Daca ma dor ochii trebuie neaparat sa ma duc la oftalmolog? sau poate fii doar o simpla durere si nu ar trebui sa ma sperii?
Buna TPU! Am o relație cu un baiat de 4 luni, a fost primul meu iubit eu având 16 ani, de curând am aflat ca fostul baiat pe care îl plăceam cu ceva timp in urma pana sa fiu cu actualul ma place.De...? (mai mult)
Unde ai posibilitati de angajare cu o facultate in comunicare grafica ca cea de la Iasi?
Ca sa cureti bine spatele televizorului trebuie sa si desfaci televizorul sau nu trebuie facut asa ceva?
Cum trebuie sters ecranul de la un tv cu plasma astfel incat sa nu il zgarii si sa nu lasi urme?
Am și eu întrebare, sa fii creol este o calitate sau un defect?
Salut! sunt pe profil economic dar eu pe viitor m- am gandit sa dau in poli pe energetica, stiti daca s- a schimbat ceva legat de admitere la poli pentru ca nu stiu daca am cum sa fiu acceptata venind...? (mai mult)
Am o intrebare, am piercing limba de o saptamana si este foarte incomod pentru ca este mai mare, cand as putea sa l schimb? Dupa cate zile? Si ce marime …
Cu ce se duce superglu-ul de pe blugi? Mi s-a spart tubul de superglu in mana si mi-a curs direct pe blugii noi nouti ????????♀️
Ce sa faci sa lesini in doar 4 minute
Buna, ma poate lamuri si pe mine cineva. Stiu pe cineva care merge gratuit la psiholog deoarece acolo la regina maria este acum in contract cu casa de asigurari de sanatate. Am inteles ca fara asigurare...? (mai mult)
Buna. Nu inteleg de ce ma simt irascibila, nu sunt asa chiar mereu, dar in cea mai mare parte a timpului da si fara motiv, de multe ori simt ca viata n are rost si nu mai vreau nimic deoarece simt ca...? (mai mult)
Salut TPU Intru în clasa a- 10- a și vreau să mă transfer la alt liceu, pe același profil. Am fost și am depus cerere de transfer la 4 licee, au trecut 2- 3 săptămâni de când am depus toate...? (mai mult)
Bună. Deci am nevoie de un sfat. Efectiv simt ca îmi creapa capul.Ieri la terasa eram cu verișoara mea de 14 ani și am prins- o ca vorbea cu un bărbat de 28, el stiind ca are 14 ani și ii dădea...? (mai mult)
Credeti ca e normal ca toti vecinii(ma refer la adulti si batrani ca adolescenti de varsta mea nu prea sunt)sa te creada o ciudata si nebuna doar pentru simplul fapt ca esti o persoane mai inchisa in tine...? (mai mult)
Cam in cat timp se usucă hainele daca astăzi le am spălat la mașină de spălat? P. S sunt agățate pe uscator de rufe
Buna,dacă eu sunt slaba și din ce mi se spune dacă ești slaba și porți corset nu îți face forme, este adevărat?
Stie cineva cum se chemau winstonurile alea albe cu vanilie? si un link cu poza la pachet daca se poate
Am Stors Ceva negru din piele și îmi e frică să nu fie o aluniță
Bună. Sper ca am nimerit categoria.Deci ma simt atat de prost pentru ce am făcut dar efectiv nu ma puteam controla. Deci eu încă de când au început sa îmi iasă formele prin pantalonii roz cu Minie...? (mai mult)
Mâine merg la o nunta vreau o părere va rog,am o cămașă albă, pantaloni(Blugi) și converși albi vreau să știu dacă îi ok sau nu?:)))
Salut! Am și eu un grup de Telegram și sunt owner în el și dintr o data ma trezesc cu contul sters ce pot face ca să îmi transfer ownershipul pe alt cont exista vreo modalitate?
Salut! Ce materii se dau la bacalaureat pe profilul de turism și alimentație? Și ce materii se vor face în clasa a 10-a?
Salut, am incercat sa intru azi pe contul yahoo si am primit asta Pentru siguranța dvs., alegeți o metodă de mai jos pentru a confirma faptul că dvs. sunteți cel care se conectează la acest cont. ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare! Ce taxe se plătesc obligatorii la stat dacă ai minim un angajat sau câțiva angajați? Mă refer dacă imi fac SRL
Buna ziua, am o intrebare. directorul liceului la care vreau sa ma transfer este obligat sa mi dea contiunutul materiilor la care voi sustine examenul de diferenta?
