ce ma doare? Si ce trebuie...? (mai mult)
Cum aș putea avea și eu un coleg sau o colegă de bancă? Sunt în clasa a 8- a și îmi este greu să îmi fac prieteni pentru că mulți sunt falși, mincinoși și mai și trădează, te vorbesc...? (mai mult)
Bună! Urmează sa intru la liceu și am nevoie de o părere/ sfat. Eu stau la țară și ca să fac naveta durează mult. Am găsit o gazda și am și plătit avans ca să fiu sigura ca nu se va ocupa....? (mai mult)
Bună TPU, aș vrea să știu...la ce tip de Mate- Info se face mai multă informatică decât T.I.C(sunt deja bun la utilizat aplicații ca Word sau PowerPoint????) și sunt mult mai interesat de programare(fiindcă...? (mai mult)
Salut. Peste o saptamana intru in clasa a 8a, si nu stiu la ce liceu sa ma duc. Eu in general sunt priceput la web development, dar nu la matematica. Anul acesta la matematica am avut media 6, dar ...? (mai mult)
Ce se intampla daca ai devenit dependent de alcol de la vârstă de 11 ani?
Bună! Pentru cei din Botoșani, la Liceul de artă Ștefan Luchian, cum se învață? Dimineață sau după amiază?
Te ajuta cu ceva Cambridge-ul la admiterea la liceu?
Ce părere aveți? https://www.metroopinion.com/ro/?pbid=ODE0Om1ldHJv&gclid=Cj0KCQjwgNanBhDUARIsAAeIcAuMQ--LQL5UnwDZ8RYpAdhPoWRc3bqcrLXUzSDMCjtH9mkGBMlMLacaApA9EALw_wcB
Salut TPU Am depus cereri de transfer la diferite licee dar nu am fost acceptata de niciunul din cauza locurilor...acum vreau sa mai incerc sa depun o cerere, credeti ca e posibil acest lucru cu o saptamana...? (mai mult)
Bună, am cumpărat o pereche de încălțăminte de la un magazin, îi pot returna dacă am bonul de la ei? Mulțumesc
Dupa parerea voastra o relaţie cu diferenţă de 6- 7 ani e ok am un tovaraş care e cu o fata de 16 ani el avand 23 ştiu ca pate vor fi critici ca e minora dar intrebare mea credeti ca e asa important...? (mai mult)
Cum sunt studenții? Este o diferență de colaborare mai bună decât în licee?
Buna, am o urgenta daca mi se poate raspunde...acum o saptamana am luat pastila de a 2 a zi, nu am facut o neprotejat doar ca mi- a ramas prezervativul inauntru si m- am temut, am luat o de siguranta...dar...? (mai mult)
Cine stie, daca am dat bacul in rep md, dar mi-am facut si buletin romanesc.pot sa aplic doar ca cetatean roman, si acum trebuie sa mi si echivalez diploma de bac?
Buna, nu stiu cum as putea sa- mi gasesc o prietena(iubita)ca numai rezist psihic fara cineva langa mine care sa fie tot timpul langa mine si sa- mi ofere afectiune, pur si simplu sa contez si eu pentnru...? (mai mult)
Sunt clasa a 9 a, am fost deconectată câteva zile de pe contul de WhatsApp, și nuștiu dacă s- a făcut vreun grup ceva de către diriginte, ce aș putea face? Între timp alți colegi de la alte...? (mai mult)
Buna! Am o urgentă, am făcut s.x cu iubitul meu pe 21 aug. Protejat iar acum am întârziere la menstruație de 3 zile. AJUTOR
M-am plictisit. Vreau sa imi trimiteti cele mai amuzante si mai out of pocket replici pe care le spuneti aproape zilnic!
Am probleme mari cu cosurile care imi ies pe spate pe umeri si pe piept, nu stiu cum sa scap de ele Mi as dori un spate curat fara cosuri. ce as putea face
Dau peste cateva zile diferentele la latina, de la stiinte ale naturii la filologie a 11 ce ar trebui sa invat?
Cum pot sa intru pe odnoklassniki daca am uitat numarul de telefon si parola
Bună,mă numesc Teo! Am 14 ani și înca nu am sfârcuri, este o problemă gravă? Îmi puteți da sfaturi fară a merge la medic va rog frumos????
