Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Februarie 2025 sunt:
Ce inseaman full HD 1080? Am pe laptop scris și nu știu
Hey TPU, ce părere aveți despre oamenii care nu au prieteni, amici? mă refer la oamenii care stau singuri și n-au pe nimeni.
Buna TPU, vreau niste sfaturi pentru o intamplare la care nu m- am gandit niciodata ca mi se va intampla, m- am despărțit de baiatul pe care il iubeam si inca il iubesc, datorita altui baiat care ...? (mai mult)
Hei. Este cineva în cautare de o colega de camera în Galați?
Ce ai face daca ai afla că iubitul tău cu care esti împreună de 3 ani de zile ți-a zgâriat masina intenționat?
Când începe școala postliceală? Are cine o structură pentru anul asta?
Am 15 ani si nu stiu cand să-mi fac iubit
Buna seara, TPU! Într- o dimineață stresantă la birou, am vrut să fac o impresie bună în fața directorului meu și, din nefericire, am varsat cafeaua pe ceafa lui. Apoi, directorul a alunecat...? (mai mult)
Hey, guys! Cum v- ați gestionat timpul în clasa a 9a? Ma refer la învățat, metode de studiu! Tind sa menționez faptul că nu sunt o fata căreia ii place sa iasă pe afara, in sensul ca mi.am ...? (mai mult)
Luni incep prima zi de liceu si nu mi gasesc buletinul am nevoie cumva de el? am copi dacă cumva ma ajuta
Buna TPU, am 16 ani, practic adolescenta. Am un grup mare de prieteni si ne place sa traim viata la maxim. Acum 3 zile eram pe afara cu grupul meu de prieteni si ascultam ian, apoi am dat de un om pe...? (mai mult)
Cu bucurie in suflet a venit momentul sa va povestesc o experienta excitanta, in care am reusit sa vars dintr o neatentie cafeaua proaspat facuta peste testiculele domnului director. Nestiind ce trebuie...? (mai mult)
Nu înțeleg ce fac gresit cu viata mea. Oamenii pe stradă se uita ciudat la mine, dar nu ies în nici un fel în evidenta (ma îmbrac simplu și sport, de machiat nu ma machiez), Da totusi oamenii...? (mai mult)
Bună, sunt clasa a 10a și pentru acest început de an as vrea sa ma mut din a 2a în a 3a banca. Problema e ca acolo este locul(sau cel puțin acolo stăteau de obicei) unor băieți simpatici, cu ...? (mai mult)
E hidratant si sapunul cerave spumant? Sau doar cel pe care scrie ca e hidratant e hidratant?
Am o întrebare TPU, de ce tot timpul când vreau sa vorbesc cu o fata încep sa tremur si sa nu mai stiu sa zic un cuvânt?
Ieri am avut o ceartă cu prietenul meu și am rămas profund șocată de ceea ce mi- a spus. Eu trec printr- un moment mai greu, mama vrea sa divorțeze deoarece tata este alcoolic și abuziv iar asta...? (mai mult)
Am 17 ani am dreptul de a conduce un motocultor de 10 cp
Stiti daca mai pot merge la scoala la seral sau fara frecventa in Ploiesti? se mai fac inscrieri? eu am munca de la 07:00 pana la 15:30.
Buna! M am transferat de la un liceu din județul Botoșani in unul din Iasi la acelasi profil (științe sociale ), este necesar sa dau niste testări la limba romana, istorie si psihologie. Mi e putin...? (mai mult)
Mie unul imi place super mult sa conduc, si sunt pasionat dar in momentul de fata eu fac orasul (In Italia) asa ca numai am mult si pot lua permisu, dar singurul obstacol este instructorul meu auto...in...? (mai mult)
De ce majoritatea adolescentilor din ziua de azi sunt asa plictisitori si încrezuti? Tot ce ai putea vorbi cu ei este despre muzica trap, party- uri, ca s- a dat nu stiu ce baiat la respectiva fata,...? (mai mult)
Dacă sunt minoră iar tata mă bate și îmi confiscă telefonul în momentul în care merg la liceu și profesorii mă văd bătută pot suna la asistență materială? Desi nu cred ca s- ar rezolva ...? (mai mult)
Hey TPU, acum am veceu de tip turcesc în baie ( din ala unde trebuie să stai în vine ), însă acum neamurile mele și prietenii râd de mine, dar eu le- am explicat că familia mea a luat aceste...? (mai mult)
Help TPU, deci câinele meu se uita ținta spre hol.(sunt doar eu cu el in casa) și gen de câteva minute numai in acea parte se uita și latră…vede spirite?
