Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Februarie 2025 sunt:
Prietena mea a zis ca nu este pregătită sa o facem. Cum ar trebui sa o fac pregătită sa o facem?
La facultatea Hyperion de informatica am nevoie de laptop sau au ei calculatoare?
Bună, am încercat nenumărate aplicații (ex:aliexpress care are promoții 23 lei, dar de fapt mă costă 60 lei când bag produsul în coș) Cunoasteti câteva sit- uri de haine cu prețuri fixe și...? (mai mult)
Salut, cum pot vedea cu cine sunt in clasa la liceu?
Ce parere aveti de cazul asta? Am un prieten ce a vorbit cu o fata dar nu au fost impreuna ca fata nu simtea nimic pentru el, iar el acum vorbeste cu sora fetei cu care a vorbit, ii ceva ciudat?
Le plac fetelor baietii pletosi, in general?
Hey, care este metoda cea mai buna pentru a invata pentru evaluarea nationala? Intru a 8 a si as vrea sa iau o nota cat mai mare la en.
Buna. Mereu ma simt ca si cum n as face parte din aceasta lume. Ma simt exclusa peste tot, pana si cu prietenii am inceput sa simt desi vorbim des, pana si in familie. Simt ca nu am niciun loc, zilnic...? (mai mult)
Buna! In ultima perioada se întâmpla sa am o dificultate in a ma exprima. De fiecare data când cineva începe cineva sa facă o conversație cu mine sau îmi pune diferite întrebări, corpul meu ...? (mai mult)
Salut, am inteles ca daca ies cu parul ud noaptea afara exista riscul sa racesti, dar daca parul e uscat si imi dau doar cu o ceară mată nu este parul ud si este riscul sa racesc?
Daca eu vreau sa plec de acasa si am 18 ani, pot? Daca parintii ma obliga sa nu plec, eu ce naiba ar trebui sa fac ca sa nu ma ameninte ca suna politia? Pana la urma eu sunt majora si n- are ce sa faca...? (mai mult)
Sunt singura adolescenta care in 18 ani de zile, nu am simtit deloc anii astia de adolescenta, precum i- au avut altii? De exemplu majoritatea adolescentilor stau pana la 11- 12 noaptea afara, merg ...? (mai mult)
Dacă o persoana se săruta cu același sex dar are o relație cu sex diferit se poate considera înșelat?
Cum știi când îți poți permite cu prietenii?(gen când sunteți la un nivel de prietenie in care nu va ofensați când va înjurați) dacă are sens
Salut! Am o intrebare. E normal ca baietii intre varstele cuprinse de 15 si 20 de ani sa se vopseasca la par sau sunt considerati anormali?
Salut TPU, am 14 ani, trec a 9 a si am 60kg, sunt putin slăbănog si as mai vrea sa pun macar 5 kg pe mine pana incepe liceul.Dau funda
Întrebare : De ce este moral să fii misogin, dar imoral să fii rasist?
Bună! O întrebare pentru elevii sagunisti din Brașov: Care ați spune ca sunt avantajele faptului ca studiați acolo?(va rog fără răspunsuri la misto)
Buna seara! Am problema asta de mai mult timp dar in ultima perioada e din ce in ce mai rău, plang fără niciun motiv, de cand ma știu am fost mai emotiva, dar era ceva pe moment. In schimb acum ...? (mai mult)
Îmi puteți spune cum sa reacționez când cineva se ia de mine? Pentru ca părinții mei din vina lui tata am învățat mereu sa fiu cuminte și mai depresiv mereu și la fotbal nu prea mai ma duc ...? (mai mult)
Am 16 ani și încă îmi place să mă uit la desene animate. Credeți că mă comport prea copilăresc?
Salut! Vreau sa ma angajez la glovo de la varsta de 16 ani oare se poate? Pe site zice ca trebuie minim 18.
Salut exista miza 10 bani pe superbet la vreun cazino online?
Bunaa! trec in clasa a10a si am vazut ca am o materie noua-educatia antreprenoriala..in ce consta si ce fel de caiet mi ar trebui(romana,mate, mic sau mare)? multumesc anticipat
Salut! Am nevoie de niște sfaturi! Treaba sta în felul următor: Am 17 ani, sunt de la țară si vreau sa fac niște bani. Am încercat tot ce se putea încerca vara aceasta, n am reușit mare lucru,...? (mai mult)
Câteva seriale coreene/filme de dragoste frumoase? Știți?
