Salut, am aprox 15 ani, implinesc in luna noiembrie, si am 169 cm si tot sunt dezamagit de inaltimea pe care o am. Ceilalți colegi de clasă sunt mult mai inalți in comparare cu mine.Ei fiind:173, ...? (mai mult)
Buna. Este normal atunci cand ies prietenii mei si eu raman acasa sa ma simt singura? Nu este vorba ca nu ma cheama, insa uneori mai sunt plecata sau am treaba si de multe ori raman singura fata din acel...? (mai mult)
Buna. Este normal sa ma simt singura atunci cand eu raman acasa si prietenii mei ies pe afara. Nu i vorba ca nu ma cheama, dar uneori am treaba si nu pot iesi sau uneori cand ies raman cam singura fata...? (mai mult)
De ce există cuvântul frumos și urât? Cine naiba le-a inventat
Bunaaa. am o problema cam penibila dar nu vreau sa pierd o prietenie pentru asta. eu si o colega avem un prieten comun pe care l tot luam cu noi pe afara si mergem si la concursuri impreuna. fata asta ...? (mai mult)
Buna. Imi spuneti va rog idei de povestit cu o fata. :)) Dar nu din astea care e culoarea ta preferata, iti plac animalele. Cumva interactiunea cu ea ma face mereu sa trebuiasca sa fac eu primul pas...? (mai mult)
Bună TPU Mi-am prins mama înșelăndul pe tata cu un prieten de al ei, iar în acest moment fac s*x ce sa fac, tata este plecat în străinătate si nu știe.
Bună! Știți cumva care sunt cele mai bune licee din Brașov cu profil mate info? As avea nevoie de un top, dacă puteti
Salut, m-am mas turbat cu niste lotiune solara, am ejacula t si apoi m-am spalat cu gel de dus foarte bine, e totul safe?:)
Un sapun care sa fie tot asa de bun ca si sapunul cerave doar ca mai iefin? Ca sapunul cerave e cam scump totusi si eu nu am cine stie ce venit, deci imi trebuie unul care sa isi poata permite oricine...? (mai mult)
Ba frt ce i prostia asta cu abonamentul la metrou pentru elevi. Daca n ai domiciliul in Bucuresti nu ti fac aia abonamentu. pbn acum
Buna TPU! Ce site-uri de petitii online cunoasteti in Romania? Vreau sa deschid o petitie pentru o cauza nobila si nu stiu cu cine sa colaborez. Multumesc
Salutări, care îmi poate spune pe ce site/aplicație sa fac chestionare care sunt exact cu cele de la sala. ;*
Bună, cum pot pregăti și cum pot trimite colete la poștă, m-am tot interesat dar n am priceput nimic nu știu de unde să încep și cum. Mulțumesc!
Va rog raspundeti mi mai multi la intrebarea asta https://www.tpu.ro/adolescenti/are-o-legatura-faptul-ca-am-parintii-stricti-si-ca-nu-am-prieteni-am-fost-prietena-cu-multe-persoane-dar-mereu-acele/
Salut, vă rețin doar câteva minute Nu am luat bacul, oportunități de job uri unde să lucrez de acasa, mă descurc cât de cât ok in baza asta de IT(țin să specific că mă descurc sa lucrez în...? (mai mult)
Are o legatura faptul ca am parintii stricti si ca nu am prieteni? Am fost prietena cu multe persoane, dar mereu acele persoane au renuntat sa mai vorbeasca cu mine si se fac ca nu ma mai cunosc sau...? (mai mult)
Hey TPU, am o întrebare este posibil ca în casa mea să- mi pun în baie toaletă de tip turceasca, din aia unde trebuie sa stau pe vine? Nu mai vreau toaletă de tip tron, deoarece familia mea este...? (mai mult)
De ce unii oameni dau block la oameni care nu au gresit cu absolut nimic?
Buna seara Unde se poate mânca cu cardurile de vacanta?
Mă pot angaja La 2 pași dacă am 15 ani cu acordul părinților?
Daca faci dus zilnic sau asa la 2-3 zile de exemplu, e ok si daca dai doar cu apa si atat pe corp? Sau trebuie neaparat si sapun?
Mi-am facut parul cret permanent si dupa 3 ore m-am spalat pe cap, el inca se increteste dar mi-e frica ca o sa se indrepte usor usor, voi ce ziceti?
Care ar fi semnele că un băiat te place? ( la băieții care nu sunt foarte îndrazneti )
Daca nu am fost la nicio intalnire de boboci o sa fiu necunoscuta clasei si mi- am ratat toate sansele sa- mi fac prieteni in liceu? Am intrat undeva foarte departe de mine si au facut inalniri numai in...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema cu un prieten și nu știu cum Dumnezeu sa ii bag mintea în cap S a cunoscut recent cu o fata și s au cuplat el făcând 18 acum cateva zile iar ea are 15 creca au 2 ani și...? (mai mult)
Buna! Știe cineva ce materii se fac la protecția mediului și ce caiete vom avea nevoie pentru modulele de pe profil!? Ofer fundiță!
