Buna, am si eu cateva intrebari despre viata. Stau in danemarca insa o data la 2 3 luni vin in Romania. Mi as dori din suflet sa fiu la liceu acasa dar nu se poate. Vreau sa gasesc anturaje, vreau sa...? (mai mult)
Stie cineva cluburi din Costinesti cu intrare gratis? Dau funda
Am inceput de ieri sa imi duc mancare de acasa la munca dar mama spune ca ies mai scump asa si mai bine comand meniul zilei dar nu e asa, ca daca nu mananc fructe de mare si mai stiu eu ce nu ies asa ...? (mai mult)
Va salut. Am și eu o întrebare are un bărbat nescris in certificatul de naștere a copilului și nefiind cu el 17 ani de zile sa își dea comenzi asupra copilului? Mai ales ca copil nu la cunoscut...? (mai mult)
Buna, vreau sa cumpăr articole de pe Vinted. Dau pe "Cumpara acum" și ma trimite in Conversație. Specific ca am cumpărat niște articole cu pachet înainte de a cumpara alte articole
Salut TPU! Unde se ține banchetul de clasa a-8-a? Și la banchet există băieți care dansează cu fete?
Salut! Am si eu o problema putin iesita din comun, dar din pacate este prezenta si nu prea o pot face absenta, si anume de fiecare data cand vorbesc cu cineva, fie mai mic, fie mai mare, am niste...? (mai mult)
Buna cine știe cum să-mi schimb numărul de telefon de pe tiktok că când dau să mă conectez îmi trimite pe acel număr un cod dar eu nu mai am acces la acel număr
Deci suna aiurea dar mă urăsc din tot sufletul meu și când mă gândesc că peste 2 ore și puțin e ziua mea și prietenii mei au poze aiurea cu mine, îmi vine frt sa mi dau delete la viață, ...? (mai mult)
Buna, cum o conving pe mama sa ma lase la mare cu sora mea si inca 2 prieteni? Am 14 ani, sora mea are 16, iar mama ii cunoaste pe baietii cu care vreau sa mergem, insa mi e frica ca nu ma va lasa...? (mai mult)
De ce uni oamenii jignesc persoane ca nu înțeleg sensul
Mi am pierdut buletinul si m-am dus sa fac unul nou. Dar dupa depunerea de cerere l am gasit. Pot sa anulez cererea sau e prea tarziu?
E normal sa ma mastrubrez de 2 sau 3 ori pe sapt?
Cum pot sa trec peste crush- ul meu din scoala? Am terminat a opta vara asta. Era unul dintre motivele pentru care ma duceam la scoala si era mereu in mintea mea. Nu pot sa- l uit efectiv ca era frumos...? (mai mult)
Prietena mea mi- a facut cunostiinta cu un baiat, ei erau prieteni la inceput, dar cu toate astea parca el imi dadea mie mai multa atentie si aparent acum m- am bagat intre ei si prietena mea s- a suparat...? (mai mult)
E normal daca nu simti nevoia de a manca dupa ce ai ejacu lat sau e ceva in neregula cu tine daca nu simti nevoia de a manca dupa? Sau e perfect normal si nu trebuie neaparat fiecare om sa simta nevoia...? (mai mult)
Credeți că bucureștiul este un oras periculos? sunt adolescenta si trebuie sa merg la un concert in câteva zile care se va termina noaptea, pe la 12 si va trebui sa ma intorc singură acasă (fac ...? (mai mult)
Buna! Pot platii amenda prietenului meu cu buletinul sau? A primit o amenda si nu poate ajunge in timp si daca imi ofera buletinul lui pot merge sa o platesc?
Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica"?
Salut TPU am o întrebare se poate face un hobby din filmatul cu drona? Ce părere aveți de un DJI mini 2
Salut, daca schimb ecranul si displayu la un telefon, mai am galeria in el sau se sterg datele?
Bună! M- am înscris la master cu gândul ca voi lua bursa primul semestrul deoarece am o medie mare și sunt a doua persoana admisa. Doar ca nu am de gând sa continui acest master, vreau sa ma retrag...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare, am 16 ani și sunt într- o situație proastă cu părinții, tatăl m- a bătut de 2 ori foarte tare până la vânătăi, îmi este interzis să ies din casă și să...? (mai mult)
Salutare! Voi trece in clasa a VIII- a anul acesta asa ca incerc sa ma orientez spre un liceu. Invatand programare de mic, ma orientez spre matematica- informatica ( Timisoara ) si as vrea sa cer parerea...? (mai mult)
Buna TPU, doresc sa aplic la facultatea Unarte dar nu gasesc documentul cu cerere pentru portofoliu, ma incurca rau siteul lor, daca din intamplare il aveti, puteti sa- l postati in comentarii, va rog...? (mai mult)
Buna! Vreau si eu niste statusuri pentru astea care la 14 ardeau salteaua si apoi a dat de unu si boom mare dive de nici buna ziua nu dau. Ar fi ok daca ar fi si pentru babele astea care se zbenguie pe...? (mai mult)
Bună, TPU...mă simt într- o încurcătură.Eu am repetat totul la mate(deoarece eram bâtă) și la algebră mi- am revenit și la geometrie am repetat tot, știu formule, știu proprietăți, dar ...? (mai mult)
Pot intra la apa boxerii?