Ce sunt cu sesiunile astea de examen la facultate? Sunt grele? Și câte sesiuni sunt pe an?
Medie admitere liceul William Shakespeare Timisoara 2023 cineva?
Salutare, am 18 ani, și sunt dependent de jocuri de noroc, seara am mii de gânduri, cum că gata, mă las, de mâine nu mai joc, dar ziua următoare ajung tot acolo, ce mă sfătuiți să fac?...? (mai mult)
Am uitat parola lui jarcalete o pot schimba
Știe cineva un magazin din orașul Floresti județul Cluj care vinde vapeuri/țigări minorilor?
Ce parere aveti de parul foarte lung la baieti? Cateva exemple aici: https://imgur.com/a/0fa6OJC
Este normal ca iubitul meu sa facă complimente la mai multe fete?
Acum 2 ore | unomcuprobleme a întrebat: Salut TPU, de cativa ani nu mai am par pe picioarele in unele parti in zona gambei, tibiei la almbele picioarele, pe cateva parti am, pe altele nu si tot asa...? (mai mult)
Vreau sa trec la apa care e la sticla de sticla dar nu asa oricum, vreau la sticla de 2l insa nu gasesc, oare pentru ca nu exista sau? De ce nu gasesc?
Bună! Dacă am susținut examenul de admitere la Academia de Poliţie și am picat la scris pot da la Câmpina cu media de la Academie sau trebuie sa mai dau din nou proba sportiva și proba...? (mai mult)
Buna TPU! Acum câteva zile am dat o testare la engleză. Am emoții și încă nu mi- a venit rezultatul! Menționez că m- am pregătit o săptămână întreagă și tot am așa presimțirea că nu ...? (mai mult)
Buna Ziua, am o întrebare pentru cei mai tineri, adolescenți, puțin mai maturi etc, , , , Mă întrebat de mult un prieten, legat de fete și mi- a spus..., Auzi frate!?, , , , Ia zi frate!, ...? (mai mult)
Dacă băiatul meu nu a luat bacul acum în toamna, anul viitor da doar la materia care a picat sau la toate
E adevarat sau fals ce scrie in acest articol?... Daca e adevarat, atunci ce trebuie sa facem, care e solutia? Eu nu stiu cum sa fac sincer... :/ daca e adevarat ce scrie https://manifeste.ro/dopul-...? (mai mult)
Bună TPU îmi puteti zice care sunt cunoscători si stiu o aplicatie unde pot salva videoclipurile care pe tik tok nu le poti salva multumesc❤️
Treaba sta în felul urmator: o fata mi- a cerut pe Instagram o poza nud și eu ca prostul i- am dat- o și era pe cont un baiat cu care am fost în clasă și acel băiat a arătat poza la aproape toată...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare importanta. Cat se poate schimba fizionomia feței unei fete in 2 ani, in perioada 15- 17 ani(cum a fost la voi)? E legat de mine; vad o schimbare mai ales la ochi, nu mai sunt ...? (mai mult)
Ce rechizite trebuie pentru clasa a 9a?
Salut TPU, vreau sa spun un pic backstory- ul intrebarii mele pana sa o pun: Deci pentru mine personal scoala a fost o experienta oribila in general, am intalnit numai oameni rai, pervesi si care au...? (mai mult)
Salut, sunt fata si am o curiozitate daca vreunul din voi s- a nascut la fel ca si mine. M- am nascut prematur la 7 luni, fara probleme de sanatate in schimb eram foarte mica, inca par mai mica decat...? (mai mult)
Buna, as dori sa stiu cum sunt caminele din Brasov.Am intrat la UTB Facultatea de Inginerie electrica si stiinta calculatoarelor si as dori sa stiu conditiile(cati sunt in camera, cum sunt baile sau ...? (mai mult)
Buna! Am si eu nevoie de cateva pareri. Mama a cumparat de la Jumbo mai multe articole pentru liceu(caiete, pixuri etc.). Cand a ajuns acasa, am vazut ca ea mi- a luat vreo 10- 15 caiete studentesti...? (mai mult)
Am nevoie si eu de un sfat. Deci toata faza este ca sunt 2 fete la scoala cu care m- am imprietenit forate bine dar se pare ca ele sunt bff. Am avut o activitate cu scoala iar dupa m- am oprit cu ele...? (mai mult)
Hey TPU! Vreau o parere din partea voastra. Credeti ca e ok sa ma risc sa plec la mare maine dimineata cu trenul si sa vin vineri dimineata? Avand in vedere ca tata nu va trebui sa afle, el lucreaza in...? (mai mult)
Prietena mea a zis ca nu este pregătită sa o facem. Cum ar trebui sa o fac pregătită sa o facem?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?