Am fost azi la farmacie si am cerut un sapun intim si am primit pentru femei si eu sunt barbat, e ok sa il folosesc atunci? Sau mai bine nu?
Am nevoie de o rutina de skincare de preferat pe care sa o aplic seara (dimineața doar gelul de curățare) pentru un ten problematic cu acnee!
Daca vreau sa imi iau sapun de la cerave atunci trebuie sa cumpar si pentru spalare si pentru curatare sau ajunge sa iau doar pentru curatare sau doar pentru spalare?
Ar trebui sa ii chem pe părinții iubitei mele la majoratul meu? Suntem împreuna de un an și 7 luni
E bun si pentru barbati sapunul intim lactacyd?
Bună! Am și eu o întrebare la care sper să mi se răspundă fără ironie...cam de ce avem nevoie la facultate? (Materiale) Evitați, vă rog răspunsurile de tipul "un pix și o foaie". Mă refer...? (mai mult)
Am anxietate sociale si nu stiu cum pot scapa de ea, cand am ocazia sa mai ies pe afara (ex: ma trimit ai mei dupa tigari) parca mereu ma gandesc ce spun altii care se uita la mine, sincer nu prea ies...? (mai mult)
Buna fetelor cum pot face sa imi vina menstruatia?
Sunt singura adolescenta care in 18 ani de zile, nu am simtit deloc anii astia de adolescenta, precum i.au avut altii? De exemplu majoritatea adolescentilor stau pana la 11- 12 noaptea afara, merg împreuna...? (mai mult)
La facultate la cine te motivează? Mai este diriginta/diriginte?
Daca nu mananc o saptamana cate kg slabesc?;))
Daca faci un an la buget dar dupa abandonezi, si te inscrii la alta univ. mai poti intra pe loc bugetat?
Are voie ca un tată să-și bată fiica și ce urmări poate avea el?
Mi-a fost acceptata cererea de transfer la alt liceu si saptamana viitoare dau diferente la latina muzica desen.Trebuie sa aduc ceva la desen si muzica sau imi dau ei ce am nevoie
Bună! Dacă vreau sa întru la Saguna sau Mesota(Brasov) ar fi mai bine sa dau bilingv la engleza sau germana?
Știe cineva dacă in club office la Costinești animatoarele sunt mereu acolo? Sau doar când vin anumiți cantăreți?
Știu pe cineva care are talentul deosebit de a-și colora caietul,sublinia,incercui. Ma întreb, la facultate profesorul ce parare are?(mă refer dacă ii interzice să facă acest lucru sau nu)
Hey, intru a 8 a cum si cu ce lectii poti incepe sa le recapitulez de la 0 din clasa a 5 a pana acum si ce va urma pentru a lua o nota cat mai buna la evaluarea nationala? peste 9 as dori sa iau pentru...? (mai mult)
Salut. As vrea un sfat... Ieri m- am gandit sa scriu in notite ceva de genu si am zis ca mna scriu mai tarziu ca nu o sa uit si ce sa crezi din 3 am mai stiut doar 2, ultima nu mi- a pot aduce aminte...? (mai mult)
Salut, nu a fost asa cum credeam cand am fost sa imi pierd "tineretea", de ce? Sunt confuz.
Am o prietenă care place un băiat care vine în localitate, unde stă ea, doar în vacanțe. Aseară a pupat o și faza e ca ei sunt cuscri. E vreo problemă în asta?
Are ceva dăca nu mergi în prima saptamana de liceu?
Bună TPU! Eu am o problemă în ultima vreme. Mă macină foarte tare și nu știu ce să fac. Acum ceva timp( acum 2 ani cred)o fată m- a băgat într- un grup pe Instagram, iar pe acel grup a trimis...? (mai mult)
Salut, am aprox 15 ani, implinesc in luna noiembrie, si am 169 cm si tot sunt dezamagit de inaltimea pe care o am. Ceilalți colegi de clasă sunt mult mai inalți in comparare cu mine.Ei fiind:173, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?