Normal că e o vârstă mică. La vârsta asta ar trebui să te intereseze şcoala, copilăria,..., nu chestii d-astea de care vei avea timp de la 15 ani în sus.
Numai bine!
Nu e o varsta prea mica dar sa te interesezi mult de scoala.Adica sa nu-l lasi pe el sa-ti ia din timpul alocat studiilor!
Pai la varsta aia cred ca nicio relatie nu e bazata pe iubire, majoritatea cred ca e "cool" sa ai iubit.
Si daca noi iti spunem ca este o varsta mica, tu ce ai de gand sa faci? Eu nu cred ca este o varsta mica, este o varsta potrivita.La varsta asta multi copii au prieten(a).
Sa ai o zi buna! :*
Paiii potii avea iubit de cand vreii tu... eu am avut primul iubit la 12 ani... potii sa il ai dar in tradevar trebuie sa te intereseze mai mult scoala
E o varsta la care este ok sa ai iubit.dar sa nu pui peste 5 zile intrebarea :" E ok ca la 13 ani sa faci sex? "
Este adevarat ca iubirea nu are varsta dar nu puteti sa spune-ti ca o copila de 12-13 ani poate iubi. Poate doar sa iti placa de eldar pana la iubire e cale lunga.Eu am 14 ani si am avut prieten dar imi placea de el nimic mai mult, e o dragoste de copil nu ai cum sa iubesti la varsta asta
Cred ca depinde de ceea ce simti tu in primul rand insa o relatie la varsta asta nu cred ca te-ar face sa te implici cu adevarat responsabilitatile fiind altele. Poti avea o relatie acum dar pentu a intelege cu adevarat o asemenea relatie te-as sfatui sa astepti cel putin inca 2 ani, o sa vezi ca atunci vei vedea lucrurile diferit.In orice caz este alegerea ta, eu te-as sfatui doar sa te gandesti bine si sa nu faci asemenea pas de dragul anturajuli sau a ceea ce cred cei din jur, implica-te intr-o relatie pentru ca simti.