In Costinesti in megadiscoteca tineretului pe 19 august o fata blonda, scunda cu ochelari si ochii verzi. Daca stie cineva despre cine este vorba sau o cunoaste va rog un reply!
Salut... As vrea un sfat... Aseara nu mai stiu le ce m- am gandit si mi- am adus putin aminte si acum sunt foarte agitat si nu imi mai aduc aminte, eu deja incep sa cred ca am Deja Vu. Voi ati patit...? (mai mult)
De ce unii oameni cer bani strainilor pe net in loc sa ceara de la o persoana cunoscuta? Ca sincer mai dadeam si eu de asa oameni si spuneau ca nu au tigari si asa si ziceam ca de ce nu cer de la cunostintele...? (mai mult)
Stie cineva ceva despre istoria sirenelor?
Dacă ești cu un băiat de mult timp și el nu mai da niciun semn de viața și da seen la mesaje și sta activ, ce ați face? Imi poate da cineva un sfat? Nu știu ce sa fac in momentul de fata
Bună seara. Asta o sa fie o întrebare foarte tristă deoarece am sa pun aici o întâmplare și o poveste pe care am trăit- o în viața mea.Nu știu cum sa încep cu asta, la cât de trist este dar...? (mai mult)
Cine stie tiganeste? Ce înseamna OKAY PE TIGANESTE?
Voi credeti in Skinwalkers? Si daca da, ati mai vazut unul?
Vreau si eu un disstrack pentru prietena mea????
Salut TPU? Care e faza cu Erasmus? Tot aud adolescenti de varsta mea care se duc in tabere gratuite. Trebuie sa faci voluntariat? Care sunt criteriile?
Salut, a fost cineva cazat în căminul C7 sau C13 ale Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași? Din ce am înțeles, sunt camere de 5 persoane iar băile și bucătăriile sunt pe holul căminului....? (mai mult)
Buna ziua. Am 28 ani, acum 1 saptamana m- am imprietenit cu o fata pe Facebook. Vorbind am si iesit impreuna in cateva zile, am fost la film la cinema etc. Ea este o fire mai timiduta, cel putin asa...? (mai mult)
Bună.Am și eu o curiozitate, dacă am răspuns la story- ul cuiva pe Instagram și îmi spune că contul respectiv nu poate primi mesaje de la toată lumea deoarece nu permite solicitări de mesaje...? (mai mult)
Am tulburare obsesiv compulsiva de la 10 ani, acum am 16 si am înțeles că tulburarea obsesiv compulsiva nu va "trece" pana pe la 18-19 ani, voi trăi toata adolescenta cu aceasta tulburare?
Salut, am o nelămuririle. Dacă pot trage prepuțul/pielea penisului fix până unde incepe capul penisului iar apoi rămâne un pic umflat este o problemă? Țin să menționez că am 14 ani și capul...? (mai mult)
E ok sa beau energizante? Adica am unele zile cand beau vreo 5- 6 energizante, uneori chiar si mai multe, oricat as vrea sa ma opresc imi e imposibil pentru ca sunt dependenta de ele de vreo 2- 3 ani...? (mai mult)
Salut, sunt student la UAIC Iași, am trecut anul 2 și în ambele semestre am luat bursa. As vrea să știu dacă bursa se da și pe luna August și Septembrie. Mulțumesc anticipat.
Ti se schimba vocea de la vapeuri?
E normal sa ma intimideze femeile? Ma simt ciudat în preajma lor, ca și cum mar analiza, cu bărbații nu am problema asta
Pentru a avea un loc de muncă bun, ai nevoie de relații și bani?
Daca ma dor ochii trebuie neaparat sa ma duc la oftalmolog? sau poate fii doar o simpla durere si nu ar trebui sa ma sperii?
Buna TPU! Am o relație cu un baiat de 4 luni, a fost primul meu iubit eu având 16 ani, de curând am aflat ca fostul baiat pe care îl plăceam cu ceva timp in urma pana sa fiu cu actualul ma place.De...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!