Mereu am impresia ca viata celorlalti e mai interesanta si mai frumoasa ca a mea si ca acele persoane ar avea acel ceva ce ii face mai placuti de lume, am inceput sa ma vad o plictisitoare si am impresia...? (mai mult)
PENTRU ADOLESCENTII DIN BUCURESTI! pe unde mai umbla fostii emoloi/skateri din univ? ca acum sunt multi bombardieri…și s au cam evaporat oamenii misto tipici univ
Salut, voi cum dați de grupurile acelea de Telegram dubioase in care sunt tot felul de videoclipuri?
Pentru ADOLESCENTII bucuresteni! Pe unde mai ies fostii emoloi/skateri din universitate ca acum ies mai mult bombardierii p acolo si nu i mai gasesti nici in cismigiu
De ce mi se scoala penisul asa des?
Am lipit niște adidasi cu super glue, si am dat pe langa ce pot face sa nu mai fie acel super glue adidasii: Nike Air Max 90 GS 943747-700
Buna! Am inceput sa folosesc uleiuri naturale, in special ulei de ricin, pentru par. Folosesc si protecție pentru placa sau perie electrică deși nu prea folosesc, si am si doua creme care împiedica...? (mai mult)
Buna TPU! Acum ceva timp am avut cosuri pe fata care ma deranjau si le am tot rupt, însă am ramas cu doua semne roșii mici. Știți o crema care ma poate ajuta sa scap de ele sau un tratament?
În toamna aceasta voi întra la liceu. Eu stau la țară, iar asta înseamnă să fac naveta. Pana în oraș fac 30 min, iar pana la liceu 20 daca merg repede. Nu știu dacă sa fac naveta fiindcă ...? (mai mult)
Salut... As vrea un sfat... Simt nevoia cateodata sa ies si eu cineva pe afara dar din pacate cu unii nu vorbesc iar unii sunt ocupati cica... vreau si eu doar sa imi petrec timpul in aer liber dar nu...? (mai mult)
Pe ce profil sa merg la liceu daca pe viitor vreau la dau la facultate pe management, business? Nu prea-s buna la mate
Salut! Anu viitor credeți ca mediile vor creste sau vor scădea la evaluarea nationala?
Hello! Am si eu nevoie de ajutor. Mi se spune foarte des despre o persoana care nu mă suportă. Aparent, anul acesta se mută la liceul meu. Ce pot face ca sa nu ma mai urască? Nu am avut ocazia sa ...? (mai mult)
Salut TPU, am 20ani, nu am avut nici macar o prietena pana acum. am fost timid de cand eram mic, dar in timp am devenit mai vorbaret. Ma intrebam oare de ce pana la varsta asta nu am nici o relatie ...? (mai mult)
Salut, Ce ies după ce termin liceul economic profil economic, ce joburi și ce salariu? Mai trebuie urmată o facultate după sau? Câteva lucruri despre liceul economic etc bac, materii etc.
De ce toate adolescentele din generatia asta se iau una dupa alta? Nu mai vad nimic original. Toate se machiaza la fel, au gene lungi, unghii lungi, in acelasi stil au parul(foarte drept si lung), ...? (mai mult)
Bună, va rog ajutați- mă, cu vreun staf! Efectiv simt ca înnebunesc, n- am prieteni sau dacă am prieteni nu pot sa zic ca alea sunt prietenii adevărate, ma simt uneori foarte singura și ma...? (mai mult)
Sfaturi sa scap de dependenta de jocuri video si sa inteleg ca nu o sa ma ajute cu nimic mai tarziu?
Bună, am aproape 18 ani, nu am fost niciodată în club și aș vrea sa merg si eu sa vad cum e, am un prieten si a zis ca daca vreau merg cu el. Faza e ca ai mei sunt mai comuniști, mai ales tata...? (mai mult)
Salutare, știu că o să îmi iau hate pe site- ul ăsta TPU dar efectiv nu mai rezist, simt că intru in depresie! Acum in timp ce scriu afară pe fotoliu îmi este rău și am numai gânduri nasoale,...? (mai mult)
Buna, provin dintr- un plasament iar recent am aflat ca daca duc la AJOFM o adeverinta precum ca muncesc primesc o suma de bani pana la varsta de 26 de ani, dar trebuie adeverinta la fiecare 3 luni fara...? (mai mult)
Buna seara, am nevoie de niste sfaturi pentru clasa a 8a, care sunt cele mai eficiente metode de a invata? Cum as putea sa fiu mai atenta la ore si cum sa fac ca chiar sa imi ramana in cap? Ce a picat...? (mai mult)
Simt o atractie fața de o fata de 17 ani eu avand 15 ani, credeti ca am vreo sansa? OFER FUNDA!
As vrea raspunsuri de la fete care folosesc tampoane. Am o nedumerire legata de picaturile de pe ambalajul tampoanelor. Eu pana acum am folosit absorbante si de foarte putine ori tampoane. Observ ca absorbantele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)