Buna, as avea nevoie de putin ajutor. Practic de muuulti ani imi place de un baiat pe care il cunosc de mica dar nu ne putem considera prieteni, vorbim sau ne intanlim ocazional daca se intampla sa fim...? (mai mult)
E normal să îmi placă ISIS?
Bună am și eu o întrebare de ce nu îmi indică in bord cînd semnalizez dreapta la pasat b 5 dar semnalizarea merge Ok numai ca numi indica in bord
Salut! Am 12 ani 1.70 și 38 la picior. Mama are 1.68 și tata are 1.77. Ce inaltime voi avea și ce picior voi avea când voi fi mare? Piciorul mi se pare foarte mic. Cum cresc in inaltime și cum imi...? (mai mult)
Ma simt des singura, simt ca n as avea un loc in viata, ma refer in special la viata sociala. Am doar 1, 2 prieteni, insa si ei au o viata a lor si de obicei imi fac programul dupa al lor ca altfel...? (mai mult)
Pastila de a doua zi ajută dacă ai sub 16 ani?
Bună, ma numesc maria și am varsta de 15 ani. Eu am avut un prieten de aceeași vârstă ca mine, iar el era rom. Pe mine nu ma interesează ca este cum este, eu încă sunt împreună cu el și ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre aceste cuvinte " Ești o persoana specială pentru mine. Ești persoana pentru care as renunța la somn. Ești persoana care ma face sa zâmbesc fără sa încerci, îmi schimbi...? (mai mult)
O intrebare va mai pun:dacă la liceu fostul coleg al meu zice faza colegilor mei noi ca sunt tot în liceu cu el doar ca mi am schimbat clasa și profilul si vreau sa știu cum sa reacționez dacă ma...? (mai mult)
Salut,TPU de azi ma doare incheietura piciorului ce as putea face?
Salut, am fost pe clasa a 9 a la stiinte sociale si as vrea sa ma transfer in anul acesta pe filologie romana. Examenul de diferente il voi da doar din limba engleza sau voi mai da si din alte materii?...? (mai mult)
La liceu national de informatica Arad. Un orar de clasa a 11- a. Ce materii se schimba de a 10- a. Stiu ca nu se mai face desen si muzica si ca ca va fi economie dar nu stiu cu psihologia si antreprenoriala...? (mai mult)
Buna.Cum as putea sa ascund niste taieturi pe mana?
Recomandati deschiderea in fata parintilor / buniciilor/ neamuriilor? Intreb asta pentru ca astazi n am fost deloc ok si nu prea am avut energie si am stat inchisa in camera iar unchiul meu a observat ...? (mai mult)
Salut, ma numesc Cipri și am 16 ani. Locuiesc într- un sat din Prahova cu fratele meu. Tata lucrează o săptămâna la București și o săptămâna liberă acasă! Mama și- a refăcut viața cu alt...? (mai mult)
Salut, va rog sa imi spuneti cum sta treaba cu chiriile? As dori sa inchiriez un apartament in Bucuresti, mentionez ca am suma stransa necesara insa cum se face? Adica ma pot muta imediat acolo deindata...? (mai mult)
Simt ca des as cadea pe ganduri, insa nu un gand specific, ci simt ca mintea mea e asa ingandurata, nu neparat la ceva anume si imi e greu sa fiu acolo prezenta sau de multe ori cand cineva vorbeste cu...? (mai mult)
Buna TPU, am o problema destul de deranjanta la scoala. Joi eram in pauza cand o colega de a mea mai rea, a inceput sa ma ia de par si sa ma tarasca prin curtea scolii. Eu tipam la ea sa ma lase ( ma...? (mai mult)
Nu pot deschide tavita SIM.introduc cheita in orificu, apas pe cheita si nu se deschide.Samsung Galaxy S10 plus.
Hey TPU, de ce unii oameni sunt grași spre batoze?
Mi ar placea sa devin si eu scriitor insa acum nu le am cu asa ceva, ce ar trebui sa fac atunci ca sa ma pricep si eu la asta?
Salut TPU am o întrebare ma doare măseaua de o săptămâna, și când beau ceva lichid ma doare și nu stiu de ce, la dentist mi-e frica sa merg nu stiu ce sa fac
Buna TPU, sunt foarte suparata, am crezut ca aici exista oameni care isi dedica din timpul lor sa ajute alti oameni fara a primii ceva inapoi, nu sa judece comportamentul unui copil si sa inceapa sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!