Bună, am și eu nevoie urgent de ajutor, am de făcut o contestație si nu știu în unele secțiunii, mă puteți ajuta? solicit reevaluarea lucrării scrise aferente probei scrise*... și tipul de...? (mai mult)
Ce inseamna cand suni pe cineva si intra mesageria vocala? Scz ca am dat adolescenți
Puteti sa imi ziceți niște exercitii de a avea pumnul tare " de fier ". Vreau sa am pumnul foarte tare.
Salut, am vorbit cu o fata 4 luni nu eram impreuna inca, si dintr o data nu mai vrea sa vorbim a zis ca s- a gandit de ceva vreme si ea nu mai vrea nimic, am incercat orice m- am purtat frumos cu ea dar...? (mai mult)
Vreau sa merg cu niște prietene la un film nerecomandat copiilor sub 15 ani. voiam sa întreb dacă ne verifica pe toate sa avem buletin sau doar pe una dintre noi? deoarece eu voi avea la data respectiva...? (mai mult)
Intrebarea asta poate e un pic proasta dar un om daca iubeste pe cineva poate merge in iad?
Salut TPU urmeaza sa trec pe clasa a12a si mie cam frica la matematica n- am ramas corigenta dar nu o inteleg si de abia am reusit sa trec la ea si mi- e frica sa nu raman corigenta in clasa a12a imi puteti...? (mai mult)
Buna seara/ziua,as vrea sa fac o comanda de pe shein, da am un singur card de credit al carui cod pin nu l stiu. Daca acea comanda este sub 100 ron(cardul fiind visa), mai am nevoie de cod pin?
Este legal să vând niste cursuri de investiții pe piata Forex? Precizez că acele cursuri nu îmi aparțin ( nu sunt făcute de mine ) sunt de alte persoane eu la randul meu le- am cumpărat de la...? (mai mult)
Am 14 ani și încep imediat și liceul. Cum fac și eu să am mușchi? Am zero barat și dacă nu am o chestie efectivă pe care sa o fac exacta, o rutina foarte exacta, nu pot sa mă țin de ea. In...? (mai mult)
Bunaa.Deci am o problema cu unul dintre angajati care ma tot framanta.Deci eu la firma tatei de obicei ma ocup sa stiu totul despre atelier( ce masini intra, ce piese mai trebuie etc) dar de obicei ma...? (mai mult)
Bună, am depus cerere de transfer și a fost acceptată dar m- am răzgândit și nu mai vreau să mă mut pentru că dau bacul tot la mate, româna și bio așa că nu cred că mai are rost să schimb...? (mai mult)
Salut! Joc prima oara la superbet, si as vrea sa îi intreb pe cei cu experienta, daca castigurile se pot vira in cont sau trebuie sa merg la agentie? Mi am facut cont pe aplicatia lor.
Salut TPU, Am o intrebare pentru voi, care este punctajul minim pentru a promova un examen de diferentiere pentru un transfer? Mai pot anula transferul daca inca nu am dat examenul de diferentiere? ...? (mai mult)
Buna, am 24 de ani si anul viitor vreau sa dau bacul. sunt profil tehnologic. am facut scoala in Italia si m- am intors in tara (acum vreo 12 ani cred). Nu am prea inteles modu de predare al professorilor...? (mai mult)
Buna. Eu sunt Irina, o fata de 20 de ani care are nevoie de niste sfaturi din partea voastra, caci apropiatii m- au sfatuit toti acelasi lucru insa as vrea sa aud si alte pareri, asa ca daca puteti ...? (mai mult)
Cat costa intrarea la Megadiscoteca Tineretului?
Buna, daca la bac, m2 stiinte, mai exact la punctul c de la subiectul 2 Am inceput exercitiul corect, dar fix pe final am gresit un calcul, am ajuns tot la raspunsul corect, dar aveti idee cat imi...? (mai mult)
Are voie oare un părinte să interzică adolescentului să iasă din casă, să îi ia telefonul și în genere interzis să vorbească cu cei din jur?
Îmi poate spune cineva drepturile copilului de la 16 ani și dacă are voie să plece de acasă să trăiască fără părinți?
Efectiv nu mai suport. stau in camera cu mama si tata de cand ma stiu, imediat in 3 luni voi face 18 ani. Stau la curte, din pacate este o casa cu doar 2 camere, intr- una stau eu, mama, tata iar ...? (mai mult)
Buna ziua am comandat o comanda și nu am primit ce am comandat
Ba ce inseamna daca o fara ma intreaba SEEN?, imi zice de fostul si mai